Andre85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Χαιρετίζω την όμορφη παρέα του φόρουμ! Λοιπόν,η υπό8εση έχει ως εξής: Ενας φίλος θέλει να αγοράσει νέο υπολογιστή και διαθέτει γύρω στα 1000 με 1200 ευρώ. Η χρήση του υπολογιστή θα είναι γενική δηλαδή games,internet,word κλπ κλπ.Θέλει όμως να μπορεί να τρέξει και κάποια προγράμματα όπως autocad ,photoshop Στην σύν8εση να περιλαμβάνεται και λειτουργικό ( windows 7 ),πληκτρολόγια,ποντίκι. Για οθόνη έχει μια 22αρα ( δεν θυμάμαι μοντέλο ) Επιθυμεί η αγορά του υπολογιστή να γίνει απο ένα Κατάστημα κυρίως ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί είμαστε στην Πάτρα! Οι προτάσεις σας είναι καλοδεχούμενες! Ευχαριστώ πολύ! -ΦΙΛΑΚΙΑ-
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Χαιρετίζω την όμορφη παρέα του φόρουμ! Λοιπόν,η υπό8εση έχει ως εξής: Ενας φίλος θέλει να αγοράσει νέο υπολογιστή και διαθέτει γύρω στα 1000 με 1200 ευρώ. Η χρήση του υπολογιστή θα είναι γενική δηλαδή games,internet,word κλπ κλπ.Θέλει όμως να μπορεί να τρέξει και κάποια προγράμματα όπως autocad ,photoshop Στην σύν8εση να περιλαμβάνεται και λειτουργικό,πληκτρολόγια,ποντίκι. Για οθόνη έχει μια 22αρα ( δεν θυμάμαι μοντέλο ) Επιθυμεί η αγορά του υπολογιστή να γίνει απο ένα Κατάστημα κυρίως ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί είμαστε στην Πάτρα! Οι προτάσεις σας είναι καλοδεχούμενες! Ευχαριστώ πολύ! -ΦΙΛΑΚΙΑ- 1. εγω θα ελεγα να το ξεχασει το πλαισιο (για πολλους και διαφορους λογους). 2. μπορει να το συναρμολογησει μονος του; 3. για την οθονη θελουμε να ξερουμε την αναλυση της για την καρτα γραφικων. 4. για το λειτουργικο δεν μπορει να βρει καμια λυση καπως <<αλλιως>>; 5. θελει να του συνθεσουμε το πισι απο ενα αλλο καταστημα, να του το συναρμολογησουν και να του το στειλουν με κουριερ και να πληρωσει αντικαταβολη; απαντησε μας και τοτε θα ξερουμε παραπανω λεπτομεριες ετσι ωστε να σας προτεινουμε καποιες συνθεσεις.
Andre85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 1. εγω θα ελεγα να το ξεχασει το πλαισιο (για πολλους και διαφορους λογους). 2. μπορει να το συναρμολογησει μονος του; 3. για την οθονη θελουμε να ξερουμε την αναλυση της για την καρτα γραφικων. 4. για το λειτουργικο δεν μπορει να βρει καμια λυση καπως <<αλλιως>>; 5. θελει να του συνθεσουμε το πισι απο ενα αλλο καταστημα, να του το συναρμολογησουν και να του το στειλουν με κουριερ και να πληρωσει αντικαταβολη; απαντησε μας και τοτε θα ξερουμε παραπανω λεπτομεριες ετσι ωστε να σας προτεινουμε καποιες συνθεσεις. 1. Θέλει μόνο ΠΛΑΙΣΙΟ δυστυχώς ---Αυτό το κατάστημα τον βολεύει-- 2. ΟΧΙ 3. ειναι 22αρα 1920 *1080 4. Θα πρέπει να το αγοράσει και αυτό 5. Ολοκληρος ο υπολογιστης απο ενα κατάστημα για να τον συναρμολογήσουν κιόλας... (Κυρίως ΠΛΑΙΣΙΟ) Ας υπάρχουν και προτάσεις απο άλλα καταστήματα και απο το ΠΛΑΙΣΙΟ βεβαίως για να τις συγκρίνει και να αποφασίσει!
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Για το θέμα πλαίσιο θα συμφωνήσω με τον κύριο πιο πάνω. Δε μου λες πιο πολύ του Game είναι ή του autocad? Και επίσης παίζει απαιτητικά παιχνίδια;
Andre85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Για το θέμα πλαίσιο θα συμφωνήσω με τον κύριο πιο πάνω. Δε μου λες πιο πολύ του Game είναι ή του autocad? Και επίσης παίζει απαιτητικά παιχνίδια; Οπως είπα και παραπάνω μπορείτε να μου προτείνετε και απο άλλα καταστήματα αλλά να μην ξεχάσετε να μπου προτείνετε και απο το ΠΛΑΙΣΙΟ! Ειναι 50-50!Θέλει και το autocad θέλει και να παίζει κάποια παιχνίδια. Επειδή δεν ξέρω ποια είναι τα απαιτητικά παιχνίδια μπορώ να πω πως παίζει παιχνίδια όπως το DRAGON AGE 2,CRISIS, PRO κλπ κλπ.. Ελπίζω να βοήθησα!!
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγώ από το πλαίσιο δεν μπορώ να βρω κάτι αντάξιο με αυτό... mobo: Asrock Socket 1155 P67 Pro3 GLan Audio Raid 110.68 cpu: i5 2500k 184.01 cooler: hyper 212+ 24.12 ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz 102.00 gpu: 6950 252.03 ssd:OCZ 60GB Vertex II 108.68 hdd: Samsung 1TB SpinPoint F3 50.29 dvd: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15086&cat=9&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined 17.18 psu: Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU 84.22 case: Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U01 Midi Tower 78.15 os: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16572&cat=18&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined 97.69 1109.05 βάλε 30 μεταφορικά περίπου και μένουν 60 για πληκτρολόγιο και ποντίκι...
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Η σύνθεση που σου έκανα είναι από το πλαίσιο που θέλει και από το eworld μακάρι να είχε περισσότερη ποικιλία να τα έπαιρνες όλα από εκει.Αν θέλει να ασχοληθεί μπορεί να τον συνθέσει μόνος του δες την υπογραφή μου hdd:Samsung 1TB Spinpoint F3 52E psu:OCZ 700W ModXStream Pro 86Ε Συνολο:1104.65E
Andre85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις πρότασεις! Να σας κάνω μια ερώτηση;; Επειδή βλέπω πως οι ΙΝΤΕL είναι λίγο "τσιμπιμένοι" αν βάζαμε AMD επεξεργαστή και μητρική 8α υπήρχε πρόβλημα;; Επίσης,γιατί ο σκληρός ειναι μπλες;;Τι σημαίνει αυτό;
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αφού στα 1000Ε μπορούμε και βάζουμε μέσα intel και το καινούριο ειδικά chipset είσαι μια χαρά .Εγώ όπως ξανά είπα σε άλλα θέματα αν θα πήγαινα τώρα σε καινούριο pc θα περίμενα να έρθουν και άλλες μητρικές με το amd3+ chipset και μαζί με ένα amd x4 955 που θα το συνδύαζα θα έμενα μέχρι το καλοκαίρι οπού μετά θα αναβάθμιζα στους καινούριους επεξεργαστές της μπουλντόζες.
Andre85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αφού στα 1000Ε μπορούμε και βάζουμε μέσα intel και το καινούριο ειδικά chipset είσαι μια χαρά .Εγώ όπως ξανά είπα σε άλλα θέματα αν θα πήγαινα τώρα σε καινούριο pc θα περίμενα να έρθουν και άλλες μητρικές με το amd3+ chipset και μαζί με ένα amd x4 955 που θα το συνδύαζα θα έμενα μέχρι το καλοκαίρι οπού μετά θα αναβάθμιζα στους καινούριους επεξεργαστές της μπουλντόζες. αχα... Δεν κατάλαβα τιποτα!Ποιες μπουλντόζες;; Τεσπα,ο ενδιαφερόμενος λογικά θα καταλάβει!! ---Δηαδή οσοι εχουμε τωρα ΑΜD 6πυρηνο πρέπει να αναγκαστικά να βάλουμε αυτές τις μπουλντόζες;; ---
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 αχα... Δεν κατάλαβα τιποτα!Ποιες μπουλντόζες;; Τεσπα,ο ενδιαφερόμενος λογικά θα καταλάβει!! ---Δηαδή οσοι εχουμε τωρα ΑΜD 6πυρηνο πρέπει να αναγκαστικά να βάλουμε αυτές τις μπουλντόζες;; --- Αναγκαστηκα δεν βάζει κανείς τίποτα korina Οι μπουλντόσες είναι οι νέοι επεξεργαστες της AMD
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δες εδω όσων αναφορά της μπουλντόζες. Όχι δεν είναι αναγκαστικά απλώς για περισσότερη δύναμη. Τώρα κατάλαβες ;
Andre85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αναγκαστηκα δεν βάζεις κανείς τίποτα korina Οι μπουλντόσες είναι οι νέοι επεξεργαστες της AMD ετσι όπως το είπε πήρα μια τρομάρα!!! Ο δικός μου υπολογιστής είναι 6 μηνών--αν ήταν να τον αλλάξω απο τώρα οι δικοί μου 8α με σκότωναν!! Αλλες προτάσεις κανείς;; Δες εδω όσων αναφορά της μπουλντόζες. Όχι δεν είναι αναγκαστικά απλώς για περισσότερη δύναμη. Τώρα κατάλαβες ; το'πιασα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.