pournaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δυστυχως ομως μαζι με τα ξερα θα καουν και τα χλωρα. Και οταν αρχισει το πανηγυρι για τους παρανομους μεταναστες ευκολο ειναι να παρει η μπαζα και τους νομιμους. Παντως παρατηρω, οτι αν γινοταν αυτη η κουβεντα 2-3 χρονια πριν (που εχουν γινει αναλογες αμα ψαξουμε), οι φωνες των υποστηρικτων της ελευθερης διακινησης μεταναστων θα ειχαν απο τη δευτερη σελιδα πνιξει τις αντιπαλες φωνες. Τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ (προς το χειροτερο), και πλεον (αν εξαιρεσουμε τις διαφορες υπερβολες που παντα θα υπαρχουν), οι αντιθετες φωνες ακουγονται ολο και πιο πολυ, και ολο και λιγοτερο αδικο τους δινεις.
35apontos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Θα τσπαμιστουνιχορ να μαζεβνι πισιαδις
-nick- Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Όχι φίλε μου δεν είναι καλύτερα. Όταν κινδυνεύει η ζωύ της μάνας σου ή της αδερφής σου είναι καλύτερα να σηκωθούν να φύγουν. Και μην ακούσω τη γνωστή καραμέλα μόνο οι ξένοι κλέβουν κλπ.. Ναι μόνο αυτοί σφάζουν για 30-40Ε, κανείς άλλος. Συμφωνό απόλυτα και σε όλα ρε benign.. Τα πρεζακια(ελληνες) ανετα κλεβουν κ μαχαιρωνουν και για λιγοτερο...
TwitterLover Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Θα τσπαμιστουνιχορ να μαζεβνι πισιαδις Οριστε;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ρε οτι να ναι λετε μερικοι μερικοι,δηλαδη εγω στο βωμο της κουλτουρας,της ανωτεροτητας και αλλων τετοιων χαριτομενων αποψεων θα πρεπει να μαθω να ζω με ολα αυτα τα χρεπια παραεισαγωγης χωρις χαρτια χωρις τιποτα να φοβαμαι να κυκλοφορησω στην ιδια μου τη χωρα μη με φανε για κανα πακετο τσιγαρα και επειδη οι εκαστοτε κυβερνησεις δεν εκαναν το χρεος τους στην μεταναστευτικη πολιτικη με τα χ ψ μετρα θα κανω τουμπεκι γιατι ειμαι συνυπετειος που τους ψηφισα...ε λολ...κλαιω!ομιτζι ειμαι φασιστας που φοβαμαι μη με φανε και θελω να παρουν πουλο! Πω,πω, μιλαμε να κατι τετοια με βαρανε στο δοξα πατρι κ γυρναει το ματι φαση Τζακ Νικολσον στο Shining. :devil: Ποιος βρε ανθρωπε μου καλε σου εχει πει οτι απαντα τα ''χρεπια παραεισαγωγης'' θα σου την πεσουν για ενα πακετο τσιγαρα?Που το ειδες ρε φιλε γραμμενο αυτο, πες μου κ σε μενα για να γλιτωσω τα βαλιουμ δλδ. Δεν την παλευω λεμε να ακουω σχολια ''τσουβαλιασματα'' για μια μεριδα ανθρωπων.Δεν μπορω λεμε.Συνυπετειος στο χαλαρο φιλε μου σε εχω οχι γιατι ψηφισες τον Καρατζαχιτλερ η τον Τζεφρι αλλα γιατι εισαι εκει εξω στην κοινωνια κ μου βαζεις ολους τους παρανομους μεταναστες σε ενα τσουβαλι (λες κ ξερεις να ουμ τον καθε παρανομο μεταναστη προσωπικα) με τετοιες εκφρασεις. Λογικη που υποθαλπτει μισος,ρατσισμο κ ολα τα παρελκομενα.Αναγουλα παλι κ θα παει κριμα το λαπτοπ
Socratis_g Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 οι μετανάστες της αθήνας είναι σαν το χωράφι με τα χόρτα. μέσα στα ξερά έχει και κάποια χλωρά, δυστιχώς. Πρέπει να καούνε όλα.. και μαζί με αυτούς πρέπει να καούμε και το 80% των σημερινών νεο-ελλήνων. που αφήσαμε να καταντήσει η χώρα μας έτσι, σε παιδεία, σε υγεία, σε κοινωνία, και πάει λέγοντας... Μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουνε.
jodi Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Προβλεπω οτι τα πραγματα μετα την αδικη δολοφονια του "Μανωλη" θα παρουν ανεξέλεγκτη τροπη! Διαβαστε παρακατω.... http://troktiko.eu/2011/05/11/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B7-3%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC/ ps. Τωρα το ειδα, και σας το μεταφερω.
sintalkas Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ ένα έχω να πω θάνατος και εξόντωση στους αλλοδαπούς ,δεν σας θέλουμε δεν μας προσφέρετε τίποτα και μαγαρίζετε την χώρα μου, άντε λοιπόν στα τσακίδια μιάσματα ανθρώπων.Και για να μην φανώ και πολύ ρατσιστής όσοι είναι σωστοί οικογενειάρχες και αποφέρουν, συναλάσουν χρήμα στην χώρα μου ας μείνουν όσο θέλουν οι άλλοι ας πάνε από εκεί που ήρθανε.
nikosgia Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δεν ασχολούμαι με το αν είναι σωστό η όχι η ετικέτα σε μια κοινωνική ομάδα, δεν ασχολούμαι καν με το αν υπάρχει έξαρση εθνικισμού απόρροια των τελευταίων γεγονότων, και είναι λάθος αν το προσεγγίζουμε έτσι. Ένα είναι γεγονός :στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορείς να κυκλοφορείς άνετα και χωρίς φόβο....Ειλικρινά χέστηκα αν πρόκειται για μετανάστες η για εγχώρια "φρούτα", και αντιπαραθέσεις του στυλ είσαι φασίστας η αναρχικός η κουμουνιστής είναι διάλογος άνευ ουσίας...ΠΡΕΠΕΙ απλά να παταχθεί το έγκλημα..απο όπου και αν πηγάζει σε αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.