Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαλλου η φραση μου ''για να την κανω'',ηταν ρητορικη.

Δεν υπαρχει ρητορικη φραση, υπαρχει ρητορικη ερωτηση πατριωτη...

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

300movie_story1.jpg

Ετσι για να πορωσω και τους πατριωτες!:devil:

[/b]

Α,αρχισαμε τα ωραια περι αρχαιων μας προγονων ε? Α ρε Λεωνιδα που εισαι ρε αγορινα να σωσεις την χωρα να ουμ. Που εισαι ρε ψηλε?Που? Ασχετα που παιζει το 99.9% του Ελληνικου πληθυσμου να εχει τοση σχεση με τον Λεωνιδα οση ο Πουντζαμπ στην Ινδια να πουμε :devil:

Δημοσ.

Μιλαμε ο Καρατζαχιτλερ θα την βρισκει τρελα με τετοια σχολια για τους μεταναστες. Νομιζω οτι οι μεταναστες στην Ελλαδα πρεπει να λιθοβολουντε κατα βουληση. Πχ ετσι μου ηρθε ,ξυπνησα καπως βρε παιδι μου σημερα,θα λιθοβολισω μεταναστη γιατι εκεινος φταιει για την καταντια στο κεντρο της Αθηνας,μιας κ η πολιτεια τα κανει ολα τελεια κ εχει μια τρελη μεταναστευτικη πολιτικη η οποια επισφραγιζεται με τειχη στο Εβρο κ αλλα κουλα.

Ξερεις τι πιστευουν οι μουσουμανοι για την κοινωνικη σου ομαδα,φιλε Τοξοβολε ετσι?Η να σου φερω λινκς επισημα απο θρησκευτικα μουσουλμανικα sites?

Δεν υπαρχει ρητορικη φραση, υπαρχει ρητορικη ερωτηση πατριωτη...

Δεν πειραζει,σαν κομμουνιστης πατριωτης πιστευω στην ελευθερια και στον πειραματισμο στην λογοτεχνικη φραση.Ας ειναι ομως για να μην φανω ανενδοτος,παω να βαλω ερωτηματικο με edit.

Δημοσ.

Ξερεις τι πιστεουν οι μουσουμανοιι για την κοικωνικη σου ομαδα,φιλε Τοξοβολε ετσι?Η να σου φερω λινκς επισημα απο θρησκευτικα μουσουλμανικα sites?

Εγώ του έγραψα κάτι για χαβαλέ που έχω δει ότι δεν έχει πρόβλημα.

Αν εσύ πας να ξεκινήσεις κουβέντα μαζί του στο λέω από τώρα το χεις χάσει το παιχνίδι.. :D

Δημοσ.

Οχι, παλι καλα που υπαρχουν ανθρωποι, ανεξαρτητα αν ειναι μεταναστες ή ελληνες και μπορουν να δουλευουν και να ειναι ενεργοι.

Αν σημερα υπαρχει ανεργια ειναι ευθυνη της πολιτικης του κρατους. Αυτο λεω! Απλα!

Αλλα αμα τους κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους με βαση το χρωμα, τη γλωσσα κλπ τι να πει κανεις...

Anyway, δεν ασχολουμαι αλλο...

Αλλα απελπιζομαι με αυτα που διαβαζω..

Πιο πολυ απελπιζομαι γιατι οσο θα βαθαινει η οικονομικη κριση τοσο θα κερδιζουν εδαφος τεετοιες ιδεες.

Και αντι να βλεπουμε ανθρωπους στο δρομο για να διεκδικουν καλυτερες συνθηκες ζωης θα βλεπουμε ανθρωπους να σκοτωνουν συνανθρωπους.

Τεσπα....καληνυχτα παο μενα...

Λογικο να απελπιζεσαι γιατι που και που ισως αντιλαμβανεσαι οτι δεν υπαρχει χωρος για ολους,η ελλαδα εχει τα προβληματα της και οι μεταναστες δεν ειναι λυση(λολ)σε κανενα "θεμα" εργατικου δυναμικου,ειναι προβλημα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει χωρος για να ενταχθουν ακομα και αν υπο αλλες συνθηκες ηταν εφικτο.

Για να μη δεις λοιπον στο μελλον ανθρωπους να σκοτωνονται σκεψου το ενδεχομενο της "διεκδικησης" καπου αλλου,σε καποια αλλη χωρα γιατι δεν εχει νοημα να διεκδηκει ο αλλοδαπος αυτα που χανει μερα με τη μερα ο ελληνας.

Δημοσ.

Ξερεις τι πιστεουν οι μουσουμανοιι για την κοικωνικη σου ομαδα,φιλε Τοξοβολε ετσι?Η να σου φερω λινκς επισημα απο θρησκευτικα μουσουλμανικα sites?

Σιγα αν ακολουθησω την λογικη σου τοτε κ η κυρα Νιτσα η ορθοδοξη αγραμματη γιαγια τα ιδια πιστευει. Σιγα το επιχειρημα δλδ.

