Προς το περιεχόμενο

Explorer.exe κολληματα-δεν βγαζω ακρη!!!

stabill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α, οκ, καταλαβα. θα το κανω και αυτο.

να ρωτησω κατι? αν χρειαστει, μπορω να αντικαταστησω το explorer.exe βαζοντας το δικο μου? θα δουλεψει? και αν ναι, πως θα γινει η αντικατασταση αφου λογικα χρησιμοποιειται??? (δεν ξερω αν η ερωτηση ειναι χαζη, παντως απο το ψαξιμο εχω χασει λιγο την μπαλα...!!!)

Δημοσ.

Το σωστό είναι να το επαναφέρεις από το cd από το οποίο έκανες εγκατάσταση,για να μην έχεις προβλήματα ασυμβατότητας και για να ξέρεις τι βάζεις.

δες εδώ

http://support.microsoft.com/kb/888017

Μέθοδος 4: Χρήση Expand.exe στην Κονσόλα αποκατάστασης

Για να χρησιμοποιήσετε την Κονσόλα αποκατάστασης Expand.exe, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Τοποθετήστε τη δισκέτα εγκατάστασης των Windows XP στη μονάδα CD ή στη μονάδα DVD.

Ξεκινήστε την Κονσόλα αποκατάστασης (Recovery Console).

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και χρήσης της Κονσόλας αποκατάστασης στα Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

307654 Τρόπος εγκατάστασης και χρήσης της Κονσόλας αποκατάστασης (Recovery Console) στα Windows XP

Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε expand προέλευση προορισμός Όπου Προέλευση is the path to the file that you want to expand on the Windows XP installation disk, andΠροορισμόςis the path to the location where you want to save the file, and then press ENTER.

ΣΗΜΕΙΩΣΗIf you have to verify the source and destination drive letters, typemapκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.

Δημοσ.

ομολογω οτι δεν το εχω ξανακανει αυτο... και απ'οτι βλεπω, αναφερεται σε XP... ειμαι ιδια η διαδικασια?

Δημοσ.

α, οκ, καταλαβα. θα το κανω και αυτο.

να ρωτησω κατι? αν χρειαστει, μπορω να αντικαταστησω το explorer.exe βαζοντας το δικο μου? θα δουλεψει? και αν ναι, πως θα γινει η αντικατασταση αφου λογικα χρησιμοποιειται??? (δεν ξερω αν η ερωτηση ειναι χαζη, παντως απο το ψαξιμο εχω χασει λιγο την μπαλα...!!!)

explorer.exe C:\Windows\ αυτο θεσ να αλλαξεισ?¨

αν ναι

UAC turn off Restart computer

δεξι κλικ explorer.exe ιδιοτητεσ\ασφαλεια\για πρωχορημενουσ\κατοχοσ\Administrators και εφαρμογη οκ

ξανα δεξι κλικ explorer.exe ιδιοτητεσ\ασφαλεια\επεξεργασια\Administrator και πληρησ ελεχοσ τα κουτακια τσεκαρισμενα εφαρμογη οκ

τωρα αλλαξε το ονομα του αρχειου σε explorer.exe.back και βαλε στο φακελο C:\Windows\ τον καινουργιο explorer.exe

Restart computer

να ειναι το ιδιο χ64 η χ86

syuq34.png

Δημοσ.

Νεωτερη ενημερωση!!!

Χθες διαπιστωσα οτι απεγκαθιστωντας το k-lite codec pack & ξαναεγκαθιστωντας το απο την αρχη, το προβλημα λυθηκε. Μενουν μερικα tests ακομα για να διαπιστωσω οτι δεν θα ξανακολλησει & μετα θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο... Υπαρχει καμμια λογικη σε αυτο? (οχι στο χτυπημα του κεφαλιου, στο αλλο!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...