gnsX Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Όσοι είναι παράνομοι ΑΠΕΛΑΣΗ . Όσοι είναι νόμιμοι ΠΑΡΕΛΑΣΗ .
DrLo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αν και δε νομίζω πως έχουμε διπλωματικά τις ίδιες δυνατότητες με τις ΗΠΑ. Επίσης δε μιλάμε για "κάποιον" αλλά για μερικές χιλιάδες. Μιλάμε για πολλές δεκάδες χιλιάδες. Αυτό τι σημαίνει όμως? Ότι απλα παραδέχεσαι το μπαχαλο που επικρατεί και δε κάνεις τίποτα? Όχι, το παλεύεις ... προφανώς δεν μπορείς να απελάσεις 100.000 άτομα, ούτε τις βνζίνες δεν έχεις να βάλεις. Το κουράζεις λίγο το πράγμα όμως, προσπαθείς λίγο παραπάνω στα σύνορα, νομιμοποιείς όσους μπορείς και αντέχεις, κάνεις "την ζωή δύσκολη" σε κάποιους (πχ έλεγχους για παράνομη εργασία) ώστε να μην είσαι ο καλύτερος προορισμός και κάπποιοι να φύγουν κάποιοι να μην έρθουν κλπ.
παπι Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Η λυση δεν ειναι ναρκες στον Ευρο... Η λυση ειναι καθημερινες σκουπες και αυστηροτερη νομοθεσια.
DrLo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αν και δε νομίζω πως έχουμε διπλωματικά τις ίδιες δυνατότητες με τις ΗΠΑ. Επίσης δε μιλάμε για "κάποιον" αλλά για μερικές χιλιάδες. Φαντάζομαι και στις ΗΠΑ/Αγγλία κλπ χιλιάδες είναι. Όσοι είναι νόμιμοι ΠΑΡΕΛΑΣΗ . Έχει γίνει αυτό πλακα πλάκα
yiannhsp Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 συγνωμη κι ολας εχεις ετοιμόγεννη γυναικα και καθεσε να αντισταθεις για μια βρομοκαμερα?στα κομματια ολα!λες και δεν ξερουμε με τι ζωα εχουμε να κανουμε!εδω εχουν σκοτωθεί άνθρωποι για 10-20 ευρω..κριμα.αδικα εφυγε το παλικαρι Ναι μώρε τώρα φταίει που αντιστάθηκε . Τα ίδια θα έλεγες και για απόπειρα βιασμού με τραγική κατάληξη , γιατί δεν κάθισε να βιαστεί η παθούσα με αποτέλεσμα να την σφάξει ο βιαστής ;<< Για ένα κωλοπήδημα χάθηκε άδικα η κοπέλα >>.
DrLo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Η λυση ειναι καθημερινες σκουπες και αυστηροτερη νομοθεσια. Ε καλά, μια "επιχείρηση σκούπα θα γίνει για τις κάμερες αυριο/μεθαυριο όπως γίνεται που και πού, θα αδειάσει για καμιά εβδομάδα το κέντρο, και πάμε πάλι από την αρχή. 10/5/2011 4/5/2011 30/4/2011 27/4/2011 9/1/2011 16/3/2010 12/7/2009 ... αν φιτάχναμε και πουλούσαμε τις μισές ηλεκτρικές σκούπες από αυτές θα είχαμε και βιομηχανία!
geovard Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έλληνες αντιδράστε. Βυθιζόμαστε! Κινδυνεύουμε από παντού!
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το ότι πρέπει κάτι να γίνει, έπρεπε να το είχαμε καταλάβει από καιρό. Κρίμα το παλικάρι. Αν έρθετε εδώ που μένω, θα σιχαθείτε. Ποια Αθήνα; Εκεί βλέπεις και κανέναν Έλληνα. Εδώ σε μένα το πρωί που φεύγω βλέπω στη πλατεία 30 αλλοδαπούς να περιμένουν για δουλειά, υποθέτω. Έχω ακούσει για βιασμούς, για ληστείες και πόσα άλλα. Μίας γνωστής μου της έσπασε τα πόδια ένας επειδή δεν του έδινε ή δεν είχε χρήματα. Δεν είμαι σίγουρος τι είχε γίνει. Πριν κάμποσο καιρό ένας αλλοδαπός είχε βγάλει έξω το μόριο του και την έβρισκε με θέα μικρά κοριτσάκια στη παραλία ανενόχλητος. Γαμάτα, ε; Και τι, 15 χλμ. από τη Χαλκίδα είμαι. Τώρα που θα φεύγουν οι νέοι για δουλειά στο εξωτερικό, να δω που θα φτάσουμε. Αλλοδαποί>Έλληνες; Ωραία.
