xarda Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Στα vista εχω δημιουργησει 2 λογαριασμους χρηστών.Στον πρωτο ( και βασικο λογαριασμο ) εχω κωδικο προσβασης ενω στον δευτερο οχι. Οταν μπαινω στον δευτερο λογαριασμο και προσπαθω να εγκαταστησω ενα προγραμματακι μου ζηταει κωδικο πρόσβασης διαχειριστη και μου εμφανιζει την "εικονα" που εχω στον πρωτο λογαριασμο.Οταν δινω τον κωδικο του πρωτου λογαριασμου μου εμφανιζει οτι ειναι λαθος!Τι συμβαινει και πως μπορω να βρω λύση στο προβλημα αυτο ?
nikomas50 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Άλλος είναι ο λογαριασμός και ο κωδικός του Administrator (ορίζεται κατά την εγκατάσταση του λειτουργικού) και άλλος ο λογαριασμός χρήστη με δικαιώματα Administrator (ορίζεται κατά το στάδιο της δημιουργίας χρηστών, στο τέλος της διαδικασίας εγκατάστασης ή οποτεδήποτε μεταγενέστερα). Όταν μπαίνεις στο σύστημα και χρειάζεται να κάνεις επέμβαση ο κωδικός που σου ζητά είναι αυτός του Administrator. Επειδή προφανώς δεν γνωρίζεις αυτό τον κωδικό ψάξε για προγράμματα που δημιουργούν εκκινήσιμο δίσκο κατάργησης κωδικών. Είναι νόμιμη διαδικασία εφ' όσον χρησιμοποιείται σε υπολογιστή από τον κάτοχό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.