Δημοσ.

Στα πα benign , να πεις δε στα πα..

με εχεις παρεξηγησει.Απλα κατι με πιανει με τα μολων λαβε, με τα αντιμεταναστευτικα σχολια,κτλ βρε παιδι μου.Μια αναγουλα ενα πραγμα.

Δημοσ.

Σιγα αν ακολουθησω την λογικη σου τοτε κ η κυρα Νιτσα η ορθοδοξη αγραμματη γιαγια τα ιδια πιστευει. Σιγα το επιχειρημα δλδ.

Ε τωρα με απογοητευεις δηλαδη ιδια απειλη ειναι η Κυρια Νιτσα η λαλακω,η θρησκοληπτη που πρεπει να παραδεχτεις οτι στην συγχρονη Ελλαδα ειναι σχετικα μειοψηφια με τα στιφη των φανατισμενων μουσοουλμανων που την ζωη τους την υπαγορευουν οι αμορφωτοι μουλαδες?(Εγω ειμαι αθεος για να εξηγουμαστε και κατα καθε θρησκειας.)

με εχεις παρεξηγησει.Απλα κατι με πιανει με τα μολων λαβε, με τα αντιμεταναστευτικα σχολια,κτλ βρε παιδι μου.Μια αναγουλα ενα πραγμα.

Κανουμε και λιγη πλακα στους ακραιους ανεκτικους.Εξαλλου ο Butler ειναι παιδαρος.:devil:

Δημοσ.

Καθόλου παραξηγημένο δε σ έχω σοβαρά τώρα. Διαφωνώ κάθετα σε ορισμένα θέματα μαζί σου αλλά όλα κομπλέ :D

Δημοσ.

με τα στιφη των φανατισμενων μουσοουλμανων που την ζωη τους την υπαγορευουν οι αμορφωτοι μουλαδες?(Εγω ειμαι αθεος για να εξηγουμαστε και κατα καθε θρησκειας.)

Κανουμε και λιγη πλακα στους ακραιους ανεκτικους.Εξαλλου ο Butler ειναι παιδαρος.:devil:

Σιγα τα στιφη να πουμε.Νορμαλ ατομα ειναι, αμα ειναι να πιστευουμε οτι ο μεσος μουσουλμανος ειναι Μπιν Λαντεν επιπεδο κ πανω αστα να πανε....

ΥΓ.Καραπαιδαρος δαγκωτο B)

Δημοσ.

Στα πα benign , να πεις δε στα πα..

Ρε συ τι στεναχωριεσαι αφου εχει πλακα?Σου ειπα φερε καμμια 100αρια με λογικες αποψεις οπως εσυ για να αισθανεσαι καλυτερα.Εγω λατρευω την στειρα αντιπαραθεση.Ακομη βεβαια περισσοτερο την γονιμη.Αλλα για την δευτερη παω σε πιο ποιοτικα sites κοινωνικων συζητησεων.Για να μην παρεξηγηθω αγαπαω πολυ το insomnia για τεχνολογικες και ελαφρες συζητησεις,δεν το λεω υποτιμητικα.Αλλα για σοβαρες πολιτικες,φιλοσοφικες συζητησεις παω αλλου.

Δημοσ.

Ακους γυρω σου να σφαζουν καποιον και απλα συνεχιζεις τον δρομο σου?

ΟΧΙ, θα ετρεχα να κρυφτω!

Να φωναξει βοηθεια,να παει προσεκτικα να δει, απλα να αντιδρασει ρε γαμωτο και να προσφερει οπως μπορει. Δεν ειπαμε να γινει ραμπο, αλλα απλα συνεχιζεις τον δρομο σου?Δηλαδη αυτο θα εκανες εσυ?

μετα το τρεξιμο και αφου αισθανομουν ασφαλης, θα επερνα τηλεφωνο αστυνομια και 166

γι'αυτο υπαρχουν αυτα τα σωματα και αυτη ειναι η δουλεια τους....

οποιαδηποτε αλλη κινηση ειναι εντελως χαζη γιατι

1) και να παω κοντα του δεν αλλαζει τιποτα αφου δεν ειμαι ουτε γιατρος ουτε αστυνομικος. δε μπορω να του προσφερω τιποτα

2) το να κυνηγησω τους κακους επισης δε αλλαζει τιποτα γιατι αν τον σκοτωσανε, τον σκοτωσανε, δεν αλλαζει κατι. ασε που μπορει να σκοτωσουν και μενα

αντιθετος τρεχοντας μπορει να συναντουσα καμια ομαδα ΔΙΑΣ (που βλεπω συνεχεια στο δρομο) και να τους ενημερωνα σχετικος...

ή σε κανενα αστυνομικο τμημα αν ειναι κοντα.

πιο σωστη ειναι αυτη η κινηση γιατι αμα περιμενεις να ειδοποιηθουν αλλιως, ειναι σαν χαλασμενο τηλεφωνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...