Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη κι ολας εχεις ετοιμόγεννη γυναικα και καθεσε να αντισταθεις για μια βρομοκαμερα?στα κομματια ολα!λες και δεν ξερουμε με τι ζωα εχουμε να κανουμε!εδω εχουν σκοτωθεί άνθρωποι για 10-20 ευρω..κριμα.αδικα εφυγε το παλικαρι :-(

Ναι, ρε έχεις δίκιο ... αυτός ο παλιομαλάκας φταίει !!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε/διαβάσουμε.

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

A Γι αυτό ακουσα κάτι κραυγες τα ξημερώματα (μένω δίπλα σε δρόμο που εγινε το περιστατικό).

Ευτυχώς σε 1 μήνα φεύγω για πάντα απο αυτή την Αθήνα και έυχομαι ως τότε μην μου συμβεί τίποτα.

Δημοσ.

Ε καλα δε τα ξερεις? Θα μπουν τωρα οι κλασσικοι ανθρωπιστες, θα αναπτυξουν τις γαματες φιλοσοφιες τους "οι λαθρομεταναστες ειναι φιλοι μας, ειναι ανθρωποι", "ειστε φασιστες και εθνικια που τολμησατε και ειπατε κακη κουβεντα για τους λαθρομεταναστες" κλπ.

Να χαμε να λεγαμε.

Ξέχασες και το all time classic : "αποτελεί ζήτημα τιμής για την αστυνομία" ...

Δημοσ.

Ναι, ρε έχεις δίκιο ... αυτός ο παλιομαλάκας φταίει !!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε/διαβάσουμε.

διαβασε καλυτερα το ποστ μου.φυσικα δεν λεω οτι φταίει!!!απλα η αποψη μου ειναι σε αυτες τις περιπτωσης δινεις και τελειωνει το θεμα.

Δημοσ.

ΥΓ. Να επεμβει τωρα ο στρατος η η αστυνομια στο κεντρο της Αθηνας, γιατι σιγουρα αν επεμβει ο λαος και παρει το νομο στα χερια του, τα πραγματα θα ειναι πολυ χειροτερα. Η κατασταση δεν παει αλλο και προβλεπω βια.

ΥΓ2. Για το Γρηγοροπουλο καψατε τη μιση Αθηνα. Για τον σημερινο θανατο τι θα κανετε? Ναι σε εσας "τους μαχητες του δικαιου" απευθυνομαι.

Σε τυφλώνει το μίσος. Άντε να βγει ο στρατός, να μαζέψει ποιούς; Όσοι είναι μελαμψοί; Να τους βάλει να κάνουν μαθήματα ορθοφωνίας για να δουν αν μιλάνε Ελληνικά;

Ακούω προτάσεις.

Δημοσ.

Σε τυφλώνει το μίσος. Άντε να βγει ο στρατός, να μαζέψει ποιούς; Όσοι είναι μελαμψοί; Να τους βάλει να κάνουν μαθήματα ορθοφωνίας για να δουν αν μιλάνε Ελληνικά;

Ακούω προτάσεις.

μάλλον όποιον δεν έχει χαρτιά

Δημοσ.

διαβασε καλυτερα το ποστ μου.φυσικα δεν λεω οτι φταίει!!!απλα η αποψη μου ειναι σε αυτες τις περιπτωσης δινεις και τελειωνει το θεμα.

Το post σου το διάβασα απλά αδυνατώ να κάνω το λογικό άλμα διαβάζοντας την είδηση αυτή και να καταλάβω πως αυτό που μπορεί να σκεφτεί κάποιος είναι "μα καλά και αυτός ο "χριτιανός" έκατσε και αντιστάθηκε?".

Άντε και έκανε μαλακία που δεν την έδωσε (και εμένα αν μου την πέφταν 2-3 να θα μου πήγαινε), γι αυτό πρέπει να μιλάμε ... για το αν δίνεις αυτό που "ζητά" κάποιος τότε το πρόβλημα μερικώς λύνεται?

Αυτό είναι το θέμα? (ακόμα και αν αντιστάθηκε ή όχι - κανείς δε ξέρει).

Δημοσ.

Εσύ κυκλοφορείς με χαρτιά μαζί σου; Αν ξεχάσεις την ταυτότητα απέλαση;

πες μου ότι κάνεις πλάκα σε παρακαλώ

Δημοσ.

A Γι αυτό ακουσα κάτι κραυγες τα ξημερώματα (μένω δίπλα σε δρόμο που εγινε το περιστατικό).

Ευτυχώς σε 1 μήνα φεύγω για πάντα απο αυτή την Αθήνα και έυχομαι ως τότε μην μου συμβεί τίποτα.

Δεν είναι μόνο η Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα είναι επικίνδυνα. Σε πάρα πολλές επαρχίες, ακόμα και σε μέρη που μένουν γεροντάκια και δε θα φανταζόσουν ποτέ πως θα φτάσει ο "κακός" (το λέω εκ πείρας), όσοι μένουν σε σπίτια χωρίς γείτονες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ασφάλειας. Τρέχουμε οι νεότεροι και μαζεύουμε τους γέρους που εγκαταλείπουν τα παλιοσπιτάκια τους για να μη τους βρούμε σφαγμένους. Και φυσικά είναι πρακτικά αδύνατον να κάνει οτιδήποτε η αστυνομία (που ούτως ή άλλως είναι ανύπαρκτη εκτός πόλης).

Δυστυχώς όταν κάποιος έχει έρθει από το ψαξεβρες στην Ελλάδα και δεν έχει στον ήλιο μοίρα, δε το έχει σε τίποτα απολύτως να κλέψει και να σκοτώσει για πλάκα αν χρειαστεί. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που επιβιώνουν σαν αγρίμια, θα φέρονται και σαν αγρίμια μόλις τους δωθεί η ευκαιρία και μετά άι μάζευ' τους...

Δημοσ.

Ακούω προτάσεις.

Δε λέω να κατεβεί ο Στρατός ... άσε που αν κατεβούν τα φάνταρα στην Ομόνοια θα τους πάρουν στο κυνήγι οι περί της πλατείας ... αλλά το τελευταίο πρόβλημα που βλέπω είναι το διαδικαστικό.

Θεωρητικά διαδικασία ελέγχου υπάρχει από την Αστυνομία, το ότι όλα είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε" είναι το πρόβλημα.

Εσύ κυκλοφορείς με χαρτιά μαζί σου; Αν ξεχάσεις την ταυτότητα απέλαση;

Υπάρχει η "εξακρίβωση στοιχείων".

You make it so easy.

Άσε που "θεωρητικά" πρέπει πάντα να έχεις ταυτότητα μαζί σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...