Προς το περιεχόμενο

Ελληνικο Outlook Express

mmmm0935

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εκανα format στο pc μου, και εχω ενα θεματακι με το Outlook Express: Ειχα κρατησει τα αρχεια απο τον φακελο Identities ως backup των mail που ηδη υπηρχαν. Τωρα λοιπον, μα Import να προσπαθησω, μα copy-paste στον φακελο να τα κανω, οι φακελοι εισερχομενων κτλ εμφανιζονται αδειοι, και εχουν ονοματα του στυλ αααοοοαα με τονους (αλαμπουρνεζικα που θα 'λεγε και η μανα).

Σημειοτεον οτι εχω φτιαξει τις ρυθμισεις γλωσσας απο τα options μεσω σχετικων walkthroughs που βρηκα με ενα googlαρισμα.

Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι? Μηπως αν μπορω να βρω ελληνικο Outlook Express? (googlαρισα, αλλα δεν βρηκα τιποτα)

Ευχαριστω εκ των προτερων. :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπερα

Εκανα format στο pc μου, και εχω ενα θεματακι με το Outlook Express: Ειχα κρατησει τα αρχεια απο τον φακελο Identities ως backup των mail που ηδη υπηρχαν. Τωρα λοιπον, μα Import να προσπαθησω, μα copy-paste στον φακελο να τα κανω, οι φακελοι εισερχομενων κτλ εμφανιζονται αδειοι, και εχουν ονοματα του στυλ αααοοοαα με τονους (αλαμπουρνεζικα που θα 'λεγε και η μανα).

Εννοείς ότι αλλάζουν τα ελληνικά από τα ονόματα των αρχείων στο φάκελο με την αντίστοιχη διαδρομή στον υπολογιστή σου?

Αν ναι τότε δοκίμασε να διαγράψεις τους υπάρχοντες φακέλους μέσα από το Outlook Express, να δημιουργήσεις καινούργιους με τα ονόματα που έχουν ακριβώς τα αρχεία dbx που φύλαξες από τον παλιό σου υπολογιστή και μετά, αφού κλείσεις το Outlook Express να ξανααντιγράψεις τα αρχεία dbx στο φάκελο αυτό.

post-98859-0-47707500-1304962306_thumb.jpg

Δημοσ.

Σχεδον αυτο δουλεψε. Αντεγραψα τους παλιους φακελους, αφου πρωτα τους ειχα δωσει αγγλικα ονοματα, αντιστοιχα με τα default (πχ Inbox κτλ).

Ευχαριστω πολυ :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...