Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι επιπλεον εργατικη δυναμη, που αμα τους ενταξεις στη παραγωγικη διαδικασια και παραπανω θα παραγεις και μεγαλυτερη αγορα θα εχεις.

εμ βεβαια.ο νεοελληνας προτιμαει να κοπροσκυλιαζει στο δημοσιο,παρα να κουβαλαει το πηλοφόρι σε μια οικοδομη η να σπουδασει.

επομενως χρειαζομαστε τα φτηνα εργατικα χερια των αλλοδαπων για να συμπληρωσουν το κενο των εργατων για τις χειρωνακτικές εργασιες.

αυτο ειχε γινει με τους αλβανους,τα ιδια προβληματα ειχαν δημιουργησει και εκεινοι τοτε ως ενα βαθμο,μετα ομως τα κονομησανε και αυτοι και ειτε επιστρεψανε στην πατριδα τους,ειτε προσαρμοστηκαν στην μικρομεσαια κοινωνικη ταξη της ελλαδας.

οποτε το κενο για εργατες ξαναδημιουργηθηκε και περασαμε στην επομενη φουρνια αλλοδαπων: πακιστανοι,κινεζοι,κτλ

μονο που πλεον το κρατος ειναι σε πληρη διαλυση και ο ελεγχος της εισροης τους στον ελλαδικο χωρο εχει ξεφυγει τελειως.

δεν πειραζει,ερχονται και χειροτερα ακομα στην αρχη ειμαστε.

υγ. ο λαζοπουλος ανεφερε τιποτα για το συμβαν η το αφησε μαλλον για την επομενη εβδομαδα;

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον εμενα με συγχωρειτε,ζητω ταπεινα συγνωμη απο φιλους,εχθρους και ουδετερους αλλα εχω ενα βιβλιο να τελειωσω.Καλη συνεχεια σε ολους.

Με εσενα Τοξοβολε ,επειδη εισαι οξυδερκης,ελπιζω να τα ξαναπουμε αλλη φορα.(Στην Guardian εισαι μελος?)

Δημοσ.

Η εγκληματικότητα και τα ατυχήματα είναι στα ύψη λόγω της οπλοκατοχής.

Δεν ξερω αν ηταν ψεματα του Μουρ, αλλα στο Bowling for Columbine ελεγε οτι στον Καναδα η εγκληματικότητα ειναι μικροτερη (αυτο το ξέρω από πρώτο χερι) παρότι πουλιούνται περισσότερα όπλα ανά κάτοικο (αυτο δεν το ξερω αν ισχυει)

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ηταν ψεματα του Μουρ, αλλα στο Bowling for Columbine ελεγε οτι στον Καναδα η εγκληματικότητα ειναι μικροτερη (αυτο το ξέρω από πρώτο χερι) παρότι πουλιούνται περισσότερα όπλα ανά κάτοικο (αυτο δεν το ξερω αν ισχυει)

ναι ετσι ειπε.μεγαλυτερο ποσοστο οπλοκατοχης στον Καναδα αλλα μικροτερο ποσοστο εγκληματιικοτητας απο οτι στις ΗΠΑ.

Δημοσ.

Λογικο να απελπιζεσαι γιατι που και που ισως αντιλαμβανεσαι οτι δεν υπαρχει χωρος για ολους,η ελλαδα εχει τα προβληματα της και οι μεταναστες δεν ειναι λυση(λολ)σε κανενα "θεμα" εργατικου δυναμικου,ειναι προβλημα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει χωρος για να ενταχθουν ακομα και αν υπο αλλες συνθηκες ηταν εφικτο.

Για να μη δεις λοιπον στο μελλον ανθρωπους να σκοτωνονται σκεψου το ενδεχομενο της "διεκδικησης" καπου αλλου,σε καποια αλλη χωρα γιατι δεν εχει νοημα να διεκδηκει ο αλλοδαπος αυτα που χανει μερα με τη μερα ο ελληνας.

