trelomhxmhx Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 έχει επιχειρήσει να εκκινήσει κανείς το android κινητό του χωρίς κάρτα μνήμης; το επιχείρησα σήμερα και διαπίστωσα ότι δεν εκκινούσε αλλά πάγωνε στο λογότυπο στην συνέχεια επιχείρησα να το εκκινήσω με την κάρτα και προς θλίψη μου συνέβη το ίδιο ακριβώς δεν εκκινούσε παρά μόνο πάγωνε και έδειχνε ότι φορτώνει πληροφοριακά το κινητό είναι το huawei 845 χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα προηγουμένως έχετε ιδέα τι έχει συμβεί; αν είναι πρόβλημα; και αν ναι, αν έχει λύση; και αν ναι, ποια είναι αυτή; ευχαριστώ που το διαβάσατε
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κι ομως το android δεν εχει τετοιο προβλημα. Κατι αλλο στο προκαλεσε. Η μονη λυση ειναι να κανεις hard reset απο recovery. Google για το πως, γιατι δεν εχω την συγκεκριμενη συσκευη.
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κι ομως το android δεν εχει τετοιο προβλημα. Κατι αλλο στο προκαλεσε. Η μονη λυση ειναι να κανεις hard reset απο recovery. Google για το πως, γιατι δεν εχω την συγκεκριμενη συσκευη. κατ αρχήν θα πρεπε να εκκινήσει και χωρίς κάρτα; κατά δεύτερον το μόνο "παράτυπο" που έκανα είναι που έβγαλα την μπαταρία όταν έβλεπα ότι δεν εκκινούσε την πρώτη φορά (χωρίς κάρτα) καθώς δεν έβρισκα άλλο τρόπο για να το κλείσω και να του βάλω την κάρτα
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 κατ αρχήν θα πρεπε να εκκινήσει και χωρίς κάρτα; κατά δεύτερον το μόνο "παράτυπο" που έκανα είναι που έβγαλα την μπαταρία όταν έβλεπα ότι δεν εκκινούσε την πρώτη φορά (χωρίς κάρτα) καθώς δεν έβρισκα άλλο τρόπο για να το κλείσω και να του βάλω την κάρτα Ναι φυσικα και θα επρεπε να εκκινησει χωρις καρτα, δεν εχει σχεση αυτο. Ουτε αυτο που εκανες ειναι τρελο (να του βγαλεις μπαταρια). Κατι αλλο παιζει, αλλα δεν ξερω τι. Μηπως εγκατεστησες προσφατα καμια περιεργη εφαρμογη?
trelomhxmhx Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 όχι δεν εγκατέστησα τίποτα απλώς τελευταία το μόνο που έκανα ήταν να "στείλω" την βαθμολογία μου από ένα παιχνίδι μάλιστα από τότε μόλις συνδεόμουν στο msn μου πέταγε κάτι μηνύματα
parasaser Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 άνοιξέ το (όπως λες θα κολλήσει στο λογότυπο) μετά προσπάθησε να το συνδέσεις με τον υπολογιστή στο κινητό έχε και την κάρτα μνήμης και δες αν μέσω του υπολογιστή την αναγνωρίζει.
trelomhxmhx Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 άνοιξέ το (όπως λες θα κολλήσει στο λογότυπο) μετά προσπάθησε να το συνδέσεις με τον υπολογιστή στο κινητό έχε και την κάρτα μνήμης και δες αν μέσω του υπολογιστή την αναγνωρίζει. τα χω κάνει όλα αυτά, όχι τίποτα δεν αναγνωρίζει ο υπολογιστής μάλλον θα πρέπει να συνδέσω την κάρτα απευθείας στο pc
trelomhxmhx Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 o μόνος τρόπος με τον οποίο κατάφερα να ανοίξω το κινητό ήταν χωρίς την κάρτα μνήμης να το ανοίξω σε recovery mode (start call+ vol up+ power on)-> wipe data-> reboot οπότε σε με αυτόν το τρόπο το κινητό εκκινούσε σαν να ταν καινούριο (με το γραφικό όπου το ρομποτάκι ζητάει να το πατήσεις) έπειτα το συνέδεσα με το pc τοποθέτησα την κάρτα μνήμης και έτσι άρχισα να επεμβαίνω από το pc στην κάρτα αυτήν την στιγμή ξαναγύρισα στην rom της vodafone και όλα κυλάνε ομαλά με λίγα λόγια το πρόβλημα λύθηκε παρ' ολ' αυτά ίσως να μην το έλυσα με τον πιο ορθόδοξο τρόπο καθώς έτσι πέρασα σε άλλη ρομ - καθώς δεν με πείραζε αυτό - συνεπώς αν κάποιος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα ας το ψάξει πιο πολύ μήπως υπάρχει πιο εύκολος τρόπος επίλυσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.