Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ προχωρα με αυτο το σκεπτικο και θα παει μπροστα η χωρα μαζι σου.Απο τη συζητηση αυτο το συμπερασμα εβγαλες?

Να μου τι θα κάνει ο κάθε μ@λ@κ@ς! Εγώ ακολουθώ αυτο που θεωρώ ηθικά σωστό και αν έχω άδικο τι να πω, κρεμαστε με! Γιατι εκεί θα καταντήσουμε να καταπνιγουμε την αλήθεια που δεν μας βολεύει!

Και τα παιδιά της ΔΙΑΣ αλλοδαποί τα σκοτώσανε.... αφήστε τα ένας και όχι όλοι... το λέω εγώ που είμαι και μακρυά, πήγαινε να το πείς αυτό σε κάποιον που ζεί στο κέντρο της Αθήνας.

Αμα δεν σου άρεσε η δική μου τοποθέτηση απλά διάβασε τι έγραψε ο gigenis

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τα παιδιά της ΔΙΑΣ αλλοδαποί τα σκοτώσανε.... αφήστε τα ένας και όχι όλοι... το λέω εγώ που είμαι και μακρυά, πήγαινε να το πείς αυτό σε κάποιον που ζεί στο κέντρο της Αθήνας.

μονο που ο εγκεφαλος της υποθεσης ηταν αποστρατος αξιωματικος της αστυνομιας.

Όταν εγώ κάνω μια δουλειά με 10ε τη μέρα νόμιμα και ο άλλος την κάνει παράνομα με 5ε δεν μου τρώει το ψωμί ?

οταν ανοιξεις μαγαζι να δουμε ποιον θα προσλαβεις.

τον πακιστανο με 5 ευρω η τον ελληνα με 10 ευρω.

οταν το κανεις αυτο ξαναελα να ποσταρεις.

Δημοσ.

Οταν ΕΣΥ περνεις 300 ΕΥΡΩ το μηνα και ο πολιτικός 30000 δεν σου τρώει το ψωμί; Οταν ΕΣΥ αγοράζεις Ένα κινητό 800 ΕΥΡΩ και ο άλλος βγάζει το ΦΠΑ και το περνει 600 δεν σου τρώει το ψωμί; Ε Λοιπόν ο άλλος με τα 5 δεν σου τρώει το ψωμί! Σου τρώει Ένα ψιχουλο απο αυτά που σου έφαγαν οι άλλοι!

Επειδή με κλέβουν δηλαδή όλοι ας με κλέψουν και οι αλλοδαποί

Ωραία λογική

Έτσι θα πάμε μπροστά σαν κράτος

Φυσικά και κακίζω όσους παίρνουν παράνομους στη δουλειά τους

Αλλά εκεί έχουμε φτάσει όλοι στην παρανομια και στην κλεψιά γιαυτό καταντήσαμε έτσι

Δημοσ.

δηλαδη αν ησουν αφεντικο θα επαιρνες τον ελληνα?

ως καταναλωτης γιατι δεν μπουκοταρεις τα μαγαζια που απασχολουν ξενους και να πας σε αυτα που απασχολουν μονο ελληνες?

Δημοσ.

Οταν ΕΣΥ περνεις 300 ΕΥΡΩ το μηνα και ο πολιτικός 30000 δεν σου τρώει το ψωμί; Οταν ΕΣΥ αγοράζεις Ένα κινητό 800 ΕΥΡΩ και ο άλλος βγάζει το ΦΠΑ και το περνει 600 δεν σου τρώει το ψωμί; Ε Λοιπόν ο άλλος με τα 5 δεν σου τρώει το ψωμί! Σου τρώει Ένα ψιχουλο απο αυτά που σου έφαγαν οι άλλοι!

Δέν πρέπει να το βλέπεις έτσι... όσο παράνομος είναι αυτός που βγάζει το ΦΠΑ (φοροδιαφυγή) τόσο παράνομος είναι αυτός που παίρνει 5 ευρώ (μαυρα). Πρέπει επιτέλους να να μπεί μια τάξη σε αυτό το (__0__)κράτος!

Έχετε καταλάβει οτι οι αλλοδαποί είναι 500.000?? η μισή Αθήνα! έχετε καταλάβει οτι άνθρωποι πουλάνε σπίτια για να φύγουν απο τα γκέτο?Πού θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας? το έχετε σκεφτεί?

http://www.youtube.com/watch?v=UYSRo1bZDbg

Δημοσ.

