Nikolakis_Yo Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Για σας !! Ειναι πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ (γιατι μολις μπηκα στο insomnia ) και θα ηθελα να πω ενα προβλημα με το PC μου . . . Το προβλημα ειναι το εξης : επαιζα ανετος στο PC (το κυριο μου PC)(τωρα γραφω απο το παλιο μου) και μου εκλεισε ολο μεμιας πφφφφ , μετα δεν ανοιγε , απο οτι καταλαβα το τροφοδοτικο παιζει να καηκε και για αυτο εφερα ενα αλλο τροφοδοτικο να βαλω . .το εβαλα κανονικα αλλα δεν ανοιγει . . . ενω ο δισκος μου ακουω οτι δουλευει και τα ανεμηστηρακια επισης δουλευεουν δεν γινετε απολυτως τιποτα . . .δεν μπενει στο BIOS . . . Καμια ιδεα καποιος τι μπορει να φτεει ? ? ?
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Για πες μας τα χαρακτηριστικά του main pc σου. Όταν έσβησε μύρισες τίποτα καμένο ;,ρίξε μια ματιά επάνω στην μητρική για τυχόν σκασμένους η φουσκωμένους πυκνωτές
Nikolakis_Yo Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δεν μυρισα καμενω τιποτα η τουλαχιστον δεν θιμαμε να μιρισα τιποτα καμενο . . CPU : Q6600 Ram : 4GB GPU : ATI radeon hd 6850 Το αλλο που ειπες με τα σκασμενα δεν το καταλαβα (ειμαι λιγο ασχετος)
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Θα ανοίξεις το καπάκι από το κουτί σου και θα δεις προσεκτικά επάνω στην μητρική για πυκνωτές σαν την φωτογραφία και αν δεις να είναι φουσκωμένη όπως στην φωτογραφία η σκασμένοι τότε έχουμε πρόβλημα . Link
Nikolakis_Yo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 οκ θα κοιταξω και θα πω αυριο γιατι τωρα παω για υπνο
Nikolakis_Yo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κοιταξα και κανενα απο αυτα δεν ειναι φουσκομενο ή σκασμενο . . .
paulchro Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν είναι απαραίτητο να είναι φουσκωμένα η καμένα για να μην δουλεύει. Ακούς κάποιον ήχο όταν ξεκινάς τον υπολογιστή? Λογικα πρέπει να άκουγες κ πριν..
Nikolakis_Yo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τι ηχο εννοεις . . . Του δισκου , του Cooler για το CPU ?? ?
SPANK Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ο πύργος φαίνεται να πέρνει ρεύμα ανάβει κανένα λαμπάκι πάνω στην μητρική ? Γενικά οταν το πατάς για να ανάψει κάνει κανένα μπιμ κατι που να δηλώνει οτι πέρνει ρεύμα η ειναι τελιώς νεκρο ?
Nikolakis_Yo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν βλεπω να αναβει κανενα λαμπακι πανω στην motherboard . . . μονο τα ανεμηστηρακια και οι δισκοι ακουγοντε οταν τον ανοιγω . .
Nikolakis_Yo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 πιστευετε αν ειναι προβλημα motherboard και να πρεπει να αγορασω αλλη . . . εχω την GIGABYTE GA-N650SLI-DS4L . . . θα παει ακριβα ??
vasman15 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ειχα αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με θυμα την μητρικη...οποτε κατα την γνωμη μου πιθανον να καηκε η μητρικη και μετα ελεγχεις το τροφοδοτικο... κοιταξε και τα βυσματα του τροφοδοτικου μηπως ειναι κατι καμμενο...επισης δοκιμασε ενα clear cmos...
Nikolakis_Yo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 εκανα clear cmos αλλα παλι τιποτα . . . ποσο λες να μου παει μια ιδια μεταχειρισμενη motherboard ? ?
paulchro Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 εκανα clear cmos αλλα παλι τιποτα . . . ποσο λες να μου παει μια ιδια μεταχειρισμενη motherboard ? ? μη πάρεις μεταχειρισμένη μητρική..
Nikolakis_Yo Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 και ποσο θα μου παει να την αγορασω ? ? δεν χρειαζετε να ειναι και η ιδια ε ?? ας ειναι και καποια αλλη . . . αυτη παλια εχει 2 Nvidia GT 8600 για αυτο ειναι SLI αλλα θα μπορουσα να παρω μια αλλη motherboard αφου τωρα εχω μονο μια καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.