Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τυφλώνει το μίσος. Άντε να βγει ο στρατός, να μαζέψει ποιούς; Όσοι είναι μελαμψοί; Να τους βάλει να κάνουν μαθήματα ορθοφωνίας για να δουν αν μιλάνε Ελληνικά;

Ακούω προτάσεις.

Οσοι ειναι νομιμοι η οσοι εχουνε τις προυποθεσεις να γινουν νομιμοι πολιτες της Ελληνικης Δημοκρατιας καλως να ερθουν, καλως να μεινουν και καλως να γινουν συμπολιτες μας. Οτι χρωμα, οτι εθνικοτητα, οτι γλωσσα και οτι θρησκεια και αν εχουν.

Οι υπολοιποι δρομο με το καλο. Αν δε δεχτουν το καλο, δρομο με το κακο (ναι αμε, με το στρατο, γιατι οχι δηλαδη?). Γιατι οπως ειπα σε καποια φαση θα παρει ο κοσμος το νομο στα χερια του και τοτε θα γινει Φαρ Ουεστ η Αθηνα, αν και ηδη ειναι βασικα.

Οριστε η προταση. Περιμενω αντιπροταση στο να τους κρατησουμε ολους αυτους στη χωρα απο εσενα, καθως οπως καταλαβαινω η γνωμη σου αυτη ειναι.

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε λέω να κατεβεί ο Στρατός ... άσε που αν κατεβούν τα φάνταρα στην Ομόνοια θα τους πάρουν στο κυνήγι οι περί της πλατείας ... αλλά το τελευταίο πρόβλημα που βλέπω είναι το διαδικαστικό.

Θεωρητικά διαδικασία ελέγχου υπάρχει από την Αστυνομία, το ότι όλα είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε" είναι το πρόβλημα.

Υπάρχει η "εξακρίβωση στοιχείων".

You make it so easy.

Άσε που "θεωρητικά" πρέπει πάντα να έχεις ταυτότητα μαζί σου.

Υπάρχουν ψύχραιμες απόψεις (όπως η δική σου), και υπάρχει και το ανεξέλεγκτο μίσος. Διαδικασίες υπάρχουν, απλά δεν εφαρμόζονται.

Το πρόβλημα είναι απλό: Μας άφησε η ΕΕ μόνους μας, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των μεταναστών.Δεν λύνεται ούτε με αστυνομία, ούτε με στρατό. Διώχνεις 10, μπαίνουν 20.

Δημοσ.

Δυστυχώς όταν κάποιος έχει έρθει από το ψαξεβρες στην Ελλάδα και δεν έχει στον ήλιο μοίρα, δε το έχει σε τίποτα απολύτως να κλέψει και να σκοτώσει για πλάκα αν χρειαστεί.

Εδώ θα γίνω "λίγο ρατσιστής". Άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα έχουν έρθει από παντού ... αναρωτιέμαι γιατί δεν ακούω/βλέπω εγκλήματα (δε μιλάμε για παραβατικές συμπεριφορές του στυλ που λάω μαϊμού τσαντες/γυαλιά) από Μπαγκλαντειανούς, Ινδούς κλπ

Δημοσ.

οσοι ειναι λαθραιοι να πανε πισω στις χωρες τους, τι πιο απλο δηλαδη???

Όταν δεν έχουν χαρτιά πως θα τους δεχτούν οι χώρες τους?

Δημοσ.

θα τους πετάξουμε με αλεξίπτωτα και όπου πέσουν

Δημοσ.

Το post σου το διάβασα απλά αδυνατώ να κάνω το λογικό άλμα διαβάζοντας την είδηση αυτή και να καταλάβω πως αυτό που μπορεί να σκεφτεί κάποιος είναι "μα καλά και αυτός ο "χριτιανός" έκατσε και αντιστάθηκε?".

Άντε και έκανε μαλακία που δεν την έδωσε (και εμένα αν μου την πέφταν 2-3 να θα μου πήγαινε), γι αυτό πρέπει να μιλάμε ... για το αν δίνεις αυτό που "ζητά" κάποιος τότε το πρόβλημα μερικώς λύνεται?

Αυτό είναι το θέμα? (ακόμα και αν αντιστάθηκε ή όχι - κανείς δε ξέρει).

