Προς το περιεχόμενο

2-4μ.μ. και παραγωγικότητα

dora_explorer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά δηλαδή. Από ότι βλέπω όλοι όσοι μπορούν πέρνουν έναν υπνάκο. Λύση για τα εργαζόμενα νιάτα τα οποία εργάζονται και δεν πρέπει να πίνουν πολύ καφέ υπάρχει?

Δημοσ.

μίκρυνε τη μερίδα φαγητού σου. και βάλε μέσα της φρέσκα λαχανικά.

Μα το μεσημέρι δεν τρώω τίποτα άλλο εκτός από ένα σάντουιτς και κάνα φρούτο! Πόσο πιο πολύ να την μειώσω? Είμαι και ψηλή, χρειάζομαι το φαγητό μου για να λειτουργήσω :rolleyes:

Δημοσ.

8-2 θα έπρεπε να δουλεύουμε και μετά να ζούμε και λιγο τη ζωη μας. Υποτίθεται οτι ο ανθρωπος εξελίσει την τεχνολογία για να του κάνει τη ζωη πιο άνετη ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Πλεόν θεωρείται αυτονόητο το 10ωρο και άνω. 2-4 πραγματι αν τσιμπήσεις και τπτ στη δουλειά, δεν ειναι να κάτσεις στο γραφείο. Εμενα μια φορά με πήρε ο υπνος και ευτυχως που είχα δικο μου γραφείο με κλειτή πόρτα :P.

Στη Γαλλία νομίζω ισχύει το 35ωρο πάντως (7ωρο δλδ).

Δημοσ.

Πω πω εσείς στις δουλειές σας προλαβαίνετε να φάτε κιόλας ; ΔΝΤ που σας χρειάζεται... Να πω την αλήθεια πάντα με καμία σαλάτα και κανένα sandwich την έβγαζα , κάτι ελαφρύ δηλαδή διαφορετικά δεν την παλεύω , είμαι έτοιμη για ύπνο. Καλά ο καφές μετά είναι must.

6ωρο είναι ονειρεμένο ωράριο , πας σπίτι , τρως , την πέφτεις και μετά έχεις πόσες ώρες μπροστά σου ή μπορείς να πας και για ένα καφέ το μεσημέρι ( έχει και τι ωραίο ήλιο ). Όταν δουλεύεις 8 ωρο ( που αν δουλεύεις μόνο 8 ωρο τεμπέλη θα σε πουν ) χαλάς 8 ώρες στη δουλειά + 7 - 8 ώρες ύπνου + τις ώρες μετακίνησης + το χρόνο για να ετοιμαστείς + άλλες δουλειές τι σου μένει από χρόνος ; Αναγκαστικά θα κόψεις και από τον ύπνο ώρες . Άντε μετά να μη σέρνεσαι στις 2.

οχι φοιτητης , ειπαμε διαβαζω κιολας(μετα το κολυμπι :P)...

Στα μαθήματα πότε πηγαίνεις ; :devil:

Δημοσ.

Στα μαθήματα πότε πηγαίνεις ; :devil:

Μονο παρασκευη παω που εχω ενα εργαστηριο, δεν εχει νοημα να παω παρακολουθησεις, διαβαζω απο το σπιτι ;)

Δημοσ.

Μονο παρασκευη παω που εχω ενα εργαστηριο, δεν εχει νοημα να παω παρακολουθησεις, διαβαζω απο το σπιτι ;)

ΣΔΟ , ε ; :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...