grnrg Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πως ακριβώς και δεν το καταλαβαίνω.. Το barcode μας μαρανε ή ότι δεν επιτρέπει μεταφορα αρχείων μέσω bt (πως γίνεται!!) δεν υποστιρίζει file brouser (και ούτε έχει εναν file brouser). και αρα ΔΕΝ συνδέεται σαν USB mode να πάρεις στείλει αρχεία. (μονο φωτο μπορείς να πάρεις) δεν επιτρέπει mp3 για realtones (αλήθεια λετε να παίζει έστω midis ) videoκλήσεις γνωρίζουν τι είναι? και πολλα άλλα βαριέμαι να γράφω. Ας αρχίσει από τα βασικά το πιο loozer λειτουργικό που μας γυρίζει 10ετίες πίσω!! Οτι ακριβως και το iphone... Ρε που παει επιτελους η αγορα...? Γιατι κανουν πλεον χαζα τα smartphones ολοι μαζι ομαδικα?
keysmith Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 I rest my case χαχα δεν έχεις άδικο. ΜΑλλον το είπα για να τονίσω πόσο με απογοήτευσε το wp7. Πάντως το SPB κανει δουλειά!! Εκ πρώτης όψεως όχι. Αν το ψάξεις... έχουν βρεθεί λύσεις για αυτά που ζητάς. Και τι είναι αυτό δικαιολογία? Πρέπει να παίρνεις ενα κινητό να κάθεσε να το hackέβεις από το πρωί μεχρι το βραδυ για να κάνει ΛΙΓΑ από τα αυτονόητα?? Και πως? Με το άγχος αν στην αναβάθμιση θα κλειδώσει, αν θα κολλήσει αν θα είναι εκτός εγγύησης? Και καλά να το κανω εγώ ο hackeras (λεμε), ο ξαδερφος ο θανάσης που απλά θελει ενα "εξυπνο" κινητό να κανει την δουλειά του τι φταίει? Οτι ακριβως και το iphone...Ρε που παει επιτελους η αγορα...? Γιατι κανουν πλεον χαζα τα smartphones ολοι μαζι ομαδικα? Και εντάξει το wp7 εχει τα ελατόματα που κακώς ΕΙΧΕ το iphone Ι. ΤΩΡΑ όμως δεν τα εχει (ολα), αρα πως πας εσύ να το κοντράρεις με κατι που συκρίνεται με 4 γενιές πίσω IOS?? Ευτυχώς δεν ειναι ολα μαύρα. με το android υπάρχει ελπίδα. Τες πα.. Κρίμα για την ΝΟΚΙΑ που πήγε με τους loosers. Να δώ με τόση δυσφήμιση πως θα το μαζεψουν τώρα. Και καλό να το κάνουν το λειτουργκό κανείς δεν θα το παίρνει καθώς μια σοφή παρημία για τα κινητά λέει "κάλιο να σου βγεί ή μπροστά κάμερα παρά το όνομα"
atheatos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω οτι η Microsoft εφτιαξε για πρώτη φορά λειτουργικό για smart phones στην ιστορία της... Η αντιγράφη των κινήσεων μιας πρωτάρας στον χώρο,οπως είναι η Apple,το θεωρώ λάθος,ειδικά αν υπολογίσουμε οτι οι κινήσεις της Apple ήταν περισσότερο προώθηση hardware και όχι software όπως της Microsoft. Εκει στην Microsoft, το τμήμα marketing πρέπει στην κυριολεξία να τα έχει παίξει...Βέβαια καταλάβανε το λάθος τους για αυτό και "αγοράσανε" την Nokia,η οποία στο μέλλον πιστεύω οτι θα βγάζει και άλλες συσκευές οι οποίες θα συνοδεύουν τα λειτουργικά της Microsoft.... Αν συνδεθεί η παρουσίαση του WP7 με συγκεκριμένο μοντέλο της Νokia θα έχει μεγάλη επιτυχία και πολλοί που κράζουνε τώρα το WP7 αυτομάτως θα τρέξουν να το πάρουν.....(δοκιμασμένα πράγματα)
menthol1979 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Με το ρυθμό που ανεβαίνουν ΑΥΤΗ τη στιγμή τα iOS/Android (και κυρίως το δεύτερο), ΑΜΑ και ΟΤΑΝ το WΡ γίνει ευρέως διαδεδομένο και ανταγωνιστικό, θα είναι τρομερά αργά.
