Προς το περιεχόμενο

amd 5850 ή gtx 470 evga

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Επειδη χρειαζομαι ενα τροφοδοτικο συμφερει να πουλησω την gtx 470 και με τα χρηματα να παρω ενα αλλο τροφοδοτικο και μια 5850? Αξιζει σε επιδοσεις?Μπορω με o/c να φτασω με την 5850 τις επιδοσεις της gtx 470? αξιζει να φυγω απο nvidia λογω των physx cuda και γενικα το καλο tesseletion της nvidia και των πιο ρεαλιστικων εικονων?

Δημοσ.

Κράτα την 470!!!!!!!!!!!!! Εδώ εγώ έχω μια 285 και μου παίζει όλα τα καινουργια παιχνιδια στο full!!!!!!!!! Με μια 5770 που ειχα πριν πεταγε ολο γκριζες οθονες! Μαλλον ηταν μ@@@κια των drivers της ατι, δεν ξερω εαν διορθωσε το προβλημα, οποτε απο τοτε μακρυα απο ατι!!!!!!!!!!!! nvidia και να εχω και τον physx που υποστηριζουν σχεδον ολα τα συγχρονα παιχνιδια! Κρατα την 470 και ειμαι σιγουρος οτι για αλλα δυο χρονια θα σου παιζει παιχνιδια!

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτές τις 2 κάρτες, χωρίς σκέψη κρατάς την 470 αφού την εχεις… Δεύτερων η 5850 έχει λιγότερες απαιτήσεις ρεύματος, γιαυτο γιατί να αλλάξεις τροφοδοτικό? Νομίζεις ότι η 5850 είναι καλύτερη κάρτα? Δεν είναι. Απλά η 5850 είναι ποιο κρύα και λιγότερα ρεύματα..

Δημοσ.

Απλα το τροφοδοτικο μου εχει αρχισει (μαλλον) και τα παιζει αφου οταν τρεχω prime 95 ας πουμε μετα απο κανενα 20λεπτο stressing αρχιζει και κανει ενα τζζζζζ που αυτο αυξομοιωνεται..γι'αυτο

Δημοσ.

Και γιατί δεν αγοράζεις κατευθείαν αυτό πχ. να τελειώνεις;

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M850-RS-850-AMBA-J3-850W-Modular-PSU.htm

Μόνο αν σκεφτείς να πας σε 580 δώσε την 470.

σιγα ρε παιδια τι να το κανει 850αρι τροφοδοτικο??? :shock:

αυτο ας πουμε ειναι μια χαρα και ειναι και φθηνο... ;)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0592545&catid=020500

Δημοσ.

σιγα ρε παιδια τι να το κανει 850αρι τροφοδοτικο??? :shock:

αυτο ας πουμε ειναι μια χαρα και ειναι και φθηνο... ;)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0592545&catid=020500

Ίσως έχεις δίκιο. Απλώς γιατί είδα ότι έχει ήδη το 850άρι Corsair που μάλλον αυτό του βγάζει πρόβλημα.

Τώρα για το Akasa έχω ενστάσεις. Θα προτιμούσα κάτι πιό ποιοτικό.

Δημοσ.

Δεν εχω αυτο της υπογραφης μου που εχει το προβλημα..Και θα ηθελα κατι ποιοτικοτερο απο το akasa και κατι πιο δυνατο γιατι εχω το pc της υπογραφης μου και θα βαλω και αλλους 2 δισκους πανω..Και ισως αργοτερα για sli..Ναι απλα δεν εχω τα χρηματα 155ευρω..αν ειχα σαφως και θα το αγοραζα

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν ειναι και ποιοτικοτερα τροφοδοτικα της akasa..Βγαζει μονο 23A στην 12v

εσυ ξερεις ποσα amber χρειαζεσαι?

για ριξε και μια ματια στα αλλα τροφοσοτικα αυτης της τιμης και δες ποσο ποσο βγαζουν στην 12v

και δεν εχει 23A στην 12v, εχει και αλλα 22Α στην 12ν2 ;)

η akasa βγσζει πολυ καλα τροφοδοτικα, και αν ενα ειναι low budget αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα τροφοδοτικα της εταιρειας κυμανονται σε αυτο το επιπεδο και το συγκεκριμενο το θεωρω εξαιρετικο vfm

αν σου αρεσουν τα corsair και νομιζεις οτι ειναι παρα πολυ καλα σου εδειξα πριν πιο να παρεις

3Α ολοκληρα σε διπλασια τιμη ;)

και γραφει και corsair πανω :rolleyes:

Δημοσ.

Aς πουν και αλλοι τις γνωμες τους πανω σε αυτο και την ποιοτητα της akasa και της corsair..Ειναι σαν ενα αμαξι να εχει 1600κυβικα και 200 αλογα και να ειναι mercedes και ενα αλλο παλι με 1600 κυβικα και 200 αλογα και να ειναι Fiat.Εννοειται πως το πρωτο ειναι καλυτερο

Δημοσ.

Aς πουν και αλλοι τις γνωμες τους πανω σε αυτο και την ποιοτητα της akasa και της corsair..Ειναι σαν ενα αμαξι να εχει 1600κυβικα και 200 αλογα και να ειναι mercedes και ενα αλλο παλι με 1600 κυβικα και 200 αλογα και να ειναι Fiat.Εννοειται πως το πρωτο ειναι καλυτερο

η συγκριση που κανεις ειναι τελειως ακυρη, η τουλαχιστον θα μπορουσες να μου πεις που στηριζεις αυτο που λες?

τεσπα

παρε αυτο που θα σου γεμιζει και το ματι το tm ;)

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4c6df563-346b-436b-a375-c2f1da326fac

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...