Προς το περιεχόμενο

amd 5850 ή gtx 470 evga

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε ειναι καλυτερη η corsair,εχει πιο αξιοπιστα τροφοδοτικα πως να το κανουμε..?

εγω λεω οτι η deer εχει καλυτερα τροφοδοτικα καποιος αλλος μπορει να πει οτι η lc ειναι καλυτερη και παει λεγοντας...

μπορεις απλα να αιτιολογησεις την προταση σου?

οτι ξερεις κατι το ταδε τροφοδοτικο εχει καλυτερο efficiency, οτι ειναι active και δεν ειναι passive η οτι τα παει εξαιρετικα στα 5v και 3v rails κτλ

τελος παντων, δεν εχει νοημα να το συνεχισω, παρε οτι σε φωτισει ο θεος :)

Δημοσ.

Corsair πάρε φίλε μου.Πολύ ποιοτικά τροφοδοτικά.Τώρα η Akasa δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι.

η συγκριση που κανεις ειναι τελειως ακυρη, η τουλαχιστον θα μπορουσες να μου πεις που στηριζεις αυτο που λες?

τεσπα

παρε αυτο που θα σου γεμιζει και το ματι το tm ;)

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4c6df563-346b-436b-a375-c2f1da326fac

Μια χαρά σύγκριση είναι.Άλλο να σου βγάλει ο κινέζος ένα αυτοκίνητο με χαρακτηριστηκα σαν της φερράρι και στην πρώτη στούκα να σμπαραλιάζει και άλλο η κανονική φερράρι που δεν παθαίνει (σχεδόν) τίποτα.Το ίδιο είναι και με τα τροφοδοτικά.

Δημοσ.

Δεν εχω αυτο της υπογραφης μου που εχει το προβλημα..Και θα ηθελα κατι ποιοτικοτερο απο το akasa και κατι πιο δυνατο γιατι εχω το pc της υπογραφης μου και θα βαλω και αλλους 2 δισκους πανω..Και ισως αργοτερα για sli..Ναι απλα δεν εχω τα χρηματα 155ευρω..αν ειχα σαφως και θα το αγοραζα

Τότε γιατί παρακαλώ dεν σου φτάνει το 850άρι; που είναι και Corsair ; Και αν σκέφτεσαι Sli με 2 470 καλύτερα όπως σου είπα πούλα την 470 και πάρε την 580. Άσε τις 2 κάρτες. Το πιθανότερο όλο και κάτι θα σου βγάλει το Sli, όπως και το Crossfire. Εξάλλου δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια Sli.

Τελικά για πιό τροφοδοτικό μιλάς ότι έχει πρόβλημα ;

Δημοσ.

Φιλε για 580 θελω 450 ευρω χρηματα που δεν υπαρχουν τωρα.. προβλημα δεν εχει το corsair αλλα το psu του δευτερου pc μου..

Δημοσ.

Με τσιγγέλι στα βγάζουμε :D

Τελικά όπως τα βλέπω. Το πρώτο Πισι είναι ανώτερω εκτός από την κάρτα. Το δεύτερο έχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό αλλά έχει ανώτερη κάρτα.

Γνώμη μου. Κατ' αρχάς σε κάθε περίπτωση κρατάς και τις 2 κάρτες . Εφόσον έχει πρόβλημα το Psu ( δεν μου κάνει εντύπωση), παίρνεις ένα ποιοτικό 650-700άρι και τελειώνεις. Πιό φτηνά θα σου έλθει από το να πουλήσεις την 470 και να αγοράσεις και ισάξια κάρτα και καλό τροφοδοτικό.

Δημοσ.

όποιος πάρει τροφοδοτικό budget είναι ή πολύ γεναίος ή έχει υψηλή ασφάλεια πυρός.

Η αιτιολογία είναι ότι 1)δεν τα ξέρει ουτε η μαμά τους 2) δεν υπάρχουν αξιόπιστα review (johnyguru κλπ) 3) είναι πολύ χαμηλού κόστους = έχουν φτηνά components

δεν παίζουμε με τα τροφοδοτικά έχω δεί πάνω από 3 να σκάνε και να καίγονται.

vasilisga θα έπρεπε να προσέχεις περισσότερο πριν κάνεις προτάσεις για κάτι τόσο σοβαρό όσο το τροφοδοτικό.

τροφοδοτικά αξιόπιστα είναι coolermaster, seasonic, corsair,thermaltake και από budget στο σπίτι μου θα έβαζα μόνο chieftek.

οικονομία σε όποιο pc component θέλετε εκτός του PSU μπορεί να σας κάψει το σπίτι για να μην πω χειρότερα.....

αν θες sli/cf κοίτα να έχει μονό 12αρι rail και 50-70 Amp τουλάχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...