Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατέρας του θα μπορούσε να είναι και αυτός που χτύπησαν οι ακροδεξιοί όμως. Βλ. τα διάφορα θρεντ περί μετανάστευσης.

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θα παρω μερος στη συζήτηση γιατι γνωρίζω πως θα νικηθώ εύκολα απο μερικούς και κατα κρατος.

1) οσοι σκουζετε να φύγουν οι ξένοι γιατι παίρνουν τις δουλιες μας κλπ... Μην το φωνάζουν πολυ δυνατα και το ακούσει ο Μιντι ο οποίος διαριγνύει τα ιμάτια του εδω και καιρό πως πηγε να δουλέψει σε μια αλλη χωρα. Δηλ. ειναι ξενος εκει που πήγε και πηρε την δουλειά ενος αλλου ντοπιου, ναουμ... (Οπως και αλλοι τοσοι που λενε εχω σπουδάσει εκεινο το αλλο το παρ' αλλο και θελω να παω εκει, αλλου και παρ' αλλου)

Αν μου πειτε πως ο Πακιστανός/Αφγανός/ Μαροκινός πηρε μεσα απο το στομα σας τις καλογυαλισμένες θεσεις Εξεκιουτιβ που προορίζονταν για την αφεντια σας, ε τοτε ΖΥΤΟ ΤΩ ΑΙΘΝΩΣ!!!

2) Ξερουμε σίγουρα ποιοι και τι ειναι? Επειδη δουλεύω τα πρωινά, το ειπε η Λιτσα Πατερα?

Σημασία τι εχει? Οτι θα σου βγαλει κέρατο ο μετανάστης? Ο Ελληνας? 'Η το ιδιο το συμβάν?

Δημοσ.

Οχι, φασιστες δηλωνουν και οι ιδιοι. Και ναι οποιος παει κ χτυπαει αδιακριτα μεταναστης ειναι οχι απλα φασιστακι, αλλα φασισταςτ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Αν πεθαινε ο πατερας μου δεν θα βγαινα στο δρομο να χτυπαω οποιον τυχαιο μεταναστη εβλεπα. Οι αστυνομικοι αφηνανε τους 'αγανακτισμενους' φασιστες να δρουν ανενοχλητοι, αυτο εννοω.

Αλλα δεν χρειαζεται και πολλα πολλα για να καταλαβουμε σε τι συνομωταξια ανηκεις και εσυ. Αυτο το ποστ σου ηταν υπεραρκετο.

Δηλαδή αν ήταν ο πατέρας σου δεν θα έκανες τίποτα ε??

Δεν ανοίκω σε καμία συνομοταξία φίλε μου και κακώς διαχωρίζεις έτσι τους Έλληνες...και τον εαυτό σου απο ότι φαίνεται. θεωρώ τους Έλληνες αδέρφια μου και δεν ανέχομαι κανένα αλλοδαπό περρίτομα να βγαίνει και να σκοτώνει εν ψυχρό.Εφόσον η πολιτεία δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα τότε ναι είναι επόμενο οι πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, και εσύ τους λές φασίστες απο την καρέκλα σου αντί να βγείς να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου. Ας μήν πάς να χτυπήσεις αλλοδαπούς, να πάς σε μια πορεία εναντίων τους... αλλα βέβαια, όταν είναι να γεμίσουμε τα γήπεδα στο ΤΕΡΜΑ διεφθαρμένο ποδόσφαιρο δέν μας πειράζει, πάμε και ακουμπάμε τα λεφτάκια μας, όταν είναι για κάτι αξιόλογο όμως καθόμαστε σπίτι μας και αποκαλούμε φασίστες τους ανθρώπους που έχουν αγανακτήσει...Ορέος είσαι, συνέχισε έτσι...

Δημοσ.

Πατέρας του θα μπορούσε να είναι και αυτός που χτύπησαν οι ακροδεξιοί όμως. Βλ. τα διάφορα θρεντ περί μετανάστευσης.

