Προς το περιεχόμενο

Φτηνή μητρική για ξεκλείδωμα AMD Sempron 140

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιο αλλο προγραμμα μπορουμε να μετρησουμε αμεσως και αξιοπιστα την ισχυ του επεξστη? Και με κλιμακα μονοψηφια αν ειναι δυνατον.

Δημοσ.

Σωθηκες. Αυτο θελει πολυ ωρα και βρισκεται σε ΑΜΕΣΗ εξαρτηση με τη καρτα γραφικων.

Βλεπεις οτι στη τελικη μονο με το wei κανεις τη δουλεια σου αμεσως?(λεω γω τωρα:-))

Δημοσ.

Εμ γιαυτο σου ειπα οτι τα cpu σκορ να κοιτας.αλλα ενταξει εαν θυμαμαι καλα ενα ωραιο που μου αρεσει ηταν το passmark.

Και επισης ενα ακομη για να ξερεις στο περιπου τι κανεις ειναι και το bench του winrar.

Δημοσ.

Δε καταλαβες τι ειπα, το cpu score που θα σου βγαλει το 3dmark06 εξαρταται απο το ποσο ισχυρη ειναι η καρτα σου.

Εχει το winrar bench για cpu?... και ποσο βγαζει στο δικο σου?

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ηταν επι πληρωμη οταν το ετρεξα το passmark.

Και το winrar bench το ετρεξα και εχω ποσταρει απλα δεν ειδες το νημα μαλλον.

Δημοσ.

Εκτος αν τον ελεγξει πριν του τον δωσει... :)

Αν εχει το χρονο να κατσει να τρεξει games προγραμματα και διαγνωστικα ναι... Δεν ειναι κατι που μπορει να φανει αμεσως, αν το προβλημα δημιουργηθει αργοτερα?

Δημοσ.

απορια.

υπαρχει καμια λιστα με τις cpu amd που να λεει ποιες ειναι κλειδωμενες και ποσα core εχουν?

Δημοσ.

Ολοι οι phenomII οι διπυρινοι εχουν επεξεργαστες να ξεκλειδωσουν.

Οι athlonII οι τριπυρηνοι μπορουν να γινουν Χ4.οι διπυρηνοι δεν νομιζω.

Ο sempron ο μονοπυρηνος μπορει να γινει διπηρινος.

Μιλαμε για επεξεργαστες που μπορεις να αγορασεις αυτη την στιγμη.

Επισης ο phenomII 8κατι το ονομα μπορει να ξεκλειδωσει την cache εαν θυμαμαι καλα γιατι στην ουσια ειναι υψηλοτερα χρονισμενος athlonII.

υπηρχαν και αλλοι καποτε οπως ο τριπυρηνος phenomII 720 που μπορουσε να ξεκλειδωσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν νομιζω να ηταν επι πληρωμη οταν το ετρεξα το passmark.

To δοκιμασα αυτο το passmark(1 μηνας μόνο free) και φαινεται αρκετα πλακατζιδικο και πολυ γρηγορο. Σε συνδεει αμεσως με τη βαση δεδομενων του και συγκρινεις αποτελεσματα. Μόνο που απ οτι ειδα δεν εχει και πολλους χρηστες. Στο δικο μου συνδυασμο cpu-καρτας με score 1500 κατελαβα τη 2η θεση με αλλους 3-4 να εχουν παρομοιο. Ο πρωτος ειχε 1700. Ολοι οι χρηστες βεβαια ειναι γυρω στους 30 :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...