Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεας καρτας γραφικων!! ποια???

kideias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σε λιγες μερες σκεφτομαι να προβω στην αγορα μιας νεας καρτας γραφικων,

επειτα απο πολυ ψαξιμο και εδω μεσα και σε καποια αλλα φορουμ εχω ψιλομπερδευτει λιγο στο ποια θα αγοραστει τελικα,οποτε θελω την γνωμη σας.

Η χρηση της ειναι κυριως για παιχνιδια (fps,racing κυριως) και για ταινιες σε hd,

η οθονη που εχω ειναι αυτη :lg 22' led

Ειμαι αναμεσα στις παρακατω 4 χωρις ομως να απορριψω και καποιες αλλες:

5850 xtreme

gigabyte 6850 oc

asus 6850

sapphire 5770

Δεκτες προτασεις και για nvidia σε κατι αντιστοιχο,τιμη περιπου σε αυτα τα χρηματα (150 εως 170 ευρω),οσο για το τροφοδοτικο ειναι αυτο silverstone 650w

Δημοσ.

Καλά η 5770 τρώει άκυρο με την μια δεν το συζητάμε!

Για μένα 5850 μιας και είναι ελαφρώς καλύτερη από τις 6850 και παράλληλα πιο φθηνή !

android.png

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας και γω προς την 5850 σκεφτομαι για πιο οικονομικα και πιο καλα απο την

6850,οσο για την 5770 την εβαλα επειδη εχει λιγο καλυτερους χρονισμους οπως επισης και η gigabyte 6850 oc

αλλα σε ολα τα συγκριτικα που ειδα ειναι καλυτερη η 5850.

Οσο για το dx11 που εχουν οι αλλες αυτο ειναι το λιγοτερο απλα θελω να παρω κατι καλλο σε αυτα τουλαχιστον τα χρηματα!!

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας και γω προς την 5850 σκεφτομαι για πιο οικονομικα και πιο καλα απο την

6850,οσο για την 5770 την εβαλα επειδη εχει λιγο καλυτερους χρονισμους οπως επισης και η gigabyte 6850 oc

αλλα σε ολα τα συγκριτικα που ειδα ειναι καλυτερη η 5850.

Οσο για το dx11 που εχουν οι αλλες αυτο ειναι το λιγοτερο απλα θελω να παρω κατι καλλο σε αυτα τουλαχιστον τα χρηματα!!

μα και η 5850 υποστηριζει dx11 ;)

Δημοσ.

6850 που με ενα bios flash γινεται 6870..

Εντελώς ακυρο!!

η 6850 ΔΕΝ γινεται 6870

καποιες 6950 ΦΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ σε 6970...

Οταν δεν είμαστε 1000% σιγουροι για κάτι δεν απανταμε για να μην πέρνουμε κόσμο στο λαιμό μας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...