bikey77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πρόσφατα μετακόμισα και ενώ στην παλιά διεύθυνση είχα την υπηρεσία κανονικά, σήμερα πληροφορούμαι από την Εξυπηρέτηση Πελατών της HOL ότι "η υπηρεσία δε διατέθεται πλέον εμπορικά" παρ' όλο που σε ερώτημά μου πριν τη μετακόμιση, μου είπαν ότι θα ειναι διαθέσιμη. Τι ακριβώς ισχύει; Το ότι δεν την παρέχουν σε νέους συνδρομητές το γνωρίζω, δεν έχω λάβει όμως ουδεμία ενημέρωση για το ότι δεν υπάρχει πλέον η υπηρεσία και αν το γνώριζα θα έκλεινα με άλλον πάροχο και όχι τη HOL. Εσείς έχετε IPTV ή σας την έχουν διακόψει;
bikey77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ποιος είπε ότι θέλω να διακόψω; Να μάθω αν η υπηρεσία παρέχεται ακόμα στους υφιστάμενους συνδρομητές όπως είμαι κι εγώ θέλω.
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 στο ειπα επειδη ειπες οτι δεν θα εβαζες Hol αν το ηξερες.
bikey77 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Οκ, απλά αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να μάθω τι παίζει με τη HOL και μετά βλέπουμε...
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 οκ.ενδεχομενως παντως να ειναι αυτο που ειπες.αλλα μπορεις να τους παρεις ενα τηλ και να σου πουν γιατι δεν σου δινουν Iptv.να μιλησεις και με καποιο δευτερο ατομο εκειμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.