Προς το περιεχόμενο

HTC Desire S VS HTC Desire HD VS HTC Incredible S VS Iphone 4

giwrgos_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ανοίγω αυτό το θέμα για να βγάλω μια άκρη. Ποιο από τα κινητά του θέματος είναι καλύτερα?

Σε διάφορες συγκρίσεις που έχω διαβάσει δεν δίνεται μια ξεκάθαρη απάντηση και επειδή έχω δουλέψει μόνο το iphone 4 ζητώ τη βοήθεια σας. Ξέρω βεβαία ότι είναι ανάλογα με τι χρήση για την οποία το θέλω. Πρώτα απ'ολα σε ότι αφορά το ίντερνετ και τις εφαρμογές ποιο είναι καλύτερο? Ποιο έχει καλύτερη οθόνη, που να μην σε κουράζει? Και τέλος όλα τα αλλά (πχ κάμερα) να είναι καλά.

Θα βοηθούσαν πολύ άτομα που έχουν δουλέψει κάποια από αυτά αν όχι όλα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

και τα 4 ειναι πολυ καλα...

τα 3 desire πανω κατω μοιαζουν αρκετα

το iphone εχει εξαιρετικη οθονη αν και εχει την μικροτερη απο τα 4 (3.5 ιντσες εναντι 3.7 και 4)

προσωπικα θα προτιμουσα καποιο htc κυριως λογω λειτουργικου, πιθανοτατα το incredible μιας και ειναι πιο καινουριο και λογικα θα εχει περισσοτερο καιρο "ζωης"

παρ'ολα αυτα αν σου αρεσει το ios στους τομεις που αναφερεσαι internet και καμερα, το iphone τα παει επισης πολυ καλα

Δημοσ.

Θα περιοριζα το θεμα σε incredible vs iphone

Ε μεταξυ αυτων των 2 πρεπει να δεις ποιο λειτουργικο σ αρεσει περισσοτερο. Εγω απ τη στιγμη που χω βαρεθει το 3gs μου θα πηγαινα στο htc που εχει και καλυτερη καμερα

iphone.png

Δημοσ.

Θα περιοριζα το θεμα σε incredible vs iphone

Ε μεταξυ αυτων των 2 πρεπει να δεις ποιο λειτουργικο σ αρεσει περισσοτερο. Εγω απ τη στιγμη που χω βαρεθει το 3gs μου θα πηγαινα στο htc που εχει και καλυτερη καμερα

iphone.png

ενταξει το καλυτερο καμερα ειναι σχετικο...

παρ'ολο που ειναι 8αρα δεν εντυπωσιαζει, ενω του Iphone αν και 5αρα ειναι αρκετα καλη

Δημοσ.

επειδη ψαχνομουν για νεα συσκευη(κι ακομα δεν εχω παρει), σε συγκριτικα που εβρισκα, το htc εβγαινε καλυτερο. Αλλωστε το θεωρω λιγο καπως να δωσεις τοσα λεφτα για συσκευη με 5mp + το οτι σε λιγους μηνες βγαινει το νεο iphone

Δημοσ.

επειδη ψαχνομουν για νεα συσκευη(κι ακομα δεν εχω παρει), σε συγκριτικα που εβρισκα, το htc εβγαινε καλυτερο. Αλλωστε το θεωρω λιγο καπως να δωσεις τοσα λεφτα για συσκευη με 5mp + το οτι σε λιγους μηνες βγαινει το νεο iphone

ο αριθμος των mp δεν λεει κατι...

ουτως η αλλως τα 5mp ειναι αρκετα ικανοποιητικος αριθμος εκτος και αν θες να εκτυπωνεις αφισες...

η ολη δουλεια γινεται στον φακο και το incredible απλα δεν εχει καλο

εσυ το arc δεν ηθελες να παρεις? τι εκανες τελικα?

Δημοσ.

Αν πρόκειται να ανεβεις τόσο ψηλά σε τιμη, γιατι δε σκέφτεσαι και το galaxy s2? Το μέγεθος δε νομίζω να είναι πρόβλημα αφου είναι ίσο με το desire hd (λεπτοτερο ομως), 2πυρινο σε σχέση με αυτα που γράφεις , 600€ φθηνότερο δηλαδή απο το iPhone, και με καλύτερη αυτονομία σχεδον απο ολα. Δεν ξερω μονο αν το iPhone εχει καλύτερη. Η 8αρα κάμερα του είναι άριστη. Πολυ καλύτερη απο ολα τα παραπάνω. Και με σίγουρη εμπορικη επιτυχία, επομένως σίγουρη ανεπίσημη υποστήριξη. Το 1ο android που πούλησε 3 εκ μονο απο προπαραγγελιες. http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/167259/spane-kathe-rekor-oi-proparaggelies-gia-to-samsung-galaxy-sii/

Επισης το 1ο android που θεωρηται ποιο smooth απο τα iPhone. Και με τεράστια αλλα συν. Αν το πρόβλημα σου είναι οτι θες sence, δεν το θεωρω κάτι ιδιαίτερο. Βάζεις οτι luncher θες, και υπαρχουν θέματα τύπου sence. Σκέψου το. Εκτος αν ψάχνεις κάτι ποιο οικονομικό, αλλα τότε ξεχνάς και το iPhone.

Δημοσ.

Το iphone 4 υπερτερεί του HTC Incredible S σαν σύνολο,με μικρές διαφορές απ'οτι έχω δει. Αλλά ο oldnew έχει δίκιο το galaxy s2 είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί. Παρόλα αυτά ας ακούσουμε και κανέναν άλλο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το iphone 4 υπερτερεί του HTC Incredible S σαν σύνολο,με μικρές διαφορές απ'οτι έχω δει. Αλλά ο oldnew έχει δίκιο το galaxy s2 είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί. Παρόλα αυτά ας ακούσουμε και κανέναν άλλο.

Ευχαριστώ

Γίνε λίγο πιο σαφής.

Δημοσ.

εσυ το arc δεν ηθελες να παρεις? τι εκανες τελικα?

ακομα θελω απλα μου τυχε μια αναποδια και δεν εχω τα χρηματα, οποτε πριν το τελος Μαιου δε παιζει να το παρω.

Δημοσ.

ακομα θελω απλα μου τυχε μια αναποδια και δεν εχω τα χρηματα, οποτε πριν το τελος Μαιου δε παιζει να το παρω.

Το έχεις δει το video arc vs sgs2 σε σελίδες flash? Το arc σερνοταν.. Ξανασκεψουτο.

Δημοσ.

Η κάμερα του Incredible S είναι καλύτερη από του iPhone 4. Έχει πιο καλή εικόνα. (τα εχω και τα δυο).

Συνολικά πίστευω είναι καλύτερο το Incredible S , δεν έχει κολληματα όπως αλλα Android έχω χρησιμοποιήσει κατα καιρούς.

Οι σελίδες φορτώνουν τις περισσότερες φορές πιο γρήγορα από το 4άρι και ουδέν κόλλημα με Flash.

Πρόσφατα πήρε και τελευταία έκδοση Android και με το Sence της HTC έχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας και εύκολο.

Δημοσ.

Και τα χρήματα να είχες, δεν θα έβρισκες το arc. Λόγω του τσουναμι στην ιαπωνία πήγε πίσω όλη η παραγωγή της se. Αναμένεται για μέσα προς τέλη καλοκαιριού...

Δημοσ.

Και τα χρήματα να είχες, δεν θα έβρισκες το arc. Λόγω του τσουναμι στην ιαπωνία πήγε πίσω όλη η παραγωγή της se. Αναμένεται για μέσα προς τέλη καλοκαιριού...

ετσι κι αλλιως θα το αγοραζα απο το ebw. Στα καταστηματα τυπου Γερμανος θα το χουν 100 περιπου ευρω ακριβοτερο, και με υποδεεστερο πακετο. ευχαριστω, δε θα παρω!

ασε γιατι το ειδα εξωτερικο που ημουν, κι απο κοντα ειναι ακομα καλυτερο :(

@oldnew οχι δε το χω δει αυτο το βιντεο που λες. εχω διαβασει σχολια κατοχων στο myphone κι ειναι θετικα. Μονο τωρα τελευταια βλεπω καποιους να λενε για θεμα με το σημα του wi-fi οποτε ισως ειναι καλυτερα που ρθαν ετσι τα πραγματα και δε το χω ακομα. (στο τελος με βλεπω με κανα sensation :P )

Δημοσ.

ετσι κι αλλιως θα το αγοραζα απο το ebw. Στα καταστηματα τυπου Γερμανος θα το χουν 100 περιπου ευρω ακριβοτερο, και με υποδεεστερο πακετο. ευχαριστω, δε θα παρω!

ασε γιατι το ειδα εξωτερικο που ημουν, κι απο κοντα ειναι ακομα καλυτερο :(

μα ουτως η αλλως δεν ειναι διαθεσιμο πουθενα αυτη τη στιγμη ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...