xaralampos1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έχω αγοράσει ενα λάπτοπ το οποίο έχει 2 λειτουργικά συστήματα.Επίσης έχει μόνο USB σαν θύρα μετάδοσης δεδομένων.Πως μπορώ να κάνω φορματ σε αυτο το λαπτοπ με USB και να σβήσω και τα δύο λειτουργικά συστήματα?
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Στο wiki του insomnia έχει άρθρα πως να το κάνεις αυτό και για τα XP και για τα 7άρια. http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/windows/
xaralampos1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εχω ενα πρόβλημα δεν ξέρω πως μπαίνω στο BIOS επειδή οταν ανοιγώ το PC μου πετάει αμέσως 2 λειτουργικά και με ρωτάει ποιο να ξεκινήσω
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δώσε τουλάχιστον το μοντέλο του laptop,χωρίς αυτό το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πάτα ο,τι βρεις και με κάποιο θα μπει.
xaralampos1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τώρα μου βάζεις δυσκολα.ACER και είναι απο τα μικρά λαπτοπ .Αυτά που δίναν και στα σχολεία EDIT:το βρήκα τελικά είναι το F2 Έχει πολλά USB στο boot ποιο να βάλω πρώτο? USB HDD , USB CDROM , USB FDC , USB KEY?
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 μαλλον αναφερεσαι σε netbook LOL--> μικρο λαπτοπ! 1ον) πρεπει να κανεις το flashaki bootable με το λειτουργικο συστημα που θες να περασεις στο netbook (αυτο γινεται ευκολα με το προγραμμα MagicISO) 2ον) Εχοντας το φλασακι συνδεδεμενο στο netbook ανοιγεις το netbook και πατας με το που ανοιξει ειτε DEL ειτε F2 ειτε F8 για να μπεις στο BIOS και μετα επιλεγεις στο boot sequence να κανει boot απτο φλασακι. μολις το επιλεξεις αυτο πατα F10 και μετα Υ για να αποθηκευσεις τις αλλαγες και εισαι ετοιμος για να ξεκινησεις το φορματ
xaralampos1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 USB HDD , USB CDROM , USB FDC , USB KEY? Ποιό απο αυτα να βάλω πρώτο?
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 δεν εχει και πολυ σημασια πιο θα βαλεις πρωτο αρκει να του βαλεις τον σκληρο δισκο με το λογισμικο τελευταιο στο boot sequence σημαντικο---> εχεις κανει το φλασακι bootable?
pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Επειδη δεν εχω γνωση απο αυτα τα netbook αλλα ξερω απο acer, αυτα δεν εχουν κρυφο partition στο δισκο με λειτουργικο μεσα τους; (Εχουν δισκο; )
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αν έχουν θα επαναφέρουν λογικά και τα δύο λειτουργικά αν θες να έχεις μόνο xp π.χ. πρέπει να κάνεις καθαρό φορμάτ.
xaralampos1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!Το έκανα με αυτό εδω το πρόγραμμα Novicorp WinToFlash.Πολύ εύκολο και γρήγορο!
xaralampos1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έχω κολλήσει σε μια βλακεία στα Windows XP.Δεν μπορώ να βρω την επιλογή Ασύρματα Internet .Μπορεί να με βοηθήσει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.