Προς το περιεχόμενο

Ο/C Turbo X laptop M765TU

userfotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω ένα turbo x laptop και θέλω να βελτιώσω λίγο τις επιδόσεις επιδόσεις του για games (RTS κυρίως)

Πληροφοριακά, είμαι εντελώς noob σε ό,τι αφορά το o/c οπότε πάρτε τα specs του laptop μου και πείτε μου αν γίνεται τίποτα :P :Intel Core 2 Duo(centrino 2) P8400 2.26GH 2.27GH, 4GB RAM, 64bit Windows 7, nVidia 9300M GS.

Γενικότερα, τα fps in-game επηρεάζονται από το γεγονός ότι δεν έχω εξωτερικό σύστημα ψύξης?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Laptop και υπερχρονισμος δεν κολλάνε με την καμία ειδικά για κάποιον που δεν έχει ιδέα τι είναι το oc. Ασχέτως που το πρόβλημα σου δεν είναι ο επεξεργαστής ο οποίος είναι αρκετά δυνατός αλλά η κάρτα γραφικών σου η οποία είναι ακατάλληλη για οποίοδηποτε σύγχρονο παιχνίδι. Τέλος οικονομικό λαπτοπ και gaming επίσης δεν ταιριαζουν.

android.png

Δημοσ.

Laptop και υπερχρονισμος δεν κολλάνε με την καμία ειδικά για κάποιον που δεν έχει ιδέα τι είναι το oc. Ασχέτως που το πρόβλημα σου δεν είναι ο επεξεργαστής ο οποίος είναι αρκετά δυνατός αλλά η κάρτα γραφικών σου η οποία είναι ακατάλληλη για οποίοδηποτε σύγχρονο παιχνίδι. Τέλος οικονομικό λαπτοπ και gaming επίσης δεν ταιριαζουν.

android.png

OK.

Μπορώ τουλάχιστον να αναβαθμίσω το laptop(να το στείλω για αλλαγή κάρτας γραφικών πχ) και αν ναι πόσο θα κοστίσει στο περίπου? Θα πρέπει να συνεννοηθώ με κάποιο κατάστημα? Δεν έχω ιδέα πως γίνεται.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

OK.

Μπορώ τουλάχιστον να αναβαθμίσω το laptop(να το στείλω για αλλαγή κάρτας γραφικών πχ) και αν ναι πόσο θα κοστίσει στο περίπου? Θα πρέπει να συνεννοηθώ με κάποιο κατάστημα? Δεν έχω ιδέα πως γίνεται.

Ευχαριστώ.

Γίνεται υπό προϋποθέσεις... συγκεκριμένα για το λαπτοπ σου δεν ξέρω... κόστος κατω από μια 200αρα πολύ δυσκολα

android.png

Δημοσ.

Γίνεται υπό προϋποθέσεις... συγκεκριμένα για το λαπτοπ σου δεν ξέρω... κόστος κατω από μια 200αρα πολύ δυσκολα

android.png

Χμμ για να πω την αλήθεια 200-300 θα τα έδινα για κάποια descent βελτίωση.

Όταν λες υπό προυποθέσεις τι ακριβώς εννοείς?

Δημοσ.

Να είναι η γραφικών ξεχωριστή κάρτα και όχι ενσωματωμένη στην μητρικη!

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...