Προς το περιεχόμενο

Φορματ σε λαπτοπ με 2 OS

xaralampos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ενα λάπτοπ το οποίο έχει 2 λειτουργικά συστήματα.Επίσης έχει μόνο USB σαν θύρα μετάδοσης δεδομένων.Πως μπορώ να κάνω φορματ σε αυτο το λαπτοπ με USB και να σβήσω και τα δύο λειτουργικά συστήματα?

Δημοσ.

Εχω ενα πρόβλημα δεν ξέρω πως μπαίνω στο BIOS επειδή οταν ανοιγώ το PC μου πετάει αμέσως 2 λειτουργικά και με ρωτάει ποιο να ξεκινήσω

Δημοσ.

Δώσε τουλάχιστον το μοντέλο του laptop,χωρίς αυτό το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι πάτα ο,τι βρεις και με κάποιο θα μπει.

Δημοσ.

Τώρα μου βάζεις δυσκολα.ACER και είναι απο τα μικρά λαπτοπ .Αυτά που δίναν και στα σχολεία

EDIT:το βρήκα τελικά είναι το F2

Έχει πολλά USB στο boot ποιο να βάλω πρώτο?

USB HDD , USB CDROM , USB FDC , USB KEY?

Δημοσ.

μαλλον αναφερεσαι σε netbook LOL--> μικρο λαπτοπ!

1ον) πρεπει να κανεις το flashaki bootable με το λειτουργικο συστημα που θες να περασεις στο netbook (αυτο γινεται ευκολα με το προγραμμα MagicISO)

2ον) Εχοντας το φλασακι συνδεδεμενο στο netbook ανοιγεις το netbook και πατας με το που ανοιξει ειτε DEL ειτε F2 ειτε F8 για να μπεις στο BIOS και μετα επιλεγεις στο boot sequence να κανει boot απτο φλασακι. μολις το επιλεξεις αυτο πατα F10 και μετα Υ για να αποθηκευσεις τις αλλαγες

και εισαι ετοιμος για να ξεκινησεις το φορματ

Δημοσ.

δεν εχει και πολυ σημασια πιο θα βαλεις πρωτο αρκει να του βαλεις τον σκληρο δισκο με το λογισμικο τελευταιο στο boot sequence

σημαντικο---> εχεις κανει το φλασακι bootable?

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω γνωση απο αυτα τα netbook αλλα ξερω απο acer, αυτα δεν εχουν κρυφο partition στο δισκο με λειτουργικο μεσα τους; (Εχουν δισκο; )

Δημοσ.

Αν έχουν θα επαναφέρουν λογικά και τα δύο λειτουργικά αν θες να έχεις μόνο xp π.χ. πρέπει να κάνεις καθαρό φορμάτ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!Το έκανα με αυτό εδω το πρόγραμμα Novicorp WinToFlash.Πολύ εύκολο και γρήγορο!

Δημοσ.

Έχω κολλήσει σε μια βλακεία στα Windows XP.Δεν μπορώ να βρω την επιλογή Ασύρματα Internet .Μπορεί να με βοηθήσει καποιος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...