το προβλημα το γενικο(το οτι εχει γινει μπουρδελο το κεντρο απο αλλοδαπούς και μη με την αστυνομια ανυπαρκτη)οχι δεν λυνετε αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση(αν οντως αντισταθηκε)μπορει και να ειχε λυθεί και να την ειχε γλυτωσει με μια γρατζουνια βεβαια ολα αυτα ειναι υποθετικα μιας και δεν μπορουμε να γυρισουμε το χρονο πισω.σχολιασα την ειδηση και οχι το ποσο χαλια ειναι το κεντρο ή για αυτους που κανουν πορεια ή και εγω δεν ξερω τι.παντως καπου διαβασα οτι μια καμερα ασφαλείας κατεγραψε το ολο συμβαν.αντε να δουμε θα τα πιασουν τα λαμογια?

Δημοσ.

Υπάρχουν ψύχραιμες απόψεις (όπως η δική σου), και υπάρχει και το ανεξέλεγκτο μίσος. Διαδικασίες υπάρχουν, απλά δεν εφαρμόζονται.

Το πρόβλημα είναι απλό: Μας άφησε η ΕΕ μόνους μας, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των μεταναστών.Δεν λύνεται ούτε με αστυνομία, ούτε με στρατό. Διώχνεις 10, μπαίνουν 20.

Μη βρίσκουμε την έυκολη λύση φταίει η "Ευρώπη". Δηλαδή πιστεύεις πραγματικά ότι η Ελλάδα έκανε ότι μπορούσε για να ελέγξει την κατάσταση από νωρίς και απλά δεν είχε την βοηθεια που στη τελική συζητιέται αν της την χρωστάει η Ευρώπη?

Γιατί αν δεν μπορείς να φυλάξεις σύνορα/τάξη/ισορροπία στην χώρα σου χωρίς βοήθεια από έξω σκατά ανεξάρτησία έχεις και έχεις θράσσος αν την λές από πάνω στην Ευρώπη ότι πάει να σε έλεγξει οικονομικά.

Δηλαδή αν πάω στις ΗΠΑ και σκίσω το διαβατήριό μου τι πρέπει να κάνουν οι ΗΠΑ ?

Δημοσ.

Μη βρίσκουμε την έυκολη λύση φταίει η "Ευρώπη". Δηλαδή πιστεύεις πραγματικά ότι η Ελλάδα έκανε ότι μπορούσε για να ελέγξει την κατάσταση από νωρίς και απλά δεν είχε την βοηθεια που στη τελική συζητιέται αν της την χρωστάει η Ευρώπη?

Γιατί αν δεν μπορείς να φυλάξεις σύνορα/τάξη/ισορροπία στην χώρα σου χωρίς βοήθεια από έξω σκατά ανεξάρτησία έχεις και έχεις θράσσος αν την λές από πάνω στην Ευρώπη ότι πάει να σε έλεγξει οικονομικά.

Δηλαδή αν πάω στις ΗΠΑ και σκίσω το διαβατήριό μου τι πρέπει να κάνουν οι ΗΠΑ ?

Το ανάγλυφο της χώρας μας, είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει τη διαρκή φύλαξη. Και οι χώρες που συνορεύουμε δεν είναι πρόθυμες να βοηθήσουν.

Τί να κάνει ο στρατός; Να αρχίσει να πυροβολάει αδιακρίτως; Ο ρόλος του στρατού, όπως λες, είναι να φυλάει τα σύνορα. Τα σύνορα δεν απειλούνται από την είσοδο των μεταναστών (σε άμεση προσέγγιση τουλάχιστον).

Υ.Γ. και offtopic

Προσωπικά (αν και είναι θλιβερό) προτιμώ να με ελέγχει η Ευρώπη, παρά αυτή η ανίκανη και διεφθαρμένη ομάδα πολιτικών (η οποία υποστηρίζεται μέσω εκλογών από ένα εξίσου ανίκανο λαό).

Δημοσ.

Εσύ κυκλοφορείς με χαρτιά μαζί σου; Αν ξεχάσεις την ταυτότητα απέλαση;

Τα πιστεύεις αυτά που λες? Στοιχειώδης σοβαρότητα δε βλάπτει. Υποχρεωμένος είναι να χει τα χαρτιά του πάνω του ο μετανάστης όπως και γω. Αν όχι πάμε για εξακρίβωση, εγώ σπίτι, αυτος σπίτι αν έχει χαρτιά και δεν τα χε μαζί του ή πίσω στο άλλο του σπίτι αν δεν έχει χαρτιά.

Δημοσ.
Το ανάγλυφο της χώρας μας, είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει τη διαρκή φύλαξη

ναρκοπεδια με την καταλληλη σημανση κινδυνου και περιφραξη.οσο τα ειχαμε μια χαρα φυλαγμενα ηταν τα συνορα.αλλα μετα γιναμε "δημοκρατες" και τα βγαλαμε.αμ πως.

Δημοσ.

Το ανάγλυφο της χώρας μας, είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει τη διαρκή φύλαξη. Και οι χώρες που συνορεύουμε δεν είναι πρόθυμες να βοηθήσουν.

Κοίτα δεν είμαι κανας ειδικός στη φύλαξη συνόρων αλλά με το λίγο μου μυαλό, και αν υποθέσουμε ότι η συντριπτική μερίδα λαθρομεταναστών μπαίνει από τουρκία, καταλαβαίνω ότι το "ανάγλυφο" που προστατεύει/δυσκολεύει την Ελλάδα είναι :

- Ένα πότάμι κατά μήκος των συνόρων (Εβρος)

- μια γραμμή σταττιωτικής αντιπαράθεσης (ξανά Εβρος), που υποθέτω ότι έχει αναλογικά με τον ΜΟ περισσότερα φυλάκια, ναρκοπέδια, περιπολίες κλπ

- Τα θαλάσσια σύνορα με Τουρκία με ένα σωρός λιμενικικούς σταθμούς, περιπολικά κλπ κλπ και με ένα τεράστιο ΠΝ, συγκριτικά με το μέγεθος της Ελλάδας.

Εαν δεν μπορεί η Ελλάδα να φυλλάξει τα συνορά της από είσοδο μεταναστών τι να πουν και οι ΗΠΑ που έχουν να "φυλλάξουν" μερικές χιλιάδες χιλιομετρα με Μεξικό ή οι άλλες χώρες?

Δε ξέρω, γι'αυτό ρωτάω.

Το από που έχει έρθει ο καθένας βρίσκεται και μια χώρα με ισχυρή διπλωματία δε θα κολλούσε στη τυπική χαρτούρα να αποδείξει με χαρτιά από που έχει έρθει.

Πως το κόβεις δηλαδή, αν "πιάσουν" κάποιον Νικουαραγανο στις ΗΠΑ χωρίς χαρτιά θα πρέπει να αποδείξουν οι ΗΠΑ στην Νικαράγουα ότι είναι δικός τους?

Δημοσ.

Το από που έχει έρθει ο καθένας βρίσκεται και μια χώρα με ισχυρή διπλωματία δε θα κολλούσε στη τυπική χαρτούρα να αποδείξει με χαρτιά από που έχει έρθει.

Πως το κόβεις δηλαδή, αν "πιάσουν" κάποιον Νικουαραγανο στις ΗΠΑ χωρίς χαρτιά θα πρέπει να αποδείξουν οι ΗΠΑ στην Νικαράγουα ότι είναι δικός τους?

Αν και δε νομίζω πως έχουμε διπλωματικά τις ίδιες δυνατότητες με τις ΗΠΑ. Επίσης δε μιλάμε για "κάποιον" αλλά για μερικές χιλιάδες.

Δημοσ.

Καταρχην διαφορετικη η δολοφονια γρηγοροπουλου απο τη συγκεκριμενη. Στην πρωτη εχουμε οργανο του κρατους που κανει τη δολοφονια.

Δευτερον, ναι ολοι οι (λαθρο)μεταναστες ειναι το ιδιο και το αυτο, καλα τα λες.

Κανένα όργανο του κράτους δεν διατάχθηκε να σκοτώσει κανέναν .Ο Κορκωνέας έπραξε από μόνος του ενώ οι εντολές που πήρε από τον ασύρματο ήταν να φύγει από εκεί (υπάρχουν οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες και έχουν παιχτεί)παίρνοντας στον λαιμό του και τον συνάδερφο του με την παράλογη , αψυχολόγητη αντίδραση του.

Όσοι είναι παράνομοι ΑΠΕΛΑΣΗ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...