Έλεος ρε θα ήταν μαύρο το παιδί τότε... λολ

A, sorry παρεξήγηση. Δλδ. αν ήταν Έλληνες οι δράστες δε θα είχες πρόβλημα.

Θα είχα. Αλλα ο έλληνας δέν μαχαιρώνει για μια κάμερα

Δημοσ.

Και επειδή τους χτυπάγανε ήταν φασίστες ε? αρε μυαλά που κουβαλάνε μερικοί....Και εγώ θα πήγαινα ρε αν μπορούσα! ....

Σε παρακαλώ μην το κανεις! Οι δρομοι δεν ειναι τοσο φιλόξενοι...ρωτα και μαθε... Σεβομαι το ινσομνια και τα παιδια που "σκουπιζουν" τις παπαντζες που γραφουμε εδω. Για αυτο και το κοβω.

Δημοσ.

Ναι και καλη φαση,οπως θα μπορουσε και ο πατερας του να ηταν γηπεδο και να ετρωγε μαδερι στο κεφαλι,σκηνικα τετοια υπαρχουν παντου,μονο στην ελλαδαρα ομως κανουμε μασιβ παραεισαγωγη εν δυναμη προβληματων και εγω δε βρισκω κανενα λογο να "εισαγω" και προβληματα.Μιας και δεν εξαγουμε τπτ στη χωρα και εχουμε γαμηθει στην εισαγωγη ας αρχισουμε απο καπου...

Δημοσ.

Δεν θα παρω μερος στη συζήτηση γιατι γνωρίζω πως θα νικηθώ εύκολα απο μερικούς και κατα κρατος.

1) οσοι σκουζετε να φύγουν οι ξένοι γιατι παίρνουν τις δουλιες μας κλπ... Μην το φωνάζουν πολυ δυνατα και το ακούσει ο Μιντι ο οποίος διαριγνύει τα ιμάτια του εδω και καιρό πως πηγε να δουλέψει σε μια αλλη χωρα. Δηλ. ειναι ξενος εκει που πήγε και πηρε την δουλειά ενος αλλου ντοπιου, ναουμ... (Οπως και αλλοι τοσοι που λενε εχω σπουδάσει εκεινο το αλλο το παρ' αλλο και θελω να παω εκει, αλλου και παρ' αλλου)

Αν μου πειτε πως ο Πακιστανός/Αφγανός/ Μαροκινός πηρε μεσα απο το στομα σας τις καλογυαλισμένες θεσεις Εξεκιουτιβ που προορίζονταν για την αφεντια σας, ε τοτε ΖΥΤΟ ΤΩ ΑΙΘΝΩΣ!!!

2) Ξερουμε σίγουρα ποιοι και τι ειναι? Επειδη δουλεύω τα πρωινά, το ειπε η Λιτσα Πατερα?

Σημασία τι εχει? Οτι θα σου βγαλει κέρατο ο μετανάστης? Ο Ελληνας? 'Η το ιδιο το συμβάν?

Έχει χαρτιά ο Μιντι και πληρώνει τους φόρους του κανονικά ή παρασιτεί σε βάρος των υπολοίπων;Ααα,τον δέχτηκαν στην χώρα η ξεκίνησε κολυμπώντας,πέρασα τε σύνορα παράνομα και άρχισε να παρασιτεί;

ΖΥΤΟ ΤΟ ΑΙΘΝΩΣ όχι αλλά ούτε واحد فقط هو الذي يدفع لي

Δημοσ.

Τότε με τον πόλεμο στην Σερβία, στην οικογένεια πήραμε για μερικούς μήνες και φιλοξενήσαμε ένα παιδάκι (μέσω ειδικού προγράμματος για παιδιά πολέμου). Πήραμε ένα (1) παιδάκι. Όχι δύο (2). Ο λόγος που δεν πήραμε δύο (2) είναι απλός. Δεν το "άντεχε" το σπίτι μας.

Δημοσ.

O Έλληνας αποποιείται της αξιοπρέπειας του για πολύ λιγότερα από μια κάμερα. Η κρίση δεν προκλήθηκε από τους μετανάστες.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Έλεος ρε θα ήταν μαύρο το παιδί τότε... λολ

Είσαι απλά ένας νεοναζι! Άντε χασου! Και ΕΣΥ και οι ιδέες σου και οι ομοιοι σου! Μήπως ανήκεις και στην Αρεια φυλή;

Δημοσ.

Δηλαδή αν ήταν ο πατέρας σου δεν θα έκανες τίποτα ε??

Δεν ανοίκω σε καμία συνομοταξία φίλε μου και κακώς διαχωρίζεις έτσι τους Έλληνες...και τον εαυτό σου απο ότι φαίνεται. θεωρώ τους Έλληνες αδέρφια μου και δεν ανέχομαι κανένα αλλοδαπό περρίτομα να βγαίνει και να σκοτώνει εν ψυχρό.Εφόσον η πολιτεία δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα τότε ναι είναι επόμενο οι πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, και εσύ τους λές φασίστες απο την καρέκλα σου αντί να βγείς να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου. Ας μήν πάς να χτυπήσεις αλλοδαπούς, να πάς σε μια πορεία εναντίων τους... αλλα βέβαια, όταν είναι να γεμίσουμε τα γήπεδα στο ΤΕΡΜΑ διεφθαρμένο ποδόσφαιρο δέν μας πειράζει, πάμε και ακουμπάμε τα λεφτάκια μας, όταν είναι για κάτι αξιόλογο όμως καθόμαστε σπίτι μας και αποκαλούμε φασίστες τους ανθρώπους που έχουν αγανακτήσει...Ορέος είσαι, συνέχισε έτσι...

Καταρχην για το ποδοσφαιρο συμφωνω. παμε παρακατω τωρα :

Εφόσον η πολιτεία δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα τότε ναι είναι επόμενο οι πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, και εσύ τους λές φασίστες απο την καρέκλα σου αντί να βγείς να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου.

Απειλουμαι αμεσα απο αυτους, πχ αν ημουν στη βιλλα αμαλιας θα κινδυνευα. Αλλη φορα , τετοια ατομα (5-6 ατομα γυρω στα 30 με ξυρισμενα κεφαλια) επιτεθηκαν με σιδηρογροθιες σε 2 φιλους μου μονο κ μονο επειδη ειχαν ο ενας μακρυ μαλλι κ ο αλλος τζιβες(στην διονυσιου αεροπαγιτου κιολας..!)

δεν ανέχομαι κανένα αλλοδαπό περρίτομα να βγαίνει και να σκοτώνει εν ψυχρό

Ετσι και εγω δεν ανεχομαι κανενα ΕΓΧΩΡΙΟ περιττωμα να βγαινει και να σκοτωνει εν ψυχρω (μεταναστες η οσους δεν συμφωνουν πολιτικα με αυτους, δηλαδη ελληνες αριστεριστες η αναρχικους)...

Και για να ριξω λιγο το επιπεδο, σε φαση συνθηματων:

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.

Δημοσ.

Έχει χαρτιά ο Μιντι και πληρώνει τους φόρους του κανονικά ή παρασιτεί σε βάρος των υπολοίπων;Ααα,τον δέχτηκαν στην χώρα η ξεκίνησε κολυμπώντας,πέρασα τε σύνορα παράνομα και άρχισε να παρασιτεί;

Δεν ξερω. Να ρωτήσουμε αυτον τον συμφορουμιτη:

Να σηκωθούν να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί

Μην επικεντρωθούμε στον Μιντι ειναι άδικο για τον ίδιο και άνανδρο απο μερους μου.

Αναφέρθηκα σε αυτον επειδή ηταν στις μπροστινές σελιδες και δεν διάβασα ολο το θρεντ, παρα μονο λιγο στην αρχη και λιγο τωρα στο τελος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...