scullyist Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ναι μώρε τώρα φταίει που αντιστάθηκε . Τα ίδια θα έλεγες και για απόπειρα βιασμού με τραγική κατάληξη , γιατί δεν κάθισε να βιαστεί η παθούσα με αποτέλεσμα να την σφάξει ο βιαστής ;<< Για ένα κωλοπήδημα χάθηκε άδικα η κοπέλα >>. Πιο άκυρο, γελοίο και τραγικό επιχείρημα δεν θα μπορούσες να βρεις που να το σκεφτόσουν μια ζωή πριν το πετάξεις. Σωστά, επειδη η απώλεια ενος υλικού αντικειμένου με τις συνεπειες ενός βιασμού είναι ακριβώς το ίδιο κι οπότε κρίνεις αν αξίζει να πολεμήσεις -ή όχι- ενάντια σε αυτό, με ακριβως τον ίδιο τρόπο.
kfyros Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το ότι πρέπει κάτι να γίνει, έπρεπε να το είχαμε καταλάβει από καιρό. Κρίμα το παλικάρι. Αν έρθετε εδώ που μένω, θα σιχαθείτε. Ποια Αθήνα; Εκεί βλέπεις και κανέναν Έλληνα. Εδώ σε μένα το πρωί που φεύγω βλέπω στη πλατεία 30 αλλοδαπούς να περιμένουν για δουλειά, υποθέτω. Έχω ακούσει για βιασμούς, για ληστείες και πόσα άλλα. Μίας γνωστής μου της έσπασε τα πόδια ένας επειδή δεν του έδινε ή δεν είχε χρήματα. Δεν είμαι σίγουρος τι είχε γίνει. Πριν κάμποσο καιρό ένας αλλοδαπός είχε βγάλει έξω το μόριο του και την έβρισκε με θέα μικρά κοριτσάκια στη παραλία ανενόχλητος. Γαμάτα, ε; Και τι, 15 χλμ. από τη Χαλκίδα είμαι. Τώρα που θα φεύγουν οι νέοι για δουλειά στο εξωτερικό, να δω που θα φτάσουμε. Αλλοδαποί>Έλληνες; Ωραία. Οινόφυτα είσαι ; έχει μαυρίσει ο τόπος ,ε ; κρατιούνται και χεράκι χεράκι οι τιτίκες ; (ξέρεις, ο ένας κάνει τη γυναίκα ανά εβδομάδα, όσοι γλυκαίνονται την κάνουν και συνεχόμενα)... Πέρα απ' τις πολιτικές πεποιθήσεις πάντως , τα νούμερα μιλάνε.. Όταν το 75% της εγκληματικότητας οφείλεται σε αλλοδαπούς , δε χρειάζεται να είσαι φωστήρας για να καταλάβεις ότι έχει ξεφύγει το πράγμα.. Στρατιωτικό νόμο χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς για τη δική μας μαλακία και όχι μόνο για τους αλλοδαπούς.. Αλλά που θα βρεθεί ο στρατηγός με τα μεμένια για να το κάνει όταν όλοι τους είναι κοματόσκυλα και δημόσιοι υπάλληλοι του χειρίστου είδους; Κανένας Ε.Δ. ίσως ; wishful thoughts...