Ενδιαφερον αρθρο.

http://www.tanea.gr/...6&artid=4630465

Η διαφορα του Ελληνα με τους Ιταλους,Αγγλους,Γερμανους,Γαλλους,Ισπανους και Πορτογαλους ειναι οτι δεν υπηρξε η χωρα του ποτε αποικιοκρατικη και καπιταλιστικη χωρα να ξεζουμισει τους Ινδους,Πακιστανους,Αφρικανους για να τους χρωστα το παραμικρο.Η Ελλαδα ειναι μια χωρα που επειδη βρισκεται σε δυσκολη γεωγραφικη θεση εχει περασει πολλους πολεμους και αιματοχυσιες και οτι καλο καταφερε το καταφερε με τις θυσιες και το αιμα του λαου της.

Και δικαιωμα μας ειναι να μην θελουμε να μοιραστουμε την γη μας.Καποιοι απο σας εδω,δεν πιστευετε στην εννοια πατριδα,οι αριστεροι κυριως.Δικαιωμα σας,κανενα προβλημα,αλλα να ξερετε οτι στην συντριπτικη πλειοψηφια του ο Ελληνικος λαος ειναι ανεχτικος αλλα και βαθια πατριωτικος και η λεξη πατριδα που για καποιους ειναι βρισια,για μας ειναι ιερη λεξη.

Οσο για τους μεταναστες,καποιους,πολυ λιγους,που εχουν μορφωση και δυνατοτητες να μας βοηθησουν, αφου πρωτα τους γινεται ελεγχος για το ποιον τους να τους δεχομαστε.Πρωτα να αναγκασουμε το Ελληνικο κεφαλαιο να προσλαβει ολους τους Ελληνες εργατες που ειναι ανεργοι,και οτι μεινει απο θεσεις εργασιας να τις δωσουμε σε χρησιμους ξενους.Αλλα ειναι προδοσια προς τον Ελληνικο λαο να στεναζουν και να ειναι στην φτωχια οι ντοπιοι και να τους εχουν παρει τις δουλειες οι τριτοκοσμικοι εχοντας γινει δεκανικια του καπιταλισμου και στηριχτες του κεφαλαιου γιατι δεχονται να δουλευουν με χαμηλοτερη αμοιβη.

Δημοσ.

Με τον ίδιο τρόπο που κοιτάς εσύ όσους είναι νότια και ανατολικά σου.... με τον ίδιο τρόπο σε κοιτάνε και εσένα όσοι είναι βόρεια και δυτικά σου.

Σου αρέσει όταν σου τα χώνουν και σε υποτιμούν οι δυτικοευρωπαίοι; όχι βεβαία!! Έχεις την απαίτηση να σε σέβονται γιατί κάποιοι πριν από σένα, στη γη που πατάς, έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού, αλλά και το αίμα τους για την πατρίδα.

Εκτός του ότι τα φώτα τα έδωσαν αυτοί κι όχι εμείς... το έκαναν για τον εαυτό τους κι όχι για εμάς... εμείς απλά προσβάλουμε τη μνήμη τους καθημερινά.

Όσο για το θέμα πατρίδα... αν και είμαι βαθύτατα αρχαιολάτρης, η έννοια πατρίδα ελάχιστη σημασία είχε τότε (όπως την εννοούμε σήμερα) γι αυτό και οι αμέτρητοι εμφύλιοι πόλεμοι αλλά και το 21 άλλοι ήταν οι λόγοι κι όχι αυτό που λέμε πατρίδα...

Και ξαναρωτάω γιατί το περάσατε στα ψηλά... τι σας κάνει να διαφέρετε από τους υπόλοιπους λαούς; Εσείς επιλέξατε να γεννηθείτε 'Ελληνες ή Νιγηριανοί; εσείς επιλέξατε να βαφτιστείτε χριστιανοί ή μουσουλμάνοι; Να είσαστε λευκοί ή μαύροι; να είστε ξανθοί ή μελαχρινοί; κοντοί ή ψηλοί;

Αφήστε λοιπόν τις μπούρδες και κοιτάξτε τα χάλια μας!! Κάποιοι κάνουν πάρτι στις πλάτες μας κι εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας!!

Αυτή η χώρα θα ήταν παράδεισος όπως και ολόκληρος ο πλανήτης αν δεν ασχολούμαστε με το πως θα κλέψουμε, λεηλατήσουμε, εξοντώσουμε τον διπλανό μας.

Μπορείτε να βγείτε παγανιά στο κέντρο της Αθήνας και να την καθαρίσετε από τους "βρωμερούς" μετανάστες ή να πάτε μέχρι την βουλή και να την ξεβρομίσετε από τους "καθαρούς" νεοέλληνες!

Η επιλογή είναι δική σας....

Δημοσ.

Ποτε δεν ειπα οτι η θεση σου ειναι στην Αλβανια και η θέση μας πασαδες στην Ελλαδα, δεν εννοουσα αυτο. Δεν εχω συμπλεγματα ανωτεροτητας και τετοιες βλακειες.

Οχι, οχι! Σορρυ, εκφραστηκα λαθος. Δεν εννοουσα αυτο.

