Προς το περιεχόμενο

Eizo 23' FS2331 vs Dell 23'' Ultrasharp U2311H

FreeDouriNozZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λετε ;για 120 ε διαφορα πιστευετε οτι αξιζει η πρωτη ;εχω μια εντυπωση πως ειναι καλυτερη κ απ την 24αρα της dell...σκεφτομαι να παρω μια καλη οθονη....εχω μια eizo εδω κ 6 χρονια κ οπως καταλαβαινετε θελει αλαγη...αρχικα ελεγα για την 24 dell αλλα ξεφευγε πολυ σε φραγκα...μετα ειδα την 23αρα κ εμεινα εκει αλλα ειδα πολλα παραπονα αλλα κ πολλα +...για αυτη την eizo δεν εχω ακουσει κτ...για πειτε την γνωμη σας!!!Ειχα eizo γι αυτο λεω να δωσω 120 παραπανω κ να παρω καλυτερο πανελ απο το IPS της 23αρας dell.η χρηση γενικη και να μεινει για μια 5ετια σιγουρα!kai κατι last..

αυτη η καρτα γραφικων --> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R5850-Twin-Frozr-II-1GB-DDR5-Pci-Express-R5850-TWIN-FROZR-II.htm

οποια κ οθονη να αγορασω πιστευετε οτι θα δωσει το μεγιστο στην αναλυση ;; επελεξα MSI γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα!

εδω ενα site που συγκρινει οθονες

http://www.prad.de/en/guide/vergleich_auswahl.html

ευχαριστω προκαταβολικα για οτι χρησιμες απαντησεις ακουσω!

edit : το post μου εχει βαση δεδομενου οτι εχω την εντυπωση πως το PVA ειναι καλυτερο απο IPS :)

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να αγοράσεις την Dell.

Σε γενικές γραμμές, η Eizo έχει λίγο καλύτερο contrast και υπερέχει για πολύ λίγο στο χρώμα.

Η Dell έχει ελαφρώς καλύτερη απόδοση σε ταινίες και παιχνίδια. Επίσης έχει και καταπληκτική εργονομία που λείπει απο την Eizo.

Και οι δύο πάντως είναι κορυφαίες οθόνες.

Πρόσωπικα δεν θα έδινα τα 150€ παραπάνω.

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να αγοράσεις την Dell.

Σε γενικές γραμμές, η Eizo έχει λίγο καλύτερο contrast και υπερέχει για πολύ λίγο στο χρώμα.

Η Dell έχει ελαφρώς καλύτερη απόδοση σε ταινίες και παιχνίδια. Επίσης έχει και καταπληκτική εργονομία που λείπει απο την Eizo.

Και οι δύο πάντως είναι κορυφαίες οθόνες.

Πρόσωπικα δεν θα έδινα τα 150€ παραπάνω.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ DELL ΛΕΩ...ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η EIZO ΑΠ ΤΗΝ DELL...!K ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ EIZO VS DELL ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ EIZO ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!Κ Η DELL ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ + ΕΔΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ -(Καμενα pixels,black bliding,tinting) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΖΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ Η DELL ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ...

ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ :)

p.s sorry για τα κεφαλαια γραμματα ξεκινησα λαθος :P

Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια οι Eizo και Iiyama ειναι οι καλυτερες και ηταν εδω και χρονια.Τωρα τελευταια ειναι και η Dell στις πολυ καλες.Αλλα απο ενα σημειο και μετα ειναι καθαρα προσωπικο γουστο.

Δημοσ.

Για development κάνουν αυτές οι οθόνες?

Είναι ξεκούραστες γενικά?

Για τα πάντα κάνουν. αν θέλεις να δουλεύεις πολλές ώρες χαμήλωσε τη φωτεινότητα, στο σημείο που θα σε βολεύει.

Δημοσ.

Το τελευταιο πραγμα που ενδιαφερει εναν μεσο χρηστη και μαλιστα gamer ειναι το pivot.Εχεις καταντησει Dellομαχος Φανη. :devil:

Εμενα με ενδιαφερουν αποκλειστικα και μονο τα χρωματα,η φωτεινοτητα και η απεικονιση του μαυρου σαν χρωμα γιατι υπαρχει σε συνδιασμους διαφορων αποχρωσεων στις σελιδες internet.Σε αυτα λοιπον ειναι καλυτερες οι αντιστοιχες iiyama και Eizo και εχω κοιταξει 3 διαφορετικα μοντελα.

Βεβαια η Dell ειναι φτηνοτερη και για τα λεφτα της πολυ καλη.

Δημοσ.

Βασικά απάντησα σε αυτό:

Για development κάνουν αυτές οι οθόνες?

Κατά τ' άλλα, καλές οι ΕΙΖΟ (κι εγώ είχα 2, αν και ΤΝ -και πάλι είχαν διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες-), αλλά ομολογουμένως overpriced, τουλάχιστον κάποια μοντέλα.

Δημοσ.

Βγαζουν και οι eizo και iiyama και με καλυτερα πανελ(pva,ips).Εχει νομιζω το visionstudio και μαλιστα τους ρωτησα αν μπορω να κανω παραγγελια καποιο μοντελο που να μην το εχουν στο στοκ τους,που πιθανως να το εχω δει σε καταστημα του εξωτερικου.Επειδη συνεργαζονται με τις δυο εταιριες, μου ειπε αν δεν με πειραζει να περιμενω ,μπορουν να μου φερουν.

Για την τιμη των eizo συμφωνω ,ειναι υπερβολικη.Νομιζω οτι οι iiyama που ειναι καπως πιο φτηνες,ειναι προτιμοτερη λυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...