slithoras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : θέλω να αποφύγω αν γίνεται το format. Είναι δυνατόν αυτό στη συγκεκριμένη μετάβαση απο την gigabyte στην MSI ? Κατι διάβασα πως αν το chipset παραμένει ίδιο μπορεί και να μην χρειαστεί format, ισχύει αυτό?
duffyduck Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ναι, μπορει να μην χρειαστει format αν προκειται για ιδιο ακριβως chipset. Αλλα μαλλον θα χρειαστει νεο activation των Windows.
xapakias Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 γιατι αλλαξες μητρικη? η gigabyte εβγαζε προβληματα? ρωταω γιατι σκεφτομαι να αγορασω τη συγκεκριμενη μητρικη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εγω παντως σε ενα συστημα εκανα 2 αλλαγες μητρικων και μαλιστα με p55 chipset. Απο gigabyte ud3l πηγα σε msi p55 cd53 (ιδιο chipset). Χρειαστηκα format. Και μετα επειδη εσπασα την msi πηγα και ξανααγορασα την ιδια και δεν χρειαστηκε format, αλλα θυμαμαι οτι στην εκκινηση των windows7 εκανε κατι περιεργα με drivers κλπ.
xapakias Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εγω παντως σε ενα συστημα εκανα 2 αλλαγες μητρικων και μαλιστα με p55 chipset. Απο gigabyte ud3l πηγα σε msi p55 cd53 (ιδιο chipset). Χρειαστηκα format. Και μετα επειδη εσπασα την msi πηγα και ξανααγορασα την ιδια και δεν χρειαστηκε format, αλλα θυμαμαι οτι στην εκκινηση των windows7 εκανε κατι περιεργα με drivers κλπ. γιατι αλλαξες την gigabyte?εβγαζε προβληματα? με την msi εμεινες ευχαριστημενος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.