ababapanos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 καλησπέρα,δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό μέρος που άνοιξα το θεμα. λοιπόν θα ανοίξω ενα eshop και θελω απο τον Η/Υ να κόβω τιμολόγια- αποδείξεις για τους πελάτες απο εκτυπωτή. Δεν θελω να αγοράσω ταμιακή μηχανή. ποια ειναι η διαδικασία? Βεβαια χρειάζεται καποια διαδικασία και απο την Εφορία,θα τα κάνουμε αυτα. ψάχνουμε κάποιο πρόγραμμα τιμολόγησης απλο και εύχρηστο μέχρι περίπου τα 500 ευρω η και φτηνότερο. υπάρχει κάποιο?
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μπορείς να ρωτήσεις κάποια εταιρία που ασχολείται με μηχανοργάνωση. Χρειάζεσαι υπολογιστή (φυσικά!), φορολογικό μηχανισμό, εμπορολογιστικό λογισμικό σε βασική έκδοση (εφόσον χρειάζεσαι μόνο τιμολόγια) και έναν εκτυπωτή. Ο φορολογικός μηχανισμός είναι ακριβός (400-500€) αλλά αγοράζεται μια φορά μόνο. Το λογισμικό θα χρειάζεται ανανέωση αδειας κάθε χρόνο. Κατεβάζεις demo και τα δοκιμάζεις. Το soft1 είχα δοκιμάσει παλιότερα , δεν είναι άσχημο. Η βασική έκδοση κοστίζει γύρω στα 250 ευρώ.
ababapanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ευχαριστώ για την απαντηση. ο φορολογικος μηχανισμος θα μου χρειαζονταν ετσι και αλιως? ειτε δεν ηθελα τυπώνω αποδείξεις και τιμολόγια σε εκτυπωτή? η απλα θα μου ηταν αρκετή μια απλη ταμιακή μηχανή?
mpentenis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 σε ποια περιοχή βρίσκεται? για να κάνεις τετοια δουλειά χρειαζεσαι 1) Εκτυπωτή 2) φορολογικό 3) Εμπορική εφαρμογή 4) Εννοείται Η/Υ! απο εκει και περα, αφου 8α εχεις φορολογικό μηχανισμό, μπορεις να κόβεις αποδειξη λιανικης, αποδειξη παροχής, τιμολογιο, ΔΑ,ΤΠ και οτιδηποτε αλλο χρειαστείς. τι παραστατικά θα κόβεις εξαρτάται απο το είδος της επιχείρησης... σε κάθε περίπτωση, εαν θες να έχεις όλα τα παραστατικά μηχανογραφημένα, τοτε οντως χρειάζεσαι φορολογικό ΠΡΟΣΟΧΗ! η εμπορική εφαρμογή που θα αγοράσεις πρεπει να επιβεβαιώσεις οτι δεν θα κλειδώνει κάθε χρόνο ωστε να υποχρεώνεσαι να πληρώνεις συμβολαια συντηρησης για ενεργοποιηση. ορισμένα θέλουν κάθε χρονο χρημα για να δουλεψουν, άλλα οχι εαν θες μπορώ να σου πω περισσότερα και να σε βοηθήσω σε pm
ababapanos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 μου εστειλαν προσφορα για το prisma win maximum, ως εξεις... 1000 ευρω για το πρόγραμμα 500 ευρω για το module E-commerce 510 ευρω φορολογικός μηχανισμός 100 ευρω microsoft licence SQL 2005 standar 260 ευρω ετήσιο συμβόλαιο συντηρησης και οι παραπανω τιμες ειναι χωρις ΦΠΑ. μου φαινοντε παρα πολλα. Για το soft1 εχει κανεις γνωμη? ποσο περιπυ κοστιζει?
mpentenis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 καλα μου φαινονται εμενα αν μπορεις να κανεις δουλεια με SQL express τοτε γλιτώνεις το 100αρικο, αν και μπροστα στα υπολοιπα αυτο περασε και δεν αγγιξε
ababapanos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 για ενα eshop δεν ειναι υπερβολή η εκδοση maximum δηλαδη στα 1000 ευρω+φπα? επισης το module E-commerce και το microsoft licence SQL 2005 standar τι ακριβώς κανουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.