feodor Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Σκέψου ομως οτι οπως δεν ειμαστε στη θεση σου, δεν εισαι και εσυ στη δικη μας Φιλε, τη μιση μου ζωη εδω την εχω περασει, οι φιλοι μου εδω ειναι. Οποτε μην εισαι σιγουρος γι αυτο που λες. Δεν θα σηκωθω καποια στιγμη να γυρισω αλβανια. Εδω ειναι η ζωη μου. feodor εντελώς από περιέργεια και μου απαντάς αν θες, από που είσαι? αχ δεν παρακολουθεις, δεν παρακολουθεις :P
Aplostra Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δεν εχω διαβασει τα προηγούμενα μηνύματα,απλα θελω να κανω μια παρένθεση,το εγκλημα εχει γινει σίγουρα απο μετανάστες; δηλαδη ειναι εξακριβωμένο ή το ειπε κάποιος και ολοι ακολούθησαν;
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν πεινάω πρέπει να πάω να σφάξω κάποιον? Ρε Λούσι με όλο το θάρρος τα λέγαμε χθες και σε άλλο τοπικ, πιστεύεις ότι κάποιος Έλληνας που θα πεινάει θα πάει να σφάξει έναν άλλο για να του πάρει μια κάμερα των 30-40Ε? Ναι. Όταν πεινάς είναι ζήτημα αν μένεις στα πλαίσια του ανθρώπου, πόσο μάλλον της Ελληνορθόδοξης Παιδείας και Ηθικής. Του έριξαν 4 μαχαιριές σε λαιμό, θώρακα και κοιλιά γιατί ήταν απελπισμένοι. Τους καημένους Όχι, του έριξαν 4 μαχαιριές γιατί ήταν μαλάκας και κόντραρε για μια κάμερα. Απελπισμένοι ήταν επειδή ήταν ικανοί να κάνουν κάτι τέτοιο για μια κάμερα. Εκτός αν ήταν ΚΑΚΟΙ και ΜΟΧΘΗΡΟΙ. Κατά τα άλλα, προφανώς και λίγη σημασία έχει το κίνητρο ως προς το αποτέλεσμα. Την ώρα που σε σφάζουν δε σε πολυνοιάζει αν σε σφάζει φτωχός, πλούσιος, ανήλικος ή ψυχασθενής. Αλλά σε γενικές γραμμές, υποψιάζομαι πως αν αποκαλυφθεί πως εν τέλει ήταν Έλληνες τα καλόπαιδια, η κουβέντα θα γυρίσει άνετα στο "που μας φτάσανε" και το πόσο φυσιολογικό είναι σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων να πέφτει και καμιά μαχαιριά αραιά και που.
QQTilt Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Sorry ρε αλλά είμαι δουλειά και βλέπω και πόκερ ταυτόχρονα..
pournaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δηλαδη η πλειοψηφια θελει να ζει σε εξαθλιωμενη κατασταση? Δεν θελει να εχει μια δουλεια, να πανε τα παιδια του σχολειο κλπ? Θα μου πεις εδω υπαρχει ανεργια, ποια δουλεια? Τελοσπαντων, ειναι προχωρημενη η ωρα και ανοιγεται μεγαλη συζητηση. Απλα πιστευω οτι με αλλη πολιτικη το θεμα της ανεργιας λυνεται.. Οχι, η πλειψηφια δεν ηρθε εδω για να μεινει εδω. Ηρθε για να περασει στην ευρωπη, και απλα μπηκε απο τα ελληνικα συνορα, γιατι ηταν τα πιο ευκολα. Αν ηταν πιο ευκολα τα Ιταλικα η τα Ισπανικα, πιστεψε με, αυτη η κουβεντα δε θα γινοταν εδω, αλλα στα αντιστοιχα κρατη. Η διαφορα με εσας ειναι, οτι οταν εσεις κατεβηκατε εδω για μια καλυτερη ζωη, το κανατε ξεροντας οτι θελετε να μεινετε ελλαδα, και αν προσθεσουμε και το γεγονος οτι ηδη υπαρχει γειτονικη ιστορικη κουλτουρα, καθως και "μπλεξιμο" των φυλων ολα αυτα τα χροννια, αυτα ειχαν ως αποτελεσμα να αφμοιωθειτε πολυ πιο γρηγορα, να θελετε σταθερη δουλεια, σχολειο για τα παιδια κλπ. Ολα αυτα, εναν τωρινο μεταναστη απο την ασια δεν τον ενδιαφερουν, και γιατι βλεπει οτι εδω δεν εχει μελλον, και γιατι απο την αρχη δεν ειχε σκοπο να μεινει εδω.
