SENTINEL4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μετά από format σε laptop, βάζοντας windows xp, δεν εμφανίζεται το εικονίδιο για το ασύρματο internet. Τι κάνω για να εμφανιστεί; Εγκατάσταση τίποτα drivers ; Μήπως να συνδεθώ ενσύρματα πρώτα;
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 θελει εγκατασταση των drivers για το wireless. Ειτε συνδεεσαι με ethernet και τον κατεβαζεις ειτε τον κατεβαζεις απο αλλου και με ενα φλασακι τον μεταφερεις στο laptop αυτο
SENTINEL4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Λοιπόν παίζει να υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. Το λαπτοπ δεν είναι δικό μου και αυτός που το έκανε format ενδέχεται να μην έχει βάλει τίποτα από drivers. Πως μπορώ να μάθω τα χαρακτηριστικά του (κάρτες γραφικών κτλ) για να κατεβάσω drivers ;;
ss13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Λοιπόν παίζει να υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. Το λαπτοπ δεν είναι δικό μου και αυτός που το έκανε format ενδέχεται να μην έχει βάλει τίποτα από drivers. Πως μπορώ να μάθω τα χαρακτηριστικά του (κάρτες γραφικών κτλ) για να κατεβάσω drivers ;; Τι λέει επάνω το laptop ; Έχει έναν κωδικό ;
SENTINEL4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τι λέει επάνω το laptop ; Έχει έναν κωδικό ; Κοίτα το μοντέλο είναι acer aspire 5520g. γράφει και κάποια χαρακτηριστικά τελικά... Βασικά με laptop δεν έχω ασχοληθεί ποτέ; τι drivers χρειάζονται; και βασικά θα βρω για xp ή τσάμπα έβαλε ο άλλος xp ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.