Προς το περιεχόμενο

Drivers για ήχο σε ibm thinkpad r40 ;

panosmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ (το πρωτο μου) το οποιο κ απαφασισα να τ κανω φορματ για να δουλευει καλυτερα σιγκεκριμενα ειναι το ibm thinkpad r40 !!! επειδη τωρα αρχιζω να μαθαινω απο φορμαρισματα το κανα και μια χαρα εγιναν ολα αλλα αντιμετοπιζω προβλημα καθως δεν μ βγαζει ηχο παρολου π χω βρει τους drivers ( χρησιμοποιησα και το drivers genious ) ας με βοηθησει καποιοσ να μου πει τι πρεπει να κανω γιατι να μιν βγαζει ηχο !!! Α ξεχασα να πω πως το λειτουργικο ειναι windows xp professional service pack 2

Δημοσ.

Αφού τρέξεις το πρόγραμμα που σου έδωσε ο SPANK, πας στο C:\Drivers\Win\Audio και τρέχεις το setup.exe ακολουθώντας τις οδηγίες.

Δημοσ.

Τι εννοεις προσοχη στα instalation ????? αυτουσ τους εχω βαλει τουλαχιστον 4-5 φορες !!! δεν λειτουργουν

Κατεβάζεις αυτό το τρέχεις σε safe mode και καθαρίσεις ότι υπάρχει από παλιούς οδηγούς

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

και κάνεις εγκατάσταση τους νέους οδηγούς !! :rolleyes:

Δημοσ.

Απλά οι drivers που κατεβάζεις από το site της IBM έχουν την ιδιαιτερότητα ότι έρχονται σε ένα .exe το οποίο απλά τους κάνει extract σε κάποιον φάκελο, στον οποίο φάκελο πρέπει να βρεις το setup.exe και να το εγκαταστήσεις. Αν τρέξεις μόνο το .exe που κατέβασες δεν κάνεις εγκατάσταση.

Δημοσ.

παιδια λυθηκε τ προβλημα δεν ειχε γινει καλη εγκατασταση και μεσα απο ενα προγραμμα της ibm εβρισκε το λαθοσ κ ουσιαστικα τους εκανα re install τωρα δουλευουν ρολοι!!! ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας να στε καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...