Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν εγώ κάνω μια δουλειά με 10ε τη μέρα νόμιμα και ο άλλος την κάνει παράνομα με 5ε δεν μου τρώει το ψωμί ?

Δημοσ.

Και ότι λεφτά παίρνουν τα στέλνουν στη χώρα τους οι περισσότεροι.

Εγώ είμαι στην Κρήτη και τέτοια περιστατικά δέν έχουμε γιατί όποιος τα κάνει έχει και συνέπειες... αλλα στεναχωριέμαι επειδή αδέλφια Έλληνες πεθαίνουν και την άλλη μέρα το ξεχνάνε, Παράλληλα εξοργίζουν απόψεις συγκεκριμένων παρουσιαστών, οι οποίοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο που τους παρακολουθεί από το ουσιαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Περνώντας σε γενικολογίες και σε αοριστίες και υιοθετώντας το κλασικό πλέον «προοδευτικό» και «αντιρατσιστικό» σκεπτικό «Δεν εγκληματούν μόνο αλλοδαποί…αλλά και Έλληνες», συντηρούν μια κατάσταση ανικανότητας και προδοσίας η οποία όμως είναι δημιούργημα της πολιτικής των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Είναι δυνατόν να γεμίζουν τα γήπεδα με κόσμο και όταν γίνεται μια κινητοποίηση να μήν υπάρχει η απαραίτητη συμμετοχή και να μήν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα?

Δημοσ.
Γίνεται να τους σκοτώσουμε με φωτιά τώρα που είναι μαζεμένοι όλοι σε ένα τόπικ;

Όχι δεν γίνεται,γιατί κάποιοι έχουν πυροσβεστήρες σε πρώτη ζήτηση.

άσχετο:Τη κάτσαμε και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ΄ αυτούς πια.

Καθότι δεν τους θέλουν πίσω στις χώρες τους,εδώ κάνανε αμάν να τους σμπρώξουν όξω (μιας και δεν έχουν να τους ταΐσουν,είναι και καρπεροί-οικονομία της φύσης,πρέπει να βγουν δεκαπέντε να επιβιώσει ένας),μέχρι και ΟΗΕδες και ΝΑΤΟι και άλλες ένδοξες δυνάμεις μπήκαν στο κόλπο χώρια οι ΜΚΟίδες,εδώ κοτζαμαν Μπινλάντενες τους έκανε τη χώρα σούφρα και να οι μπόμπες δόστου κι οι πολέμοι και να οι πολυεθνικές να τους σώσουν,ο καθένας τους εκεί δεν ξέρει άμα δεν τούρθει ο ουρανός στο κεφάλι.

Λένε ότι για νάρθει κάποιος από κει,κοστίζει πάνω από 6,000$,όσα δηλαδή δεν βγάζει σ' όλη του τη ζωή.Κάποιος λοιπόν τον πριμοδοτεί να φύγει από κει,περιμένοντας ανταποδοτικά τέλη εν ίδει μετανάστευσης,γι αυτό και οι καλοί-καγαθοί συνΈλληνές μας τους βαφτίζουν οικονομικούς μετανάστες,άσχετα αν είναι λαθρέποικοι.

Διακρατικές συμφωνίες λοιπόν η εφαρμογή σωτηρίας της δυτικής και αρνητικά φθίνουσας δημογραφίας...Δε γαμάς που δε γαμάς απ' τα Ε,πάρε μια έτοιμη φωλιά και πού ξέρεις,μπορεί να σου αρέσει...

Με τα καλάσνικωφ να πουλιούνται στα περίπτερα,με τα αεροβόλα νάχουν εξελιχθεί,τα παντοειδή σπρέϊ και τα "ρουμκωφ"οειδή tazer,είναι εύκολη η συμβίωση.

Και δεν υπάρει πιό αποτελεσματική αντιμετώπιση από έναν μπαρμπούλη με πάρκινσον και πριονισμένο δίκανο,η επιτομή της διασποράς!

Δημοσ.

Όταν εγώ κάνω μια δουλειά με 10ε τη μέρα νόμιμα και ο άλλος την κάνει παράνομα με 5ε δεν μου τρώει το ψωμί ?

Πήγαινε κι εσύ με 5 ευρώ για να μη σερβίρεις τον αλβανό στη κηφισιά αστακούς καμιά μέρα.

Δημοσ.

Φιλε, τη μιση μου ζωη εδω την εχω περασει, οι φιλοι μου εδω ειναι. Οποτε μην εισαι σιγουρος γι αυτο που λες. Δεν θα σηκωθω καποια στιγμη να γυρισω αλβανια.

Εδω ειναι η ζωη μου.

Ποτε δεν ειπα οτι η θεση σου ειναι στην Αλβανια και η θέση μας πασαδες στην Ελλαδα, δεν εννοουσα αυτο. Δεν εχω συμπλεγματα ανωτεροτητας και τετοιες βλακειες.

Οταν μιλουσα για θεση σου, αναφερομουν στο οτι εκτος αν μεταναστευσουμε μονιμα, δεν νιωθουμε την ευαισθησια σου. Η δικια μας θεση ομως που δεν μπορεις να νοιωσεις οτι ακριβως δεν εχουμε αυτη την ευαισθησια και αρα ισως βλεπουμε τα πραγματα πιο ψυχρα αλλα οχι καταναγκην πιο λαθος

Δημοσ.

Πήγαινε κι εσύ με 5 ευρώ για να μη σερβίρεις τον αλβανό στη κηφισιά αστακούς καμιά μέρα.

Εγώ που πληρώνω τους φόρους το ικα κλπ δεν μπορώ να πάω με 5ε που πάει ο κλέφτης του κράτους

Έτσι θα το πάμε δηλαδή αυτή είναι η λύση ?

Δημοσ.

Πως αλλάζει ο κόσμος τελικά.... πριν από μερικά χρόνια όποιος άνοιγε τέτοιες κουβέντες κατέληγε στον καιάδα!

Πριν από χρόνια οι μετανάστες ήταν καλοί γιατί μας έκανα τις δουλειές, που δεν καταδεχόμασταν να κάνουμε και τώρα μας κλέβουν τις δουλείες...

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό ή μάλλον δεν είναι μόνο αυτό. Σαφώς και έχουμε πρόβλημα με τους μετανάστες (λαθραίους και μη) γιατί εκτός των άλλων έχουμε πιάσει πάτο κι εφόσον δεν μπορούμε να ταΐσουμε τον υπάρχον πληθυσμό πως να δεχθούμε κι άλλους.

Πάτος όμως δεν έχουμε πιάσει μόνο εμείς, αλλά σχεδόν όλος ο πλανήτης! Το πρόβλημα για την Ευρώπη είναι τεράστιο! Ήδη οι δυτικοευρωπαίοι τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί οι νότιες χώρες να ανοίξουν τα σύνορα ή να αρχίσουν να κάνουν τα στραβά μάτια στο πέρασμα μεταναστών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σκέφτονται να επαναφέρουν τα διαβατήρια στις μετακινήσεις πληθυσμού εντός ΕΕ.

Το να σφραγίσουμε "αεροστεγώς" τα σύνορα μπορεί να φαντάζει ως λύση αλλά δεν είναι. Όταν βράζει η Αφρική και η μέση ανατολή με τον ένα ή άλλο τρόπο θα μας αγγίξει και εμάς η φωτιά. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε αυτούς τους λαούς σαν αναλώσιμα υλικά, φτηνό εργατικό δυναμικό και τους κλέβουμε τους φυσικούς πόρους (βομβαρδίζοντας τους ή προκαλώντας εμφυλίους) για να συντηρήσουμε το έκτρωμα που λέγετε δυτικός πολιτισμός, το να σκάσει το καζάνι είναι θέμα χρόνου!

Και το κυριότερο... τι κάνει ένα Έλληνα, Ιταλό, Γερμανό καλύτερο από έναν Άραβα, Κινέζο κλπ; Η τύχη! Ο ένας είχε την τύχη να γεννηθεί στην Ευρώπη κι άλλος την ατυχία να γεννηθεί στην Ασία ή Αφρική. Αν για μια στιγμή βρεθείτε στην άλλη πλευρά των συνόρων θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα.

Κι επειδή το μέλλον που μας ετοιμάζουν δεν θα διαφέρει και πολύ από το παρόν αυτών των λαών.... καλύτερα να αρχίσετε να αναθεωρείτε από τώρα τις απόψεις σας.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω. Λοιπαμε βαθύτατα και για αυτόν και για την οικογένεια του αλλα επειδή ΈΝΑΣ έκανε μια κακή πράξη δεν σημαίνει πως ΌΛΟΙ είναι δολοφόνοι! Είναι σα να λέτε πως επειδή ένας έλληνας έκλεψε τότε όλοι οι έλληνες είμαστε ληστές. Απλά αποδεχθητε το! Όπως υπάρχουν έλληνες δολοφόνοι υπάρχουν και Πακιστανοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, οι υψηλής μας εκτίμησης Αμερικάνοι, και παει λέγοντας!

Δημοκρατια δεν θελατε; :rolleyes:

ΕΣΥ οταν ο φυσιολογικής κόσμος θα γιορτάζει την απελευθέρωση απο τους ναζί να κλες!

Δημοσ.

Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω. Λοιπαμε βαθύτατα και για αυτόν και για την οικογένεια του αλλα επειδή ΈΝΑΣ έκανε μια κακή πράξη δεν σημαίνει πως ΌΛΟΙ είναι δολοφόνοι! Είναι σα να λέτε πως επειδή ένας έλληνας έκλεψε τότε όλοι οι έλληνες είμαστε ληστές. Απλά αποδεχθητε το! Όπως υπάρχουν έλληνες δολοφόνοι υπάρχουν και Πακιστανοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, οι υψηλής μας εκτίμησης Αμερικάνοι, και παει λέγοντας!

ΕΣΥ οταν ο φυσιολογικής κόσμος θα γιορτάζει την απελευθέρωση απο τους ναζί να κλες!

Εσυ προχωρα με αυτο το σκεπτικο και θα παει μπροστα η χωρα μαζι σου.Απο τη συζητηση αυτο το συμπερασμα εβγαλες?

Δημοσ.

Οταν ΕΣΥ περνεις 300 ΕΥΡΩ το μηνα και ο πολιτικός 30000 δεν σου τρώει το ψωμί; Οταν ΕΣΥ αγοράζεις Ένα κινητό 800 ΕΥΡΩ και ο άλλος βγάζει το ΦΠΑ και το περνει 600 δεν σου τρώει το ψωμί; Ε Λοιπόν ο άλλος με τα 5 δεν σου τρώει το ψωμί! Σου τρώει Ένα ψιχουλο απο αυτά που σου έφαγαν οι άλλοι!

Δημοσ.

Και τα παιδιά της ΔΙΑΣ αλλοδαποί τα σκοτώσανε.... αφήστε τα ένας και όχι όλοι... το λέω εγώ που είμαι και μακρυά, πήγαινε να το πείς αυτό σε κάποιον που ζεί στο κέντρο της Αθήνας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...