killer76 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ειλικρινά δεν ήξερα αν έπρεπε να θέσω την ερώτηση στο "internet" η εδώ. Έστω ότι έχω κάποιες ιδέες για καποια σιτε που θελω να φτιαξω αλλα δεν έχω την δυνατότητα να τις υλοποίησω γιατί δεν έχω τις γνώσεις προγραμματισμού που χρειάζονται, υπάρχει κάποιο site/forum που να μπορώ να βρω συνεργάτες;
@sterios Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου, "Λεφτά υπάρχουν". Αν ιδέα σου είναι τόσο καλή και θέλεις να την υλοποιήσεις, τότε έχουμε και λέμε. Σενάριο 1. Το κάνεις μόνος σου αν ξέρεις. Σενάριο 2. Ενώνεσαι με άλλους που και αυτοί ξέρουν και το κάνετε μαζί. Σενάριο 3. Δεν ξέρεις οπότε βάζεις την ιδέα και πληρώνεις για να στο κάνουν. Σενάριο 4. Δεν ξέρεις, οπότε βάζεις την ιδέα και βρίσκεις μερικούς φίλους σου που ξέρουν και μπορούν να το κάνουν + συνεισφέρεις σε άλλα διαδικαστικά μέρη και σίγουρα διαθέτοντας κάποιο budget σαφώς μικρότερο από την προηγούμενη περίπτωση. Σενάριο 5. Κλασική περίπτωση νεοέλληνα που θέλει να βρει 5 μαλάκες να δουλεύουν για αυτόν και αυτός το μόνο που θα κάνει είναι να δώσει την γαμάτη ιδέα για να κατασκευάσουν ένα site που θα λέγετε fesibook και θα είναι ακριβός ίδιο με το facebook αλλά.....μπλα μπλα μπλα. (μόλις έχει δει την ταινία social network). Διάλεξε και πάρε
killer76 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Βασικά θέλω να διαλέξω το σενάριο 1 αλλά δεν μπορώ να το φτάσω στο τέλος γιάυτο πάω προς το σενάριο 2. Σε καμμια περίπτωση δεν είμαι στο σενάριο 5. Έχω υπόψη μου μια σοβαρή δουλειά αλλά δεν έχω το χρήμα να πληρώσω προγραμματιστές. Για να δειτε τι χρειάζομαι προγραμματιστικά κοιτάξτε εδώ
theomalegan Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σοβαρή δουλειά ή όχι μπράβω σου που σκέφτεσαι να κάνεις πράγματα, οι πραγματικοί ελληάρες είναι στις καφετέριες αραχτοί και ούτε τους ενδιαφέρει. Εάν θέλεις στείλε μου e-mail και να δούμε εάν μπορώ να σε βοηθήσω. Γενικά δεν έχω και εγώ πολύ χρόνο γιατί δουλεύω παλιότερα είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με αυτό ακριβώς να υλοποιώ ιδέες άλλων που δεν έχουν την δυνατότητα να τις υλοποιήσουνε με μικρό ποσσοστό συμετοχής και τώρα που είδα το ποστ σου χάρηκα.
mikelamar Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Να θυμάσαι μόνο ότι υπάρχει περίπτωση αυτός που θα του εμπιστευτεις την ιδέα σου να την εφαρμόσει μόνος του. Κι εσύ να μείνεις με το pc στο χέρι.
gtroza Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Κι εσύ να μείνεις με το pc στο χέρι. ή ο/οι συνεργάτης/ες καλή τύχη φίλε .
@sterios Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 εμένα μου άρεσε το σενάριο 5... αλλά και το fesibook True story, δεν το πίστευα στην αρχή και νόμιζα ότι ήταν πλακα, αλλά η μαλακία δεν έχει όριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.