Προς το περιεχόμενο

συγxρονισμος υποτιτλων με το vlc

Costas00F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,πως μπορω με το vlc να συγχρονισω τους υποτιτλους? Εχω δοκιμασει και το subtitle workshop αλλα παλι δεν τα καταφερα. Τι μπορω να κανω αλλο??

Δημοσ.

δε νομιζω, το vlc να εχει αυτη τη δυνατοτητα. το subtitle workshop ειναι για αυτη τη δουλεια. δεν το εχω δουλεψει για να ξερω πως γινεται ακριβως, αλλα υπαρχουν θεματα γι αυτο και οδηγοι.

http://www.insomnia.gr/topic/99388-%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/page__hl__+subtitle++workshop

Δημοσ.

Αυτο με το Framerate (FPS) πως το βρισκω?? Εχω κανει διαφορα αλλα παλι ή θα αργουν ή θα ειναι πιο γρηγοροι!!

Δημοσ.

Όταν φορτώσεις στο workshop τους υπότιτλους, αν έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία θα σου φορτώσει μαζί και το βίντεο. Στο δεξί μέρος και κάτω από το preview σου δείχνει τα FPS της ταινίας. Στο αριστερό μέρος θα πρέπει να λέει το ίδιο στο FPS. Δοκίμασε διάφορες τιμές στο Input FPS να δεις αν σου συγχρονιστούν κάπου.

Η καλύτερη λύση όμως είναι να δοκιμάσεις άλλους υπότιτλους, ιδίως αν πρόκειται για διαφορετική πηγή ταινίας (dvd, cam, ts, bd κτλ) απ΄ ότι οι υπότιτλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...