UpToDate_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ήρθε η ώρα για καλοκαιρινές ενδυμασίες.. το ψήνω σοβαρά για Adidas/Nike μπλουζίτσες/βερμούδες σε όχι ότι να'ναι μεγέθη μιας και είμαι 1.78 και 65 κιλά,μην κολυμπάω μέσα στις μπλούζες=ρ... αλλά δεν ξέρω που να κοιτάξω (εκτός απο Factory Outlet,που κόβουν κώλους και Intersport επίσης) + που θα μπορούσα να βρω διάφορες περίεργες μπλουζίτσες.. με περίεργα σχεδιάκια πάνω, νεανικά ξέρετε. Υ.Γ(ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ SHIRT με το κλασσίκο V style=ρ) Τhanx
UpToDate_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Στην Αθήνα υπάρχουν πουθενά τέτοια καταστήματα;
kuzko21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Γεια graphic tees το αγαπημενο μου στην αθηνα ειναι το koukoutsi στο κολωνακι, τωρα μεγαλη ποικιλια θα βρεις και στο μοναστηρακι!
UpToDate_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Γεια graphic tees το αγαπημενο μου στην αθηνα ειναι το koukoutsi στο κολωνακι, τωρα μεγαλη ποικιλια θα βρεις και στο μοναστηρακι! Directions για το 1ο; Μοναστηράκι σε ποια μαγαζία να ρίξω βλέφαρο; :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.