Palp Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πως μπορείς να ονομάσεις έξυπνο ενα κινητό που ΔΕΝ ειχε copy paste, file transfer και ΔΕΝ παίζει mp3 relatones. Για πιο δηλαδή λογο να δώσεις 500+€ για να παρεις κατι που ΔΕΝ κανει (πχ realtones) οσα κανει ενα κινητό των 50€ με ΚΑΘΟΛΟΥ λειτουργικό. Έχεις κολλήσει με τα realtones, λες και αν δεν βάλω τον ήχο των looney tunes δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό Σχετικά με το file transfer, δεν είναι έλειψη των WP7 αλλά επιλογή της κατασκευάστριας αν θα επιτρέπει να συνδεέται με τον υπολογιστή ως σκληρός δίσκος ή μόνο μέσω κάποιου προγράμματος (πχ Zune ή iTunes) και τι μπορεί να στέλνεις μέσω bluetooth. Οπότε ανάλογα αν σε καλύπτει ή όχι η συγκεκριμένη λειτουργία κάνεις την επιλογή σου.
fwtonio Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 fwtonio, αν και ρητορικό το ερώτημά σου, ιδίως μετά τα όσα έχεις γράψει και συμφωνώ, την διαφορά την έκανε η προσέγγιση του ευρύτερου συνόλου που δεν είχε σχέση και επαφή με την τεχνολογία. Εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Η apple έδειξε στον κόσμο τι εστι "smart phone", που μπορούσε να χειριστεί και η "θεία"... Γιαυτο και οι πρώτες ελλείψεις του ios. Εδω δεν ξέρανε αν θα πιάσει και αν θα την βγάλουν καθαρή, λέτε να δίνανε σημασία στο copy - paste... Μετά όμως, αφού έπιασε το ολοκληρώσανε και έτσι η "θεία" γνώρισε και το facetime... Αυτο που λέω είναι οτι η Νοκια με ολοκληρωμένο πλέον λειτουργικό, παει και κάνει συμφωνία με το beta...καλύτερα να το γύριζε στο android (αφού νόμιζε οτι έχασε τον πόλεμο με το symbian)
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς…. Τι είναι αυτό που λείπει από το symbian και υπάρχει στα αλλά ios και «σώθηκε» η πλειοψηφία; Το symbian που όλοι οι υπόλοιποι εκτός από σένα ξέρουμε είναι πιο αργό από τον θάνατο, έχει τερατώδεις κολλήματα, δεν έχει αριθμό apps που να ικανοποιεί των περισσότερο κόσμο και γενικότερα έχει βαλτώσει. Το ότι εσένα σε βολεύει ακόμα δεν είναι μέτρο σύγκρισης όταν τόσοι άλλοι έφυγαν και ούτε για αστείο δεν θέλουν να ξαναγυρίσουν. Και μένα με βόλεψαν τα windows phone αλλά ξέρω που υστερούν και που υποφέρουν.
gnsX Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 I rest my case Γιατί έτσι απαξιωτικά; Κι εγώ WinMo 6.5 έχω,σίγουρα χειρότερα χαρκηριστικά τηλεφώνου λόγω παλαιότητας και σίγουρα όχι καλύτερο το WinMo απο το WP7 αλλά γνώμη μου είναι ότι η διαφορά στην ποιότητα και την χρηστικότητα του OS δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί την μεγάλη διαφορά τιμής. Κάπως έτσι είναι το δικό μου,ή μάλλον όχι κάπως,έτσι ακριβώς 100 ευρώ κινητό copy/paste έχει,office έχει,mail έχει,internet browsing κάνεις,με BT αρχεία στέλνεις,ψευδαίσθηση multitasking έχεις angry birds δεν παίζεις
gatokoritso Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το symbian που όλοι οι υπόλοιποι εκτός από σένα ξέρουμε είναι πιο αργό από τον θάνατο, έχει τερατώδεις κολλήματα, δεν έχει αριθμό apps που να ικανοποιεί των περισσότερο κόσμο και γενικότερα έχει βαλτώσει. Το ότι εσένα σε βολεύει ακόμα δεν είναι μέτρο σύγκρισης όταν τόσοι άλλοι έφυγαν και ούτε για αστείο δεν θέλουν να ξαναγυρίσουν. Και μένα με βόλεψαν τα windows phone αλλά ξέρω που υστερούν και που υποφέρουν. και στο ξαναλεμε τα κινητα που εβγαλε η νοκια τα τελευταια 2 χρονια δεν ειναι αργα.αυτη τη στιγμη εχω ενα νοκια που ειναι αργο μονο στην εκκινηση γιατι δεν γουσταρω να του κανω hard reset να καθαρισει.τωρα για τα apps που θελεις μια χαρα ποικιλια ειχε.τα κλασικα και αναμενομενα απο ενα smartphone τα εκανες και με το παραπανω.τωρα αν εσυ θες να φτιαχνεις φραπε και να παιζεις κιθαρα μαγκια σου.αυτο που λεμε ειναι οτι μετα απο iOS,android η νοκια δεν το παλεψε το θεμα απλα εκανε μια κινηση απελπισιας να παει με wp7.κανεις δεν θελει να γυρισει πισω απλα ζηταμε νορμαλ λειτουργικα χωρις φανταχτερα λογια αλλα με περιεχομενο.
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ο κόσμος φεύγει και δεν γυρίζει, η nokia δεν το πάλεψε, οι άλλες εταιρίες το εγκατέλειψαν, σε κανέναν δεν λείπει, εσείς που το θεωρείτε ικανοποιητικό είστε λίγοι... ε δεν χρειάζεται αν το αναλύσουμε παραπάνω. Δεν μπορεί να είναι όλοι θύματα του marketing και πρόβατα για αν μην διαλέγουν symbian.
digekas Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Όχι βέβαια. Οι περισσότεροι είναι οι χρήστες symbian. http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-201004-201104 To αν προβλέπεται να μείνουν λίγοι είναι άλλο θέμα!!! (Εμ έτσι όπως τα έκανε η Nokia...) fwtonio, εμείς συμφωνούμε επειδή είτε είμαστε κοντά στην ηλικία, είτε έχουμε παρεμφερή τεχνική κατάρτιση. Δες την έρευνα που έλεγα σε προηγούμενο ποστ, που ακόμα και σε αυτή με το σχετικά μικρό δείγμα, αρκετά συμπεράσματα μπορούν να βγουν. http://www.insomnia.gr/topic/404537-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-tablets-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%86/page__view__findpost__p__3967070 Hal μια και είσαι εδώ, αν θες την γνώμη μου, ένας καλός τρόπος για να προωθήσεις ακόμα περισσότερο το insomnia είναι τα poll. Κάνε όσο το δυνατόν περισσότερες δημοσκοπήσεις ώστε το ίδιο το insomnia μέσω των μελών του να γίνει σημείο αναφοράς και όχι απλά να στέκεται στην αναπαραγωγή μίας είδησης (και στον σχολιασμό της εννοείται φυσικά) αλλά να προχωράει στην δημιουργία μίας νέας συμπληρωματικής η οποία θα δείχνει την άποψη και τις τάσεις του συγκεκριμένου (τεχνολογικού/τεχνολατρικού/τεχνολαγνικού/:P) χώρου.
fwtonio Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το symbian που όλοι οι υπόλοιποι εκτός από σένα ξέρουμε είναι πιο αργό από τον θάνατο, έχει τερατώδεις κολλήματα, δεν έχει αριθμό apps που να ικανοποιεί των περισσότερο κόσμο και γενικότερα έχει βαλτώσει. Το ότι εσένα σε βολεύει ακόμα δεν είναι μέτρο σύγκρισης όταν τόσοι άλλοι έφυγαν και ούτε για αστείο δεν θέλουν να ξαναγυρίσουν. Και μένα με βόλεψαν τα windows phone αλλά ξέρω που υστερούν και που υποφέρουν. Για δες εδω και πες μου που βλέπεις τον αργό θάνατο; Και μαλιστα με 680Mhz CPU και όχι με 1Ghz που έχουν οι άλλοι... Site: Nokia N8 Multitasking Torture Test Site: Nokia N8,41 PROGRAMS Running.Sweet! Κανείς δεν είπε οτι είναι το τέλειο λειτουργικό. Εχει και αυτό τα προβλήματά του όπως ΟΛΑ τα os. Σιγουρα, όμως, είναι ΠΛΕΟΝ ολοκληρωμένο και είναι κρίμα που είναι θύμα λανθασμένης προώθησης. Ναι, αγαπητέ, το marketing έκανε το android "μαