panosmania Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 εχω ενα λαπτοπ (το πρωτο μου) το οποιο κ απαφασισα να τ κανω φορματ για να δουλευει καλυτερα σιγκεκριμενα ειναι το ibm thinkpad r40 !!! επειδη τωρα αρχιζω να μαθαινω απο φορμαρισματα το κανα και μια χαρα εγιναν ολα αλλα αντιμετοπιζω προβλημα καθως δεν μ βγαζει ηχο παρολου π χω βρει τους drivers ( χρησιμοποιησα και το drivers genious ) ας με βοηθησει καποιοσ να μου πει τι πρεπει να κανω γιατι να μιν βγαζει ηχο !!! Α ξεχασα να πω πως το λειτουργικο ειναι windows xp professional service pack 2
ss13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δοκίμασε αυτους εδώ Προσοχή στα Installation instructions !!
panosmania Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τι εννοεις προσοχη στα instalation ????? αυτουσ τους εχω βαλει τουλαχιστον 4-5 φορες !!! δεν λειτουργουν
cb_papi Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αφού τρέξεις το πρόγραμμα που σου έδωσε ο SPANK, πας στο C:\Drivers\Win\Audio και τρέχεις το setup.exe ακολουθώντας τις οδηγίες.
ss13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τι εννοεις προσοχη στα instalation ????? αυτουσ τους εχω βαλει τουλαχιστον 4-5 φορες !!! δεν λειτουργουν Κατεβάζεις αυτό το τρέχεις σε safe mode και καθαρίσεις ότι υπάρχει από παλιούς οδηγούς http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ και κάνεις εγκατάσταση τους νέους οδηγούς !!
cb_papi Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Απλά οι drivers που κατεβάζεις από το site της IBM έχουν την ιδιαιτερότητα ότι έρχονται σε ένα .exe το οποίο απλά τους κάνει extract σε κάποιον φάκελο, στον οποίο φάκελο πρέπει να βρεις το setup.exe και να το εγκαταστήσεις. Αν τρέξεις μόνο το .exe που κατέβασες δεν κάνεις εγκατάσταση.
panosmania Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 παιδια λυθηκε τ προβλημα δεν ειχε γινει καλη εγκατασταση και μεσα απο ενα προγραμμα της ibm εβρισκε το λαθοσ κ ουσιαστικα τους εκανα re install τωρα δουλευουν ρολοι!!! ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας να στε καλα
poihths Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 κατεβασε το system update της lenovo θα βρει οτι driver σου λείπει απο μόνο του. μου έχει λύσει τα χέρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.