QQTilt Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Χτικιάριδες που βρωμάνε απ τα 50 μέτρα ήταν για μένα, αφού αρχίσαμε τους χαρακτηρισμούς.
marantonis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το ζητημα μας ειναι η μειωση της εγκληματικοτητας ή η μειωση της εγκληματικοτητας απο ξενους; Περα απο αυτο παντως, φυσικα και δημιουργουνται παμπολα προβληματα απο τη λαθρομεταναστευση. Απο τη μια αυξανεται η εγκληματικοτητα (οχι γιατι οι μεταναστες ειναι ολοι διεφθαρμενοι και ανηθικοι μα γιατι απο τη μια ειναι φυσικο να γινεται αφου αυξανονται ασφυκτικα οι κατοικοι και απο την αλλη και κυριοτερα, επειδη ειναι φτωχοι. Κι αυτο παλι σημαινει πως ετσι αυξανεται η πιθανοτητα να κανουν αμεσα κατι εγκληματικο, οχι οτι ολοι οι φτωχοι λαθραιοι ειναι εγκληματιες και κλεφτες), ο πληθυσμος, που η αυξηση του δεν δυναται να ελεγχθει, κι αυτο ειναι κατι το οποιο αποφερει μυρια κοινωνικα κα κα και για τους νομιμους πολιτες και για τους μη (ανεργεια, φτωχια και οσα ακολουθουν). Τα παραπανω ομως δε δικαιολογουν σε καμια περιπτωση το ρατσισμο και τι βιαιες παρορμητικες αντιδρασεις. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι και μονο ηθικο το θεμα, αφου και να τους σκοτωναμε ολους ή εστω δερναμε αγρια, παλι σε ασχημη κατασταση θα ημασταν κοινωνικα. Το μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι οι λαθραιοι ξενοι αλλα οι νομιμοι ελληνες. Αυτο που μπορει καλλιστα να γινει στην παρουσα κατασταση ειναι ο καλυτερος ελεγχος των συνορων, το να δωθει ή δυνατοτητα στους λαθραιους να γινουν νομιμοι ως ενα καθορισμενο χρονικο διαστημα κι αν οχι να τους δοθει η δυνατοτητα να φυγουν, και να υπαρξει μια φιλοτιμη προσπαθεια καταστολης της εγκληματικοτητας στα γνωστα για εκεινη μερη.
status Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Χτικιάριδες που βρωμάνε απ τα 50 μέτρα ήταν για μένα, αφού αρχίσαμε τους χαρακτηρισμούς. Οι ξένοι επαίτες και μικροπωλητές, όχι οι Έλληνες έτσι; Γιατί οι δικές μας πορδές μυρίζουν όμορφα.
marantonis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το ζητημα μας ειναι η μειωση της εγκληματικοτητας ή η μειωση της εγκληματικοτητας απο ξενους; Περα απο αυτο παντως, φυσικα και δημιουργουνται παμπολα προβληματα απο τη λαθρομεταναστευση. Απο τη μια αυξανεται η εγκληματικοτητα (οχι γιατι οι μεταναστες ειναι ολοι διεφθαρμενοι και ανηθικοι μα γιατι απο τη μια ειναι φυσικο να γινεται αφου αυξανονται ασφυκτικα οι κατοικοι και απο την αλλη και κυριοτερα, επειδη ειναι φτωχοι. Κι αυτο παλι σημαινει πως ετσι αυξανεται η πιθανοτητα να κανουν αμεσα κατι εγκληματικο, οχι οτι ολοι οι φτωχοι λαθραιοι ειναι εγκληματιες και κλεφτες), ο πληθυσμος, που η αυξηση του δεν δυναται να ελεγχθει, κι αυτο ειναι κατι το οποιο αποφερει μυρια κοινωνικα κα κα και για τους νομιμους πολιτες και για τους μη (ανεργεια, φτωχια και οσα ακολουθουν). Τα παραπανω ομως δε δικαιολογουν σε καμια περιπτωση το ρατσισμο και τι βιαιες παρορμητικες αντιδρασεις. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι και μονο ηθικο το θεμα, αφου και να τους σκοτωναμε ολους ή εστω δερναμε αγρια, παλι σε ασχημη κατασταση θα ημασταν κοινωνικα. Το μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι οι λαθραιοι ξενοι αλλα οι νομιμοι ελληνες. Αυτο που μπορει καλλιστα να γινει στην παρουσα κατασταση ειναι ο καλυτερος ελεγχος των συνορων, το να δωθει ή δυνατοτητα στους λαθραιους να γινουν νομιμοι ως ενα καθορισμενο χρονικο διαστημα κι αν οχι να τους δοθει η δυνατοτητα να φυγουν, και να υπαρξει μια φιλοτιμη προσπαθεια καταστολης της εγκληματικοτητας στα γνωστα για εκεινη μερη.