Δεν ειπα εγω φερτε μεταναστες να λυθουν τα προβληματα

Λεω να ενταχθουν οι μεταναστες στη κοινωνια, μπορει να γινει αυτο αν υπαρχει βουληση και αυτο πρεπει να συζητουμε και να διεκδικουμε.

Και επειδη ειπες "δεν εχει νοημα να διεκδηκει ο αλλοδαπος αυτα που χανει μερα με τη μερα ο ελληνας" να σου πω οτι μπορουν μαζι να διεκδικησουν.

Και κατι τελευταιο

Αν και δεν θεωρω σοβαρη τη κουβεντα που γινεται εδω, απ το καναπε μας..

Αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να πω κατι που αφορα εμενα, στο ιντερνετ...

Αλλα για να ειμαι "σωστος" προς τους συνομιλητες μου..

Να σας πω οτι τυγχανει να ειμαι μεταναστης, γι αυτο και ισως ειμαι πιο ευαισθητοποιημενος στο θεμα αυτο..

Δημοσ.

Εγω θα ποσταρω για να τους την σπαω γιατι διασκεδαζω αφανταστα με την αισχρη μειοψηφια.Σε καλω μαλιστα αντι να μην ξαναποσταρεις να καλεσεις καμμια εκατοστη φιλους σου και να τους κανουμε καζουρα μεχρι θανατου για τα αναιμικα και γελοια επιχειρηματα τους. :devil:

Είναι αναιμικό επιχείρημα το ότι η κατάσταση θα ήταν σαφώς καλύτερη αν η κυβέρνηση δεν έδινε τόσες δεκάδες δισεκατομμύρια στις τράπεζες και διάλεγε να στηρίξει το λαό;

Και πέρα απ'αυτό νομίζω πως τέτοιες ακροδεξιες-ρατσιστικές-εθνικιστικές τάσεις βρίσκουν πολύ πρόσφορο έδαφος σε καιρούς οικονομικής κρίσεως.

Ψάξτε να δείτε τα αίτια ανόδου του Χιτλερ στην εξουσία τότε που η Γερμανία είχε καταστραφεί οικονομικά και παράλληλα συγκρίνετε τα με την μεταπολεμική Γερμάνια και τους εκατομμύρια των μεταναστών της.

Δημοσ.

Για να ζήσει άνθρωπος στην Αθήνα χρειάζεται πάνω από 700 ευρώ τον μήνα,με συγκάτοικους και χωρίς πολυτέλειες. Που να βρεθούν τέτοιες συνθήκες στην σημερινή Ελλάδα;

Αυτο απαντούσα στην γυναίκα μου όταν βλέπαμε στη Hollywood Blv. πάνω στη λεωφόρο με τα αστέρια, κατι τραγικους ζητιανους.

Μου έλεγε "πως γινεται εδω να εχει ζητιάνους?" και της ελεγα οτι αν στην Κενυα δεν πεθαίνεις με 10ευρω το μηνα και στην Ελλάδα με 500ευρω, στο Λος Άντζελες θες 3000 δολάρια και αν εισαι ανεργος, που να τα βρεις.

Δημοσ.
Να σας πω οτι τυγχανει να ειμαι μεταναστης, γι αυτο και ισως ειμαι πιο ευαισθητοποιημενος στο θεμα αυτο..

Πακιστανος εισαι; :huh:

Δημοσ.

Πακιστανος εισαι; :huh:

Οχι, αλβανος ειμαι

Αληθεια, αυτοι που σκοτωσαν τον 44χρονο τι εθνικοτητας ηταν?

Ετσι, απο περιεργεια

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για απέλαση?Ελάτε εδώ παιδιά μου λαθρομετανάστες περάστε απο το αστυνομικό τμήμα (δεν θα έχετε κυρώσεις) πάρτε οτι χαρτί χρειάζεστε δυο σφραγίδες πέντε υπογραφές και εξαπλωθείτε στην ενωμένη Ευρώπη.Ούτως η άλλως περαστικοί ήθελαν να είναι στο Ελλάντα και οχι μόνιμοι.Εκεί θα σφίξουν πολλά κωλαράκια όμως

Χαιρομαι που συμφωνουμε σε κατι :mrgreen:

Αλλα για να το κανεις αυτο, πρεπει να εχεις ανεξαρτητο κρατος με εθνικη κυριαρχια και πλεον δεν εχεις.

Οταν, οπως η Αργεντινη, πουμε κανενα "οχι" και φυγουμε απο το "αναγκαιο κακο" που μόνο αναγκαίο δεν ειναι, τοτε θα μπορεσουμε να πατησουμε κανα ποδι και να κανουμε αυτο που λες.

Ειδικα ο Αραβικος κοσμος, προς Δυτικα θελει να παει, αλλα έχε χαρη που βολευει καποιους να ειμαστε τα ζωα που τρωμε ολα τα σκατα στην παραμεθωριο της Ευρωπης για να ζουν αλλοι χαλαρα στο κεντρο της

Δημοσ.

Λεω να ενταχθουν οι μεταναστες στη κοινωνια, μπορει να γινει αυτο αν υπαρχει βουληση και αυτο πρεπει να συζητουμε και να διεκδικουμε.

Και επειδη ειπες "δεν εχει νοημα να διεκδηκει ο αλλοδαπος αυτα που χανει μερα με τη μερα ο ελληνας" να σου πω οτι μπορουν μαζι να διεκδικησουν.

Και κατι τελευταιο

Αν και δεν θεωρω σοβαρη τη κουβεντα που γινεται εδω, απ το καναπε μας..

Αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να πω κατι που αφορα εμενα, στο ιντερνετ...

Αλλα για να ειμαι "σωστος" προς τους συνομιλητες μου..

Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι δε μπορούν να ενσωματοθούν άλλοι?

Δημοσ.

Και επειδη ειπες "δεν εχει νοημα να διεκδηκει ο αλλοδαπος αυτα που χανει μερα με τη μερα ο ελληνας" να σου πω οτι μπορουν μαζι να διεκδικησουν

Το οτι η πλειοψηφία τους δεν θέλει να ενταχθεί το γνωρίζεις? Το δηλώνουν οι ίδιοι και με λόγια και με πράξεις

Δημοσ.

Ακου νομος ουσιαστικα μου λεει να πλακωθω με τον/τους διαρρηκτες και να φαω ξυλο.

Με εχουν περικυκλωσει απο 15 μεριες οι δικηγοροι και το εχω συζητησει αρκετα το θεμα "Γιατι να μην σκοτωσω τον διαρρηκτη"

Το σκεπτικο, μου λενε, του νομοθετη ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις μεγαλυτερο κακο απο αυτο που πανε να σου κανουν, δηλαδη αν σου απειλησουν τη ζωη, σκοτωνεις, αλλα αν σου απειλησουν την περιουσια δεν σκοτωνεις με την καμια

Δημοσ.

Φιλε απλα πιστευω οτι ακομα και να απελαθουν ολοι οι "παρανομοι" μεταναστες η ανεργια και η οικονομικη κριση θα εξακολουθει να υπαρχει. Ειναι θεμα πολιτικης. Και αυτα δεν τα λεω επειδη ειμαι μεταναστης. Και στην αλβανια να ημουν, και να υπηρχε εκει μια παρομοια κατασταση, παλι τα ιδια θα πιστευα.

Θα μου πεις, τα λες εκ του ασφαλους. Οκ, αν το πιστευει κανεις αυτο, δεν μπορω να κανω κατι για να του αλλαξω τη γνωμη..

Απλα ετσι τα βλεπω τα πραγματα...

Δημοσ.

Η μονη λυση ειναι η ομαλη ενταξη στην κοινωνια.

Αν κλαταρουν οι μισθωτοι απο τη φορολογια το επομενο μετρο ειναι αυτο.

Απο καπου πρεπει να παρουν πισω τα λεφτα τους οι τοκογλυφοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...