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οινόφυτα είσαι ; έχει μαυρίσει ο τόπος ,ε ; κρατιούνται και χεράκι χεράκι οι τιτίκες ; (ξέρεις, ο ένας κάνει τη γυναίκα ανά εβδομάδα, όσοι γλυκαίνονται την κάνουν και συνεχόμενα)... Πέρα απ' τις πολιτικές πεποιθήσεις πάντως , τα νούμερα μιλάνε.. Όταν το 75% της εγκληματικότητας οφείλεται σε αλλοδαπούς , δε χρειάζεται να είσαι φωστήρας για να καταλάβεις ότι έχει ξεφύγει το πράγμα.. Στρατιωτικό νόμο χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς για τη δική μας μαλακία και όχι μόνο για τους αλλοδαπούς.. Αλλά που θα βρεθεί ο στρατηγός με τα μεμένια για να το κάνει όταν όλοι τους είναι κοματόσκυλα και δημόσιοι υπάλληλοι του χειρίστου είδους; Κανένας Ε.Δ. ίσως ; wishful thoughts... Όχι, Νέα Αρτάκη είμαι. Και, ναι, ισχύει και εδώ το "ανά εβδομάδα" και ιστορίες όπως "χεράκι-χεράκι". Όσο για τη "Μαυρίλα", χωρίς να θέλω να γίνω ρατσιστής, αν βγεις τώρα στην αγορά, δίχως υπερβολές, θα δεις 10 αλλοδαπούς και 1 Έλληνα.
DrLo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εδώ σε μένα το πρωί που φεύγω βλέπω στη πλατεία 30 αλλοδαπούς να περιμένουν για δουλειά, υποθέτω. Αυτό μάλλον καλό είναι παρά κακό. κρατιούνται και χεράκι χεράκι οι τιτίκες ; (ξέρεις, ο ένας κάνει τη γυναίκα ανά εβδομάδα, όσοι γλυκαίνονται την κάνουν και συνεχόμενα)... Το χεράκι-χεράκι δεν είμαι σίγουρος ότι σημαίνει απαραίτητα αυτό. Καθώς έχω κάνει κάποιο καιρό σε Πακιστάν θα σου πω ότι το βλέπαμε και εκεί και μας είχαν πει ότι είναι απλά θέμα κουλτούρας, εκεί θεωρούταν φυσιολογικό να περπατάνε 2 στο δρόμο και να κρατιούνται χερι-χερι ... δεν σήμαινε απαράιτητα κάτι αυτό.
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αυτό μάλλον καλό είναι παρά κακό. Ναι, και το βράδυ που έχουν τελειώσει τη δουλειά και κυκλοφορούν, πολύ καλά είναι. Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ πάντως δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση. Το χεράκι-χεράκι δεν είμαι σίγουρος ότι σημαίνει απαραίτητα αυτό. Καθώς έχω κάνει κάποιο καιρό σε Πακιστάν θα σου πω ότι το βλέπαμε και εκεί και μας είχαν πει ότι είναι απλά θέμα κουλτούρας, εκεί θεωρούταν φυσιολογικό να περπατάνε 2 στο δρόμο και να κρατιούνται χερι-χερι ... δεν σήμαινε απαράιτητα κάτι αυτό. Το να χουφτώνονται είναι θέμα κουλτούρας; Τέλος πάντων. Αυτά είχα να πω βασικά.
DrLo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το να χουφτώνονται είναι θέμα κουλτούρας; Δε ξέρω τι είναι ... απλά λέω ότι αυτό το είχα παρατηρήσει πρώτα στο εξωτερικό (πριν το παρατηρήσω εδώ στους λαθρομετανάστες) και έτσι μου το έιχαν εξηγήσει. Ναι, και το βράδυ που έχουν τελειώσει τη δουλειά και κυκλοφορούν, πολύ καλά είναι. Αν απλά κυκλοφορούν ... ναι καλά είναι, να τζιραρεται και καθόλου χρήμα. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν αν έχουν τελειώσει την δουλειά τους.
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δε ξέρω τι είναι ... απλά λέω ότι αυτό το είχα παρατηρήσει πρώτα στο εξωτερικό (πριν το παρατηρήσω εδώ στους λαθρομετανάστες) και έτσι μου το έιχαν εξηγήσει. Ναι, δεν αντιλέγω. Τέλος πάντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.