Silverage Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 καλά λέω εγώ τόσα χρόνια να περικυκλωθεί η Αθήνα και να κάνουν ντου τα ΜΑΤ, ο στρατός, αστυνομία, ειδικές δυνάμεις,ο Ράμπο με τα παιχνίδια του να δω που θα πάνε.Ενώ πρώτα δεν είμουν ρατσιστής με όσα έχω δει και ακούσει έγινα.Δεν είναι δυνατόν 1000 πακιστανοί να έχουν γεμίσει την Πανεπιστημίου και κάθε μισό μέτρο να σε πρήζουν να αγοράσεις την παπαριά τους.Φανταστείτε τί θα γίνει τώρα που θα γίνει και πεζόδρομος. (άσχετο αλλά η πρεσβεία του Πακιστάν κατα που πέφτει Ή κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα.Να εμφανίζοταν τίποτα ειδικές ομάδες με όπλα και στολή που πίσω να είχε την φωτογραφία αυτή να δώ τί θα κάνανε (ντάξει πλάκα κάνω)
DrLo Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 (άσχετο αλλά η πρεσβεία του Πακιστάν κατα που πέφτει Προς κολωνακι μεριά !
Critter Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Διαβασα για δημοκρατίες, χούντες,εθνικισμούς, μαρξιστές, απελάσεις και διαφορα τέτοια. Απορώ πως δεν γράψατε και για τον Μιραλάς τίποτα. Ασε που η πλειοψηφία ακομα δεν τον είδε, Γιάννη τον εβάφτησε. Δηλαδη είναι σίγουρα ξένοι? Και μαλιστα όχι μόνο ξενοι αλλα λαθρομετανάστες κιόλας (υπάρχουν και νόμιμοι ως γνωστόν)?. Ε!γιατι ρε σεις δεν λέτε και τα ονοματα τους και που μένουν να τους πιάσουν να τελειώνουμε? Στατιστικά, στο σημειο που συνέβει, όντως παίζει να είναι ξένοι. Περιμένετε όμως να τους πιάσουν και μετά τσουβαλιάστε. Απο εκει και πέρα επειδη πολλοι πατριώτες θα πεταχτούν και θα με ονομάσουν Χ κίτρινο παπαγάλο(που δόξα το θεό δεν είμαι) να πω οτι σαφέστατα διαφωνω με την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μεταναστευτική πολιτικη και διαχείριση, που έχουμε σαν κράτος, η οποία ευννοεί την είσοδο στη χώρα όχι μόνο φιλήσυχων μεταναστών - λαθρομεταναστών αλλα και πολλών κακοποιών στοιχείων. Σιγουρα οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να απελαυνονται απο τη χώρα, απλα με ανθρωπινο τροπο γιατι οι φιλησυχοι εξ αυτων εισήλθαν στη χώρα όχι για διακοπές αλλα επειδή δεν είχαν στον ηλιο μοίρα (πολεμοι στις χώρες τους κτλ). Μην ξεχναμε πάντως πως θηριωδείες χειρότερες απο αυτες εχουν γίνει και απο ντόπια καθαρματάκια βλ. Δουρής και ΣΙΑ. Επιτρέψτε μου πάντως να δω το δάσος και όχι το δέντρο. Επιτρεψτε μου να προβληματιστω περισσοτερο για τους λόγους που ωθουν τους μεταναστες-λαθρομεταναστες να μεταναστευσουν. Τους λόγους που ωθούν γενικότερα τους ανθρώπους στην εγκληματικότητα και τους λόγους που μας οδήγησαν απο τις ανοιχτες φιλόξενες πόρτες των σπιτιών μας πριν απο μερικές δεκαετίες,στις πόρτες ασφαλείας και τις σιδεριές. Κυρίες και κύριοι, με τιμη σας παρουσιάζω ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Όταν παγκοσμίως οι λαοί φτωχαίνουν και οι λίγοι με τις προσωπικές φρουρές τους απολαμβάνουν "ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ", τοτε είναι περα για πέρα λογικό η εγκληματικότητα να αυξάνει και φυσικα να την πατάει ο απλός ο κόσμος. Τσακωθειτε τώρα εσεις για το αν φταίνε οι ελληνες, οι ξένοι ή η αστυνομια. Αυτά ειναι τα σπυράκια του συστήματος. Κοιτάξτε να τα συνηθίσετε. Κριμα για το παλικαρι και την οικογενεια του.
Bougas Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ειναι επιπλεον εργατικη δυναμη Έχουμε 1,5 εκατομύριο άνεργους, εκατομύρια χαμηλόμισθους και άτομα που δουλεύουνε ημιαπασχόληση, νομίζω το εργατικό δυναμικό είναι ύπεραρκετο. Ας βρούμε πρώτα δουλειά σε αυτούς, και άμα θέλουμε εργάτες ας φέρουμε, άτομα που θα τα επιλέξουμε εμείς, που θα κάνουνε τα χαρτιά τους, θα περάσουνε τις συνεντέυξεις και τις ιατρικές εξετάσεις τους, που θα είναι νόμιμοι και θα τους χρειάζετε και η χώρα. Με λίγα λόγια, ότι γίνεται σε όλες τις άλλες χώρες του κόσμου πλήν της Ελλάδας. Η μονη λυση ειναι η ομαλη ενταξη στην κοινωνια. Ενω οσοι θελουν να πανε σε αλλη χωρα μεσω της ελλαδας ας πανε. Ομαλή ένταξη στην κοινωνία; Δεν μιλάμε για μερικούς χιλιάδες, αλλά για 2 εκατομύρια λαθρομετανάστες που μπήκανε παράνομα στην χώρα και βάση νόμου πρέπει να απελαθούν. Τους άλλους τους ρώτησες άμα τους θέλουνε στις χώρες τους; Με λίγα λόγια δηλαδή να κάνουμε αυτό που κατηγορούμε τόσα χρόνια την Τουρκία. Άμα εννοείς να το κάνουμε όχι σαν πράξη φιλανθρωπίας αλλά ώστε να ασκήσουμε μια μορφή πίεσης ώστε το πρόβλημα να μεταφερθεί σιγά σιγά πρός το βορρά μπάς και ταρακουνηθούνε οι Ευρωπαίοι οκ, συμφωνώ μαζί σου. Άλλωστε τα σύνορα της Ελλάδας και η Μεσόγειος δεν είναι Ελληνικά σύνορα αλλά ευρωπαικά. Δεν μπορούμε να τραβάμε το πακέτο εμείς και οι Ιταλοί, και οι Άγγλοι να πουλάνε φιλελευθερισμό. Απο 1 φρεγάτα κάθε χώρα να στείλει για περιπολία στην Μεσόγειο λύθηκε το πρόβλημα, απλά δεν θέλουνε φαίνεται.
dark Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δεν καταλαβαίνουν μερικοί ότι είμαστε ζητιάνοι χρεοκοπημένοι πεινάμε δεν έχουμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας και από πάνω δεχόμαστε να φιλοξενήσουμε και ξένους πικραμένους οι οποίοι φυσιολογικά θα οδηγηθούν σε εγκλήματα Ο γονιός πρώτα κοιτάει να ταΐσει τα παιδιά του και μετά τους ξένους Πόσο στενόμυαλος μπορεί να είναι κάποιος να μη μπορεί να καταλάβει ότι σε ένα ασανσέρ 1χ1 δε χωράνε 40 άτομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.