Προς το περιεχόμενο

archos 43 vision + υπότιτλοι

harhar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω το archos 43 vision και αναρωτιέμαι πως μπορώ να δω ταινίες με υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο.

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζει υπότιτλους το 43 vision; Το 43 Internet Table υποστηρίζει.

Έχεις τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα με την ταινία και δεν τους αναπαράγει;

Ίσως να χρειαστεί ενσωμάτωση (π.χ. με το avirecomp).

Δημοσ.

τους έχω με το ίδιο όνομα αλλά δεν τους βλέπει!

το πρόγραμμα ενσωμάτωσης που λες είναι εύκολο στη χρήση?θέλει πολύ χρόνο?

Δημοσ.

Εύκολο είναι. Πας στην καρτέλα Προσθήκες και ενεργοποιείς τους υπότιτλους (μια φορά θα γίνει), μετά στην καρτέλα Πηγή & Έξοδος φορτώνεις το avi και ελέγχεις αν φορτώθηκαν οι υπότιτλοι στην καρτέλα Προσθήκες (θα πρέπει να τους πάρει μόνο του), στην καρτέλα Ουρά πατάς Προσθήκη στην ουρά και αν θέλεις συνεχίζεις και με άλλες ταινίες.

Όταν τελειώσεις πατάς Εκκίνηση (στην καρτέλα Ουρά).

Ο χρόνος είναι σχετικός και εξαρτάται από τον επεξεργαστή σου.

Και το Format Factory έχει δυνατότητα να ενσωματώσει υπότιτλους.

Δημοσ.

έκανα αυτά που είπες, αλλά όταν πατάω στην ουρά δεν με άφηνε να επιλέξω το προσθήκη στην ουρά αλλά μόνο το προεπισκόπηση!

Δημοσ.

Έχει οριστεί ο φάκελος αποθήκευσης; Το έκανα setup από την αρχή σε έναν υπολογιστή και δεν ήταν επιλεγμένο να γίνεται αυτόματα.

Βασικά, τσεκάρισε την αυτόματα παραγόμενη διαδρομή και ξαναφόρτωσε το αρχείο. Στις προσθήκες τσεκάρισε και την ενεργοποίηση και την αυτόματη φόρτωση υπότιτλων.

Έλεγξε και στο κάτω μέρος (στον πίνακα ελέγχου) αν είναι όλα ΟΚ.

Δημοσ.

ok τώρα!μια χαρά γίνεται!

αρκετά εύχρηστο πρόγραμμα,σε ευχαριστώ.

το μόνο πρόβλημα είναι ότι αργεί (λογικά φταίει ο δικός μου υπολογιστής),χρειάζεται περίπου 70 λεπτά για να επεξεργαστεί αρχείο που η διάρκεια του είναι 45!

Δημοσ.

Όπως είπα, ο χρόνος κωδικοποίησης εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τον επεξεργαστή σου.

Μπορείς να επιλέξεις το turbo mode (Ρυθμίσεις->Χρησιμοποίησε λειτουργία Turbo mode).

Θα σου κάνει έως και 20% στην ταχύτητα, αλλά με επίπτωση στην ποιότητα της εικόνας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενώ μέχρι σήμερα πήγαινε πολύ καλά το προγραμματάκι ξαφνικά μου βγάζει σφάλμα και δεν κάνει την ενσωμάτωση, μάλλον εξαιτίας του vobsub!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...