jpsih Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 θελω τη βοηθεια σας.. πρεπει επειγοντως να φτιαξω ενα audio cd (που να παιζει στα παλια κασετο-cd player, τα οποια εν προκειμενω δεν υποστηριζουν αναπαραγωγη mp3..) πρεπει να μετατρεψω τα mp3 σε μορφη cda, ή κανω λαθος? μπορειτε επισης να μου πειτε καποιο freeware προγραμμα που το κανει αυτο? ευχαριστω
accipio Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δε χρειάζεται να κάνεις μετατροπή. Με το κατάλληλο πρόγραμμα (π.χ. το δωρεάν Burnaware Free) γράφεις το cd ήχου απευθείας από τα mp3. (Παρεμπιπτόντως, αν θα μετέτρεπες θα έπρεπε να τα κάνεις wav).
jpsih Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 εχω το roxio και για να φτιαξω audio cd μου λεει οτι πρεπει να εχω αρχεια: wav, wma, mpga, cda, m3u, wpl, asx
accipio Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δεν πιστεύω να μη δέχεται mp3, τι στο καλό;... Δοκίμασες να φτιάξεις audio cd με πηγή mp3 αρχεία;
jpsih Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 αδερφε ευχαριστω.. δοκιμασα το προγραμμα που μου προτεινες και φαινεται να δουλευει μια χαρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.