Εννοουσα οτι απ τη στιγμη που η ζωη μου ειναι εδω πλεον, θελω να λυθει το συγκεκριμενο προβλημα και οχι να συνεχιζει να υπαρχει αυτη η κατασταση. Δηλαδη και οι ξενοι να ειναι σε εξαθλιωμενη κατασταση και να υπαρχει εγκληματικοτητα. Και ετσι να δημιουργουνται εντασεις. ;)

Βεβαια οταν λεω να λυθει, εξεφρασα τις αποψεις μου πιο πανω

Δημοσ.

Μπορείτε να βγείτε παγανιά στο κέντρο της Αθήνας και να την καθαρίσετε από τους "βρωμερούς" μετανάστες ή να πάτε μέχρι την βουλή και να την ξεβρομίσετε από τους "καθαρούς" νεοέλληνες!

Η επιλογή είναι δική σας....

Ναι.Ως τότε ας αφήνουμε τους δύστυχους τους οικονομικούς μετανάστες να ψωμίζονται απ' τις απαλλοτριωμένες και ματωμένες κάμερες...

Δημοσ.

Το ότι μπορεί οι δολοφόνοι να είναι Έλληνες ναρκομανείς δεν σας πέρασε από το μυαλό ε;

Το ΣΚ που ήμουν Αθήνα και έμενα κοντά στην ομόνοια περισσότερο τρόμαξα από τα πρεζόνια ελληνικής καταγωγής πάρα από τους αλλοδαπούς...

Δημοσ.

Το ότι μπορεί οι δολοφόνοι να είναι Έλληνες ναρκομανείς δεν σας πέρασε από το μυαλό ε;

Το ΣΚ που ήμουν Αθήνα και έμενα κοντά στην ομόνοια περισσότερο τρόμαξα από τα πρεζόνια ελληνικής καταγωγής πάρα από τους αλλοδαπούς...

Τον ναρκομανή,αν τον φυσήξεις θα σκορπίσει....

Παντως εντύπωσή μου κάνει,ποσο ευκολα εκμεταλλεύεται ο οποιασδήποτε τους νεκρούς προκειμένου να προωθήσει τις όποιες πολιτικές σκοπιμότητες εχει. Αριστεροί,δεξιοί...Ολοι το ιδιο κενοί και πολιτικά ανύπαρκτοι.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Και ξαναρωτάω γιατί το περάσατε στα ψηλά... τι σας κάνει να διαφέρετε από τους υπόλοιπους λαούς; Εσείς επιλέξατε να γεννηθείτε 'Ελληνες ή Νιγηριανοί; εσείς επιλέξατε να βαφτιστείτε χριστιανοί ή μουσουλμάνοι; Να είσαστε λευκοί ή μαύροι; να είστε ξανθοί ή μελαχρινοί; κοντοί ή ψηλοί;

Δεν ειμαι αγενης αλλα επειδη εσυ εισαι,θα σου πω οτι μπουρδας εισαι εσυ και οτι εχεις γραψει μεχρι τωρα ειναι ενα βαρετο κοκτειλ μπουρδας.

Τι επιχειρημα ειναι αυτο?Τι σχεση εχει η τυχη, το που γεννιεσαι και σε ποια εθνικοτητα γεννιεσαι με το πως θα κυβερνας τον τοπο σου?Δηλαδη αν μια γυναικα ειναι ξανθη παιδαρος γαλανοματα διμετρη πρεπει να αισθανεται ασχημα επειδη υπαρχουν καποιες αλλες διαφορετικης αισθητικης σε τριτοκοσμικες χωρες?Σορρυ,δεν μιλαω σοβαρα, αλλα σου παραθετω τον αντιλογο στο γελοιο επιχειρημα σου.

Για να μιλησουμε λιγο σοβαρα τωρα ,καθε λαος εχει την ιστορικη ευθυνη να διαχειριστει τα της πατριδος του και να φτιαξει ενα δικαιοτερο καλυτερο καθεστως.Αν εχει τα κοτσια ας το πραξει.Εμεις στην Ελλαδα κατι εχουμε καταφερει και να εισαι σιγουρος οτι στο μελλον θα καταφερουμε και καλυτερα.Οι ξενοι να πανε στον τοπο τους και να μοχθησουν,να παλεψουν κατα του κεφαλαιου και να την βελτιωσουν την χωρα τους.Οχι να ερχονται στην δικη μας και να απαιτουν εργασια,ισονομια, κτ.λ. οταν ηδη υπαρχουν στρατιες ανεργων Ελληνων που πληρωνουν φορους και δεν εχουν υγεια,περιθαλψη,ουτε καν τα στοιχειωδη.

Δημοσ.

ναι οκ... αλλά το πρεζόνι είναι περισσότερο αποφασισμένο(λόγω του στερητικού) αλλά και θολωμένο να σου καρφώσει το μαχαίρι στον λαιμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...