Προς το περιεχόμενο

scrolling image,πως

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους

έχω μια εικόνα 8000χ800px που είναι πανοραμική μιας πλατείας και θέλω να την κάνω με javascript να γυρίζει γύρω γύρω,κάτι σαν αυτό εδώ.

μπορεί κανείς να βοηθήσει λίγο;;

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο τρέχει με java. Αν ξέρεις flash επίσης μπορείς να το κάνεις, ή να βρεις κάποιο έτοιμο free ή αγορασμένο.

Πάντως δες και αυτό το οποίο είναι με jquery και είναι αρκετά όμορφο. Αν σου κάνει εδώ είναι το tutorial.

Δημοσ.

α φίλε μου χίλια ευχαριστώ.

είναι πολύ καλύτερο αυτό που μου έδωσες σε jquery αφου δεν χρειάζεται τίποτα επιπλέον από τη μεριά του χρήστη για να παίξει.

δες το εδώ το έχω βάλει στον πάτο της σελίδας.

στο firefox παίζει τέλεια,στο chrome με ψιλοπροβληματάκια στο navigation (πηδάνε αριστερά τα τοξάκια) αλλά πατώντας λίγο δίπλα τους διορθώνεται.

και στον IE φυσικά δεν φαίνονται καθόλου,η κίνηση γίνεται μόνο χειροκίνητα με το mouse...ε δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από τον explorer..να λέω καλά που φαίνεται κιόλας.

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι, για τον ie ψιλοαναμενόμενο να μην παίζει, αλλά who cares?

Αν βγάλεις και με καλύτερη φωτογραφική θα είσαι super.

Δημοσ.

θέλουν διόρθωση οι φωτογραφίες,το μονταζ δεν είναι καλό γιατί το έκανα πρόχειρα.

θα το ξανακάνω σίγουρα να μη φαίνεται εκεί που ενώνονται,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία,σημασία έχει που το jquery κάνει θαύματα.

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος καθώς αυτό που ετοιμάζω θα αργήσει θα ήθελα να μάθω αν αυτό μπορεί να γίνει και σε joomla! Το toturial είναι σε περίεργη γλώσσα και δεν κατάλαβα πολλά

Δημοσ.

Φαντάζομαι χωρίς να έχω κάνει πολλά πολλά με joomla, ότι αν ορίσεις κάποιο συγκεκριμένο div στο σημείο που θες να εμφανίζεται στο θέμα σου, κάνεις copy paste τον code και καλέσεις από το header το script, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δηλαδή θα πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα από html, css και σίγουρα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το template system του joomla. Αν εννοείς να παίζει ως plug-in λίγο δύσκολα, εκτός και αν υπάρχει κάτι έτοιμο, ή κάποιος μερακλής το έχει κάνει ήδη.

Δημοσ.
Το toturial είναι σε περίεργη γλώσσα και δεν κατάλαβα πολλά

γαλλικά λέγονται :mrgreen:

Το συγκεκριμένο τρέχει με java. Αν ξέρεις flash επίσης μπορείς να το κάνεις, ή να βρεις κάποιο έτοιμο free ή αγορασμένο.

Πάντως δες και αυτό το οποίο είναι με jquery και είναι αρκετά όμορφο. Αν σου κάνει εδώ είναι το tutorial.

νομίζω "απεικονίζουν" με διαφορετικό τρόπο

κάνω λάθος ;

πλύ ωραίο v5net!

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...