cyber_katsarida Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 πέρυσι έκανα κανονικά φορολογική δήλωση και πήρα και το εκκαθαριστικό το οποίο μεταξύ άλλων έγραφε: ...για κάθε άλλη νόμιμη χρήση μέχρι 30.11.2010. άρα είναι πλέον άχρηστο; εγώ όμως που χρειάζομαι ένα εκκαθαριστικό του 2010 τι κάνω; μπορεί να γίνει τίποτα στα ΚΕΠ ή πρέπει να πάω στην εφορία; και αν πάω θα μου δώσουν αντίγραφο εύκολα ή θα με γράψουν κανονικά. το χρειάζομαι και σύντομα
leftermann Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 αν χρειάζεσαι αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας, είναι άχρηστο. Πας σε ΚΕΠ η στην εφορία σου και σου βγάζουν, νομίζω άμεσα μάλιστα. Αν χρειάζεσαι απλά το εκκαθαριστικό (όπως πχ σου ζητάνε εκκαθαριστικό για να κάνεις μια σύνδεση κινητού), τότε είσαι οκ με αυτό που έχεις. Δεν λήγει.
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 το θέλω για τον ΟΑΕΔ, οπότε δε νομίζω να τους κάνει. θέλουν πρόσφατο επικυρωμένο (ή σφραγισμένο το Ε1 από την εφορία). θα περάσω από ένα ΚΕΠ να δούμε. ελπίζω να μην τρέχω από ΚΕΠ σε εφορία. όταν είναι να μπλέξω με δημόσιες υπηρεσίες με πιάνει ένας πανικός
black_widow Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μωρέ ότι δίνουν δίνουν ( τουλάχιστον στην εφορία της περιοχής μου ) σε normal εποχές , τώρα που είναι εποχή με τις φορολογικές που θα γίνεται χαμός δεν ξέρω. Για τα ΚΕΠ δεν έχω ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.