SimplyBergman Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αν απλώς κλείνουμε το καπάκι αντί να πατάμε συνέχεια απενεργοποίηση/τερματισμό, αυτό κάνει κακό στο μηχάνημα ή στην μπαταρία; Ξέρω ότι υπάρχουν μερικοί που έχουν να απενεργοποιήσουν λάπτοπ χρόνια, και απλώς το κλείνουν έτσι.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγω δεν το απενεργοποιω καν! Ουτε καπακι, ουτε ιστοριες! Ολη μερα ανοιχτο!! Δεν κανει κανενα κακο στο λαπτοπ. Ουσιαστικα το λαπτοπ εκεινη την ωρα βρισκεται σε standby (βλεπε τηλεορασεις).
crossfiregr1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Όταν κλείνεις το καπάκι, αν έχεις επιλέξει να μπαίνει σε standby, κάνεις εξοικονόμηση ενέργειας, σε σχέση με το να το έχεις ανοιχτό. Επίσης όταν μπαίνει σε standby, "ανοίγει" πιο γρήγορα από όταν κάνει boot. Γενικότερα δεν κάνει καθόλου κακό στο laptop σου.
kostasfalcon Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγω δεν το απενεργοποιω καν! Ουτε καπακι, ουτε ιστοριες! Ολη μερα ανοιχτο!! Δεν κανει κανενα κακο στο λαπτοπ. Ουσιαστικα το λαπτοπ εκεινη την ωρα βρισκεται σε standby (βλεπε τηλεορασεις). Εσυ μπορεις να κανεις οτι σου αρεσει, αλλα δεν ειναι σωστο να παραπληροφορεις τον κοσμο εδω μεσα..... Απαντω τωρα στον φιλο που ανοιξε το θεμα: Φυσικα και πρεπει να κλεινεις το φορητο οταν δεν το δουλευεις!
jpsih Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 εγω προσωπικα κανω και τα 2.. κατα τη διαρκεια της μερας μονο καπακι κατεβαζω.. που να περιμενεις να bootαρουν τα windows.. μονο το βραδυ κλεινει κανονικα..
ektor7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγω το κλεινω οταν φευγω απο το σπιτι και μερικες φορες το κλεινω και οταν θα κοιμηθω! Αλλα δε θυμαμε να το'χω αφησει περισσοτερο απο 48 ωρες,ανοικτο! Ο καθενας κανει οτι απλα τον βολευει! που να περιμενεις να bootαρουν τα windows.. ssd!!!
jpsih Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγω το κλεινω οταν φευγω απο το σπιτι και μερικες φορες το κλεινω και οταν θα κοιμηθω! Αλλα δε θυμαμε να το'χω αφησει περισσοτερο απο 48 ωρες,ανοικτο! Ο καθενας κανει οτι απλα τον βολευει! ssd!!! να παρω εναν 60αρη ssd (δεν μπορω να δωσω κ πολλα λεφτα τωρα) να τον κανω τι? σε λαπτοπ σε περιοριζει τοσο μικρη χωρητικοτητα.. θα περιμενουμε λοιπον.. (και για να μπουταρουν τα 7αρια)
SimplyBergman Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως εδώ και μήνες έτσι το άφηνα, με το καπάκι μόνο δλδ, αφού το χρησιμοποιώ πολύ και δεν έχει νόημα αλλιώς. Και το βράδυ σπάνια το κλείνω, δηλαδή, απλώς είχα το φόβο μήπως και δεν κανει.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εσυ μπορεις να κανεις οτι σου αρεσει, αλλα δεν ειναι σωστο να παραπληροφορεις τον κοσμο εδω μεσα..... Απαντω τωρα στον φιλο που ανοιξε το θεμα: Φυσικα και πρεπει να κλεινεις το φορητο οταν δεν το δουλευεις! Αν ειναι να εχω ενα λαπτοπ και να το ''χαιδευω'' και οσο κρατησει, προτιμω να του αλλαξω τα φωτα οσο ειμαι στην εγγυηση. Τα μηχανηματα για αυτο τον λογο εχουν κατασκευαστει. Για να μενουν ανοιχτα και να αντεχουν.
ektor7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αν ειναι να εχω ενα λαπτοπ και να το ''χαιδευω'' και οσο κρατησει, προτιμω να του αλλαξω τα φωτα οσο ειμαι στην εγγυηση. Τα μηχανηματα για αυτο τον λογο εχουν κατασκευαστει. Για να μενουν ανοιχτα και να αντεχουν. Aν ειναι να το αλλαζεις καθε 2χρονια,τοτε κανε μακροβουτια μαζι του,αν θες! Η εγγυηση που σου δινει η ετερεια,δεν ειναι "οτι κι αν συμβει"!Μη τα μπερδεβουμε! Εγω θελω να μου κρατησει τουλαχιστων 4χρονια.Και αλλο να παρω σε 4 χρονια,παλι το θελω να εξακολουθει να δουλευει,απροβληματηστα!
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μα δεν ανεφερα εγω κατι περι εγγυησεως ''οτι και αν συμβει''. Το λαπτοπ πανω στο γραφειο ειναι και μενει ολη μερα ανοιχτο.. Αν χαλασει,χαλασε. Ειμαι στην εγγυηση και θα φτιαχτει. Δεν το παιρνω και το κοπαναω στον τοιχο!!
crossfiregr1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Το hibernate δεν το χρησιμοποιεί κανείς; Κατά τη γνώμη μου δεν προσφέρει τπτ παραπάνω από το standby...
ektor7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δεν το παιρνω και το κοπαναω στον τοιχο!! Μερικοι ετσι το καταλαβαν!
disqualified Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Aν ειναι να το αλλαζεις καθε 2χρονια,τοτε κανε μακροβουτια μαζι του,αν θες! Η εγγυηση που σου δινει η ετερεια,δεν ειναι "οτι κι αν συμβει"!Μη τα μπερδεβουμε! Εγω θελω να μου κρατησει τουλαχιστων 4χρονια.Και αλλο να παρω σε 4 χρονια,παλι το θελω να εξακολουθει να δουλευει,απροβληματηστα! το δικο μου σπανια κλεινει και δουλευει απροβληματιστα χωρις format εδω και 4 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.