Προς το περιεχόμενο

Προβληματα με Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας! Θελω να γνωστοποιησω τις χαλια παροχες της forthnet ωστε να μην την πατησουν και αλλοι καταναλωτες οπως την πατησα και εγω. Πριν 2 χρονια εβαλα ιντερνετ forthnet και απο σταθερο τηλεφωνο ειχα κρατησει τον ΟΤΕ που ειχα πανω απο 15 χρονια. Το ιντερνετ ηταν σχετικα καλο για την περιοχη μου, δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα. Σε γενικες γραμμες με καλυπτε. Μεχρι εδω καλα. Τα χριστουγεννα σκεφτηκα να αλλαξω και την γραμμη του τηλεφωνου απο ΟΤΕ σε forthnet, ωστε να εχω και τηλεφωνο και ιντερνετ forthnet. Υπεγραψα νεο συμβολαιο ωστε να εχω και τα δυο. Εκει αρχισαν τα προβληματα. Μεσα σε εναν μηνα εχω μεινει δυο φορες για περιοδο μιας βδομαδας χωρις τηλεφωνο και χωρις ιντερνετ. Ο λογος ηταν ο ιδιος! Οι τεχνικοι της forthnet μου ειπαν οτι εγινε βραχυκυκλωμα στην γραμμη μου. Η ιδια δικαιολογια και τις δυο φορες! Ενημερωνουν τον ΟΤΕ ωστε να παει τεχνικος του ΟΤΕ να κοιταξει την γραμμη γιατι τεχνικοι της forthnet δεν εχουν αρμοδιοτητα στις γραμμες του ΟΤΕ. Οι τεχνικοι του ΟΤΕ οπως ειναι φυσικο δεν θα τσακιστουν να φτιαξουν τις γραμμες για τις παροχες της forthnet και κανουν 3 και 4 μερες να εμφανιστουν. Αυτο που πραγματικα με εξοργιζει ειναι πως ειναι δυνατον 15 χρονια στον ΟΤΕ ποτε να μη γινει βραχυκυκλωμα και με το που περασα τηλεφωνο και ιντερνετ στην forthnet να γινονται βραχυκυκλωματα μεσα σε ενα μηνα!!!! Ποιος φταιει για τα βραχυκυκλωματα στις γραμμες? Φταιει η forthnet? Σαμποταρει ο ΟΤΕ την forthnet επειδη μας εχασε απο συνδρομητες της? Οι τεχνικοι της forthnet γιατι πουλανε "τρελα", οτι ειναι φυσιολογικο αυτο το πολυ τακτικο βραχυκυκλωμα! Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο το πραμα και με τον ΟΤΕ ποτε δεν ειχα προβλημα. Με δεσμευει το συμβολαιο με την forthnet ενα χρονο, με το που ληγει παω κατευθειαν σε conex, τουλαχιστον εκει στον ΟΤΕ θα με εξυπηρετουν πιο γρηγορα και δεν θα βραχυκυκλωνουν οι γραμμες καθε 3 και λιγο. Ντροπη και Αισχος στην forthnet για τις υπηρεσιες που παρεχει. Τον λογαριασμο ομως θα τον στειλουν κανονικα και θα ζηταν τα χρηματα απο τις υπρεσιες που δεν παρεχουν! Οι τεχνικοι τους πετανε το μπαλακι ευθυνων στους τεχνικους του ΟΤΕ. Θα αφησω απληρωτους τους λογαριασμους μπας και ετσι με προσεξουν γιατι τρεχω και τους πληρωνω 10 μερες πριν ληξουν. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Στην Αθηνα, στο Ιλιον μενω, 7 χιλιομετρα απο το κεντρο της Αθηνας

απο ολα αυτα εγω απλα θα απαντησω σε αυτο.το οτι μενεις στο ιλιον η οτι μενεις 7 km απο το κεντρο δεν αλλαζει κατι.μια γραμμη ειναι χαλκος ειτε ειναι αθηνα ειτε ιλιον ειτε ψυχικο ειτε γλυφαδα.

το μονο που μπορω να δωσω σαν συμβουλη ειναι μην εχεις παραπανω απο 2 σταθερα max μεσα στο σπιτι.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, poulinos για την απαντηση σου και την συμβουλη σου! Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες σχετικα με την περιοχη. Το ανεφερα γιατι σε αλλα φορουμ διαβασα οτι εχουν εντονο προβλημα με το ιντερνετ σε βορεια Ελλαδα και Κρητη. Τεσπα, το συμπερασμα μου ειναι οτι κατα την αλλαγη απο ΟΤΕ σε forthnet μου αλλαξαν γραμμη, με τοποθετησαν σε προβληματικη γραμμη, για αυτο και εχω συνεχεια αυτα τα βραχυκυκλωματα που τοσο καιρο με τον ΟΤΕ δεν ειχα. Φταιει σιγουρα ο ΟΤΕ αλλα και η forthnet που δεν φροντιζει να κανει ενεργειες ωστε να τοποθετηθω σε αλλη γραμμη και να εχω διαρκως βραχυκυκλωματα. Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Δημοσ.

Όταν μεταφερόμαστε από ΟΤΕ σε εναλλακτικό ο βρόχος παραμένει ο ίδιος. Η μόνη αλλαγή είναι μέσα στο κτήριο του ΟΤΕ που ξεκουμπώνουν την γραμμή από τα μηχανάκια του ΟΤΕ και την κουμπώνουν στα μηχανάκια του εναλλακτικού.

Οι μετρήσεις που σου άφησε ο τεχνικός της forthnet τι έγραφαν;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, poulinos για την απαντηση σου και την συμβουλη σου! Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες σχετικα με την περιοχη. Το ανεφερα γιατι σε αλλα φορουμ διαβασα οτι εχουν εντονο προβλημα με το ιντερνετ σε βορεια Ελλαδα και Κρητη. Τεσπα, το συμπερασμα μου ειναι οτι κατα την αλλαγη απο ΟΤΕ σε forthnet μου αλλαξαν γραμμη, με τοποθετησαν σε προβληματικη γραμμη, για αυτο και εχω συνεχεια αυτα τα βραχυκυκλωματα που τοσο καιρο με τον ΟΤΕ δεν ειχα. Φταιει σιγουρα ο ΟΤΕ αλλα και η forthnet που δεν φροντιζει να κανει ενεργειες ωστε να τοποθετηθω σε αλλη γραμμη και να εχω διαρκως βραχυκυκλωματα. Αυτη ειναι η γνωμη μου.

για να σε αλλαξαν γραμμη θα πρεπει να ζητησες η καινουριο νουμερο η νεο βρογχο με το ιδιο νουμερο.απο εκει και περα ο οτε δεν αλλαζει ετσι ευκολα απερχομενα και κεντρικα.αμα τα αλλαζε ετσι απλα δεν θα ειχε μεινει κανενα να παιζει.

Όταν μεταφερόμαστε από ΟΤΕ σε εναλλακτικό ο βρόχος παραμένει ο ίδιος. Η μόνη αλλαγή είναι μέσα στο κτήριο του ΟΤΕ που ξεκουμπώνουν την γραμμή από τα μηχανάκια του ΟΤΕ και την κουμπώνουν στα μηχανάκια του εναλλακτικού.

Οι μετρήσεις που σου άφησε ο τεχνικός της forthnet τι έγραφαν;

λιγο πιο πανω αναφερω μια δυο περιπτωσεις να αλλαξει ο βρογχος.

Δημοσ.

Σωστά. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει κατασκευή νέου βρόχου. Δεν είναι μεταφορά ενεργού βρόχου που μάλλον έκανε ο φίλος και που κάνει και η πλειοψηφία των χρηστών.

Δημοσ.

εκει δυστυχως δεν ξερεις τι ζευγαρι θα σου τυχει.μπορει καλυτερο μπορει χειροτερο.αν ξερεις οτι εχεις χαλια χαλκο καλο ειναι να ζητας νεο βρογχο αν εχεις καλο απλα μεταφορα σε αλλο παροχο απευθειας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...