nikosfree12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Καλησπέρα Θα ήθελα να θέσω μία ερώτηση. Έχω μία κάρτα γραφικών Nvidia Geforce 8400 GS με εξόδους vga και dvi. Έχω κάνει τις εξής συνδέσεις: 1.Από την dvi έξοδο της κάρτας στην VGA της οθόνης του υπολογιστή με το σχετικό καλώδιο (χωρίς adaptor) 2.Από τη VGA έξοδο της κάρτας του υπολογιστή στην VGA είσοδο της τηλεόρασης με 10 μέτρα καλώδιο Άλλες δυνατότητες δεν υπάρχουν (ούτε στην οθόνη του PC ούτε στην τηλεόραση) Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν bootαρει το PC μου βγάζει στην οθόνη power saving mode και bootarei κανονικά στην τηλεόραση. Όταν φτάνει στη login screen βγαίνει από power saving mode η οθόνη του pc και βλέπω κανονικά και στις δύο οθόνες. Θα μπορούσα να δεχθώ να μη βλέπω τίποτα μέχρι τη Login screen και να συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου αλλά έχω και δεύτερο λειτουργικό Linux. (To πρώτο είναι windows 7) Οπότε πρέπει να ανοίγω την τηλεόραση ώστε να επιλέγω που θέλει να bootarei. Όλα αυτά λύνονται αν βγάλω το καλώδιο της τηλεόρασης bootαρω κανονικά και όταν χρειαστεί να προβάλω κάτι στην τηλεόραση τότε να συνδέσω το καλώδιο. Δεδομένου όμως ότι το Pc είναι σε μυστήρια θέση και δε θέλω να σκύβω όλη της ώρα μπορείτε να προτείνετε κάτι; Φαντάζομαι είναι κάποια ρύθμιση bios όμως στις ρυθμίσεις του δε βλέπω κάτι συγκεκριμένο. Ευχαριστώ πολύ
antonl Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μήπως έχει κανένα κουμπάκι η οθόνη για επιλογή "Source";
nikosfree12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μιλάμε για την οθόνη του υπολογιστή; Όχι, εκτός από τα languages, balances κλπ κλπ δεν έχει κάτι. Είναι η LG flatron L1919S
antonl Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αχμ, sorry λάθος μου, δεν είχε νόημα η ερώτηση, μπερδεύτηκα με το ανάποδο σενάριο (2 pc σε μια οθόνη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.