Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μου φαίνεται περίεργη η κίνηση, αν αληθεύουν οι φήμες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η Skype δεν είναι κερδοφόρο. Δεν υπάρχει κάποια λογική στο να αγοράσεις μία επιχείρηση που ουσιαστικά μπαίνει μέσα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αυγούστου 2010, τα ουσιαστικά κέρδη της Skype από τις πληρωμές των μελών του έφταναν το πρώτο εξάμηνο του 2010 μόλις τα 1,4 εκατ. δολλάρια, ποσό ασήμαντο για μία εταιρεία του μεγέθους της Microsoft. Πραγματικά ακατανόητη κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ναι παιζει. αν και πιστευω οτι απλα θα κοπει η υποστηριξη για αλλα OS. βλεπε live messenger. τουλαχιστον , εγω αν ημανε MS ετσι θα εκανα. Πιστευω θα παιξουν ρολο τα εσοδα. Αν δει οτι οι ηδη υπαρχοντες χρηστες σε αλλα λειτουργικα ειναι ικανοποιητικος αριθμος ωστε να εχει τα εσοδα που θελει, θα το υποστηριξει, αν οχι θα το σταματησει, ωστε να το διαθεσει μονη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ναι παιζει. αν και πιστευω οτι απλα θα κοπει η υποστηριξη για αλλα OS. τουλαχιστον , εγω αν ημανε MS ετσι θα εκανα. Οι τελευταίες κινήσεις της microsoft με έχουν συνεπάρει... επίσης το ότι όλοι κράζουν χωρίς λόγο και χωρίς να ξέρουν που πάει το πράμα και αυτό με έχει συνεπάρει ακόμα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StoR@GE Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κρίμα και ήταν πολύ καλό το skype δεν συγκρίνεται με το msn το οποίο έχει τη δυνατότητα να κανείς κλήση αλλά έτρωγε τοοο κόλλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μου φαίνεται περίεργη η κίνηση, αν αληθεύουν οι φήμες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η Skype δεν είναι κερδοφόρο. Δεν υπάρχει κάποια λογική στο να αγοράσεις μία επιχείρηση που ουσιαστικά μπαίνει μέσα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αυγούστου 2010, τα ουσιαστικά κέρδη της Skype από τις πληρωμές των μελών του έφταναν το πρώτο εξάμηνο του 2010 μόλις τα 1,4 εκατ. δολλάρια, ποσό ασήμαντο για μία εταιρεία του μεγέθους της Microsoft. Πραγματικά ακατανόητη κίνηση. Η σκέψη όλων πάει στο πως μπορεί να γίνει κομμάτι των windows και των windows phone το skype... για αυτό λέω ότι δεν ξέρουμε που το πάει το πράμα. να το συνεχίσει σαν skype δεν έχει νόημα φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StoR@GE Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μου φαίνεται περίεργη η κίνηση, αν αληθεύουν οι φήμες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η Skype δεν είναι κερδοφόρο. Δεν υπάρχει κάποια λογική στο να αγοράσεις μία επιχείρηση που ουσιαστικά μπαίνει μέσα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αυγούστου 2010, τα ουσιαστικά κέρδη της Skype από τις πληρωμές των μελών του έφταναν το πρώτο εξάμηνο του 2010 μόλις τα 1,4 εκατ. δολλάρια, ποσό ασήμαντο για μία εταιρεία του μεγέθους της Microsoft. Πραγματικά ακατανόητη κίνηση. Όπως πάντα θα πληρώνουμε χρυσό τν Microsoft! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necron Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σκα.. Τώρα το skype βρισκόταν σε όλα τα κινητά τηλέφωνα και το έιχαν όλοι. Πλέον μετά την εξαγορά του θα το κλείσουν και θα το βλέπουμε μόνο μέσω windows 7. Στην microsoft από λειτουγικά και καινοτομία είναι για τα μπάζα αλλά από επιχειρηματικές κινήσεις πέρνουν άριστα. δεν νομιζω να έχει νοοημα να το κανουν αυτο..δηλαδη απο ios και android λεφτά δεν βγάζουν?γιατί να το αφαιρέσουν?με αυτό το σκεπτικό γιατί η google βγάζει εφαρμογές για ios?π αν δεν κανω λάθος από τις σχετικά προσφατες που έβγαλε ήταν το goggles..αν όλες οι εταιρίες απομονόνονταν ετσι δεν θα έβγαινε κατι.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες αναφορές για το πως προτίθεται η Microsoft να αξιοποιήσει την υπηρεσία. Για να δούμε τί θα ειπεί... Πάντως, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έδωσε ένα κάρο λεφτά για να εξαφανίσει την υπηρεσία. Όταν κάνεις μια τέτοια κίνηση τη κάνεις για να ανεβάσεις το προϊόν και να βγάλεις κέρδος (* στα περί κέρδους ναι, μπορούμε να ανησυχούμε λίγο, χα!), όχι για να το κατεβάσεις, να κόψεις τη διαδοσιμότητα, την υποστήριξη κτλ. Κάτι μου λέει πάντως πως δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει το λογισμικό και ως μέρος του λειτουργικού της στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 skype τελος ειμαι σιγουρος θα το ενσωματωσει στο msn μεσα στα επομενα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μου φαίνεται περίεργη η κίνηση, αν αληθεύουν οι φήμες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η Skype δεν είναι κερδοφόρο. Δεν υπάρχει κάποια λογική στο να αγοράσεις μία επιχείρηση που ουσιαστικά μπαίνει μέσα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αυγούστου 2010, τα ουσιαστικά κέρδη της Skype από τις πληρωμές των μελών του έφταναν το πρώτο εξάμηνο του 2010 μόλις τα 1,4 εκατ. δολλάρια, ποσό ασήμαντο για μία εταιρεία του μεγέθους της Microsoft. Πραγματικά ακατανόητη κίνηση. Ε όχι και ακατανόητη. Το ποσό οκ μπορεί να είναι μεγάλο αλλά μιλάμε για ένα τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην ουσία με 663 εκατομμύρια χρήστες και no1 στο τομέα του. Άλλα μέσα προώθησης έχει το skype και άλλα η Microsoft . Δεν υπάρχει περίπτωση πάντως να το βγάλουν από τα smartphones, θα ήταν αυτοκτονία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapnade Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κάτι είχα ακούσει ότι το GNU Project ετοιμάζει δικιά του ενναλακτική λύση !! Γνωρίζει κανείς αν έχει γίνει τίποτα ή αν προχωράει το θέμα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 για να δουμε..περιμενω με ανυπομονησια MS Skype ωραιο ακουγεται :P Κάτι είχα ακούσει ότι το GNU Project ετοιμάζει δικιά του ενναλακτική λύση !! Γνωρίζει κανείς αν έχει γίνει τίποτα ή αν προχωράει το θέμα ??? Το GNU με τις "εναλλακτικες" του μας εχει κατα-ενθουσιασμενους τοσα χρονια... ασε και εχω καει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 gnu sucks, ακόμα περιμένουμε τον πυρήνα hurd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcemist Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αυτό κι αν είναι είδηση μπόμπα...... Πάντως η χασούρα της skype δεν μου λέει τίποτα. Το VOIP είναι το μέλλον. Οι 663m χρήστες μπορούν να πενταπλασιαστούν (λέμε τώρα) στα επόμενα χρόνια και όποιος έχει τη μερίδα του λέοντος θα κάνει και παιχνίδι (ή μάλλον θα έχει προβάδισμα). Πιο πιθανό επίσης θα μου φαινόταν να το πασάρουν σαν μια universal λύση για να ελέγχουν το στάνταρ. Skype παντού δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μου φαίνεται περίεργη η κίνηση, αν αληθεύουν οι φήμες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η Skype δεν είναι κερδοφόρο. Δεν υπάρχει κάποια λογική στο να αγοράσεις μία επιχείρηση που ουσιαστικά μπαίνει μέσα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αυγούστου 2010, τα ουσιαστικά κέρδη της Skype από τις πληρωμές των μελών του έφταναν το πρώτο εξάμηνο του 2010 μόλις τα 1,4 εκατ. δολλάρια, ποσό ασήμαντο για μία εταιρεία του μεγέθους της Microsoft. Πραγματικά ακατανόητη κίνηση. δε μπορει.... κατι θα εχουν σκεφτει αυτοι. ισως να επιτρεπουν τζαμπα κληση σε σταθερα ακουγοντας πρωτα ενα διαφημιστικο μυνημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα