ektor7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 το δικο μου σπανια κλεινει και δουλευει απροβληματιστα χωρις format εδω και 4 χρονια Δεν αναφερθηκα,στο οτι θα παθει κατι αν δε το κλεινεις,αλλα στο θεμα κακομεταχηρισης του! Μη μπερδεβουμε τα ποστ και τις απαντησεις τους! Για το θεμα αν πρεπει να κλεινουν ή οχι,πιστευω πως δε παιζει τοσο μεγαλο ρολο για την διαρκια ζωης,οσο το ποσο το συντιρεις/προσεχεις,ασχετα αν το κλεινεις ή οχι και ποσο ανθεκτικο θα σου βγει!
gusretalis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κατά τη γνώμη μου δεν προσφέρει τπτ παραπάνω από το standby... Στο standby καίει ρεύμα,πέφτει η μπαταρία και μειώνει έστω και λίγο τη διάρκεια ζωής του. Στο hibernate,η ram σώζεται στο σκληρό,το bootάρισμα είναι λίγο πιο αργό από standy και δεν έχει καθόλου άλλα μεινοεκτήματα,καθώς το laptop είναι τελείως κλειστό. Γιατί να καίμε ρεύμα όταν μπορούμε να εξοικονομήσουμε;Για να μη χάσουμε 10 δευτερόλεπτα bootαρίσματος;
xristoforos89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μερικοι ετσι το καταλαβαν! Αν ηταν, θα ειχα παρει toshiba για να μου το αλλαζαν κιολας.
ektor7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αν ηταν, θα ειχα παρει toshiba για να μου το αλλαζαν κιολας. Οποταν καθε χρονο,η αλλαγη και οχι στα δυο!
crossfiregr1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Στο standby καίει ρεύμα,πέφτει η μπαταρία και μειώνει έστω και λίγο τη διάρκεια ζωής του. Στο hibernate,η ram σώζεται στο σκληρό,το bootάρισμα είναι λίγο πιο αργό από standy και δεν έχει καθόλου άλλα μεινοεκτήματα,καθώς το laptop είναι τελείως κλειστό. Γιατί να καίμε ρεύμα όταν μπορούμε να εξοικονομήσουμε;Για να μη χάσουμε 10 δευτερόλεπτα bootαρίσματος; Πολύ σωστό αυτό που λες. Προσωπικά τα 10" που θέλει για να κανει hibernate και τα άλλα 10" για να bootαρει με ενοχλούν γιατί χρησιμοποιώ το netbook (π.χ.) σαν εργαλείο και θέλω τώρα να το ανοίξω και μετα από 1 λεπτό να το κλείσω, και το hibernate με καθυστερεί αρκετά. Άσε που ο δίσκος είναι σχετικά αργός οπότε θέλει περισσότερο χρόνο. Βέβαια οι περισσότεροι δεν κάνουν τέτοια χρήση.
gusretalis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ε οκ,εννοείται αναλόγως τη χρήση,αλλά τώρα λεστω ότι το ανοίγεις κάθε 2-3 ώρες,δεν είναι τίποτα 10 δευτερόλεπτα παραπάνω.Οκ,το νέτμπουκ καίει και πολύ λίγο οπότε δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα,αλλά γενικά το προτείνω να το χρησιμοποιούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.