Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA SD-M1612

DeathKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon exoume kai leme exw auto to dvd-rom tis toshiba apo to kalokairi kai ola mia xara mexri pou 3afnika siniditopoiw oti stamataei na paizei tis dvd tainies. ant'autou opote paw na kanw dvd-ripping i playback kollaei to fwtaki tou diskou xwris entoutois o diskos na douleuei kai anagkazomai na kanw reboot (winxp). skeftomai oti mporei na ftaiei to sistima mou opote to bazw sto deutero pc pou exw to dokimazw (pali winxp sp1) kai ekei paizei mia xara tis tainies opote lew ok kapoio problem me to leitourgiko 8a ifistatai. ela omws pou tin epomeni mera stamataei na paizei tis tainies ki ekei. san kanoniko cd leitourgei kanonika, episis san dvd blepw ta arxeia pou exei mesa o diskos ktl. mono otan paw na kanw ripping i playback apo tainies paratireitai to problem. exei simbei se kanenan kati paromoio ? mporei na ipo8esei kaneis ti mporei na eu8inetai kai na dokimasw ?? (mexri stigmis dokimasa mono oti eite me energopoihmeno dma eite oxi den dior8wnei tpt). to ena sistima einai gigabyte 7vaxp me xp2000+ kai to allo asus a7v 133c me 1200ari, kai ta dio me 512 ram kai winxp

ka8e idea oso paralogi ki an einai 8a i8ela na tin akousw giati exw trela8ei teleiws, euxaristw ek twn proterwn

Δημοσ.

Ki se mena to idio exei kanei. To eixa agorasei ligo prin apo sena, gurw sto Maio. Epeidi omws den ka8isa na to psa3w kai eixa sto programma na agorasw dvd recorder den asxoli8ika perissotero kai to paratisa se mia akri.

Pantws apo ta sumptwmata fainetai problima skonis i aporru8misis kefalis giati otan to kopanaga (!!!) kai pidage ligo 3ekolouse kai sunexize na paizei tis tainies.

BIOS update den dokimasa opote auto einai mia lusi. An to anoi3w mia mera pou 8a bariemai 8a sou pw peraiterw.

Δημοσ.

Teinw na pistepsw oti einai mallon problima kefalis laser pou aporru8mizetai me ton kairo ka8ws ki egw den to eixa xrisimopoieisei idiaitera.

Ontws to parapanw site exei ta zitoumena firmware alla mono prose3e giati to sugkekrimeno montelo eixe bgei se duo revisions opote ta bios einai "asumbata" meta3u tous.

Δημοσ.

To exw ena xrono kai exw to telefteo cracked firmware.Den exei parousiazsei to paramikro.Prosoxh omws exoun vgei 3 revisions tou idiou drive.egw exw th revision A (thn 1i diladi).esy mipws exeis thn B i tin C?sto site pou edwse o filos fwtonio tha vreis programma pou sou leei to revision.

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο drive και το χρησιμοποιώ κανά εξάμηνο, δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον, όπως έχω ξαναγράψει κάπου, είναι ΤΟ καλύτερο PSX reader, για όσους έχουν μανία να αντιγράφουν Playstation. Συμφωνώ με τα ανωτέρω, ίσως ένα re-flash του firmware να το επανέφερε στα λογικά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...