QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Νtinara ξέρουμε τι φταίει, το λες και μόνος σου. Η πολιτική των ΗΠΑ. Μπορούμε να το αλλάξουμε?ΟΧΙ Άρα τι πρέπει να γίνει? Επειδή λόγω των ΗΠΑ όπως είπες θα διμουργούνται συνεχώς μεταναστευτικά κύματα να κάτσουμε να τον φάμε? Το βλέπεις λογικό?
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 η χωρα σου ανηκει στο νατο και εστελνε στελνει και θα στελνει στρατο οπου της πει ο θειος σαμ. και στη γιουγκοσλαβια ειχε στειλει,και στο ιρακ,και στο αφγανισταν και παντου. δεν ειπα οτι καλα κανανε και σφαξανε τον ανθρωπο,ελεος,αλλα το να βγαινουμε ολοι και να κραζουμε AOE δε προσφερει τιποτα στην επιλυση του προβληματος. πρεπει πρωτα να βρουμε τι το προκαλει ωστε να το σταματησουμε και μετα να το επιδιορθωσουμε. απελπισια ειναι οταν ζητιανευεις η οταν κλεβεις ενα κρουασαν απο το περιπτερο για να φας,οταν σφαζεις η κλεβεις για να παρεις καινουριο μηχανακι τοτε δεν εισαι απελπισμενος,εισαι απληστος εγκληματιας. και αυτο που γινεται με τις ηπα ειναι το ιδιο πραγμα σε μεγενθυνση. πανε σφαζουν κοσμο και παιρνουν πετρελαιο... "νομιμα" κιολας. Συγνωμη αλλα εξακολουθεις να κανεις λαθος.Κανενας Ελληνας στρατιωτης δεν εχει λαβει μερος σε μαχη κατα αλλου κρατους.Εχουμε 100% ειρηνικη πολιτικη.Οι στρατιωτες που στελνουμε ειναι σαν μερος της δυναμης του ΟΗΕ οποτε δεν εχουμε καμμια απολυτως ηθικη ευθυνη απεναντι στους μεταναστες. Στα αλλα που λες συμφωνουμε σε μεγαλο βαθμο αφου ερχεσαι στα λογια μου,αλλα επετρεψε μου να προσθεσω οτι οποιοσδηποτε προσπαθει να μου αφαιρεσει την ζωη η μου απειλει την σωματικη ακεραιοτητα χωρις να φταιω,εχω το ηθικο δικαιωμα της αυτοαμυνας οτι και αν αυτο επιφερει και επομενως κατ' επεκταση το ιδιο ισχυει για μια χωρα που λεηλατηται απο στιφη βαρβαρων.Εχει δικαιωμα να στραφει στην βιαια καταστολη.
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Συγνωμη αλλα εξακολουθεις να κανεις λαθος.Κανενας Ελληνας στρατιωτης δεν εχει λαβει μερος σε μαχη κατα αλλου κρατους.Εχουμε 100% ειρηνικη πολιτικη.Οι στρατιωτες που στελνουμε ειναι σαν μερος της δυναμης του ΟΗΕ οποτε δεν εχουμε καμμια απολυτως ηθικη ευθυνη απεναντι στους μεταναστες. Στα αλλα που λες συμφωνουμε σε μεγαλο βαθμο αφου ερχεσαι στα λογια μου,αλλα επετρεψε μου να προσθεσω οτι οποιοσδηποτε προσπαθει να μου αφαιρεσει την ζωη η μου απειλει την σωματικη ακεραιοτητα χωρις να φταιω,εχω το ηθικο δικαιωμα της αυτοαμυνας οτι και αν αυτο επιφερει και επομενως κατ' επεκταση το ιδιο ισχυει για μια χωρα που λεηλατηται απο στιφη βαρβαρων.Εχει δικαιωμα να στραφει στην βιαια καταστολη. ποσο σιγουρος εισαι γι αυτο? δες εδωενα απλο παραδειγμα... αμα ερθει να σε σφαξει φυσικα και θα τον σφαξεις εσυ,ειναι αυτονοητο. αλλα πιθανοτατα θα μπλεξεις,οπως εμπλεξε ο γερος που σκοτωσε τον ληστη στο σπιτι του.
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 εχω το ηθικο δικαιωμα της αυτοαμυνας οτι και αν αυτο επιφερει. 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή και 7,500€ εγγύηση.Oh wait μπερδεύτηκα με άλλη περίπτωση :ρ
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Drop αλήθεια αυτή είναι η ποινή αν φας κάποιον και αποδειχθεί ότι ήσουν σε αυτοάμυνα?
gatokoritso Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ρε πού διάβασα πρόσφατα, στο Πακιστάν νομίζω, σκοτώσανε δια λιθοβολισμού ένα νιόπαντρο ζευγάρι, επειδή λέει ήταν γαμπρός/νύφη από διαφορετικές φάρες που δεν έπρεπε να σμίξουν μεταξύ τους (με άλλα λόγια οι συγγενείς ήταν αντίθετοι). Σκέψου να πεινάνε κιόλας αυτοί... Άλλη κουλτούρα. ινδία ήταν.αν θυμάμαι καλά η μια οικογένεια ήταν φτωχή και η άλλη πλούσια.συνεχίστε...
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή και 7,500€ εγγύηση.Oh wait μπερδεύτηκα με άλλη περίπτωση :ρ Ενταξει θα με καλυψει η ντοπια αστυνομια και θα τα κουκουλωσουμε.Φυτευση στοιχειων οτι ηταν ενοπλος και οτι δεν ειχα αλλη επιλογη.Ρωτησα κατι παιδια εδω στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου και μου ειπαν οτι μονο αν εχει και αυτος καποιου ειδους οπλο μπορω να τον φαω.Ακου νομος ουσιαστικα μου λεει να πλακωθω με τον/τους διαρρηκτες και να φαω ξυλο. Drop, να σε ρωτησω αν εισαι με την μανα σου,την κοπελα σου στο σπιτι και στην πεσουν τι θα κανεις?Θα τους κερασεις φονταν?
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 παρε κανα ματσετε να χεις. Εχω και μεγαλο Κινεζικο μαχαιρι απο οταν εκανα κουνγκ φου πριν πολλα χρονια γιατι μας ειχε δειξει τεχνικες με μαχαιρι,και μια beretta με νομιμη αδεια.Ενταξει εγω πρωτα θα στοχευσω το κολομερι που ειναι μαλακο,ποναει και δεν ειναι ζωτικο οργανο. (Για να το ελαφρυνουμε και λιγο.) δες εδωενα απλο παραδειγμα... Ρε Ντινο στη εποχη της Κορεας πηγες? Ε ναι εκει πολεμησαμε αλλα δεν ειχε γεννηθει ουτε ο πατερας μου τοτε.
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή και 7,500€ εγγύηση.Oh wait μπερδεύτηκα με άλλη περίπτωση :ρ Ρε αυτή η ποινή είναι για κάποιον που παντελόνιασε.Ο παππούς 77 χρονών που έκαναν ντου στο σπίτι του έφεγε δεκάρικο στο κεφάλι . Drop, να σε ρωτησω αν εισαι με την μανα σου,την κοπελα σου στο σπιτι και στην πεσουν τι θα κανεις?Θα τους κερασεις φονταν?
PCharon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ινδία ήταν.αν θυμάμαι καλά η μια οικογένεια ήταν φτωχή και η άλλη πλούσια.συνεχίστε... Ναι, σωστά, τώρα το είδα. Βέβαια στο Πακιστάν είναι χειρότερα, ο λιθοβολισμός προβλέπεται, χα. * Παίδες αυτοάμυνα δε παίζει δυστυχώς, δε προβλέπεται από το νόμο. Θα μπεις σε μεγάλη διαδικασία να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας κι αν τελικά ο άλλος δεν είχε τουλάχιστον τα ίδια ή ανώτερα μέσα (όπλα) από εσένα (μπας και πείσεις πως όντως κινδύνεψες) ή πήρες και καμιά ζωή πάνω στη φάση, τότε θα φας, δε γλυτώνεις. Ούτε προβλέπεται να έχεις τίποτα περίεργα μαχαίρια κτλ γι αυτοάμυνα σπίτι, γιατί θα θεωρηθεί λες και πας γυρεύοντας να κάνεις κακό σε κάποιον, πράγμα που δε συγχωρεί ο νόμος. Αν του κάνεις ζημιά σου κάνει μήνυση κι από πάνω αν τον τραυματίσεις και πιαστεί. Αν του κάνεις και κάτι σοβαρό, δε γλυτώνεις φυλάκα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παίρνεις πάντα τα μέτρα σου ώστε να μη βρεθείς ποτέ σε τέτοια θέση. Αν είσαι στο δρόμο κοιτάς γύρω σου και αποφεύγεις, αν είσαι σπίτι κλειδώνεις τα πάντα.
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεκα χρονων στον γεροντακο που υπερασπιστηκε το σπιτι του? Και απο οτι ξερω δεν ειχε προθεση να σκοτωσει τον κλεφτη γιατι τον μαχαιρωσε στο ποδι.Αστε παιδια τετοια ακουω και λεω,να την κανω για την Τασμανια?
feodor Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Διαβαζω τις απαντησεις στο τοπικ και μ εχει πιασει απελπισια. Για υπανθρωπους διαβαζω που τους εχει ξεχασει η εξελιξη, για βαρβαρους, για κομπλεξικους, για "λαθρομεταναστες" (λες και οι λαθρομεταναστες ειναι κατηγορια υπανθρωπου), για παρανομους (λες και ο αλλος θελει να ιεναι παρανομος) κλπ κλπ. Ενας αλλος γραφει οτι βλεπει μαζεμενους μεταναστες κοντα στο σπιτι του και φρικαρει. Λες και αμα εχεις διαφορετικο χρωμα και μιλας αλλη γλωσσα δεν εχεις δικαιωμα να κυκλοφορεις. Το μισος ξεχειλιζει κι ευχομαι απλα οι αποψεις που γραφονται εδω να μην ειναι η πλειοψηφια. Πραγματικα, συλληπητηρια στην οικογενεια του θυματος. Αν και αμφιβαλλω αν τα συλληπητηρια μου και ολονων θα τους απαλυνουν τον πονο. Ομως παιδια, ψυχραιμια! Ας μη γενικευουμε και τους βγαλουμε ολους στυγερους εγκληματιες. Η μονη λυση ειναι η ομαλη ενταξη στην κοινωνια. Ενω οσοι θελουν να πανε σε αλλη χωρα μεσω της ελλαδας ας πανε. Αυτη ειναι η υποχρεωση του κρατους. Κι οσοι ειναι εγκληματιες, γι αυτο υπαρχουν και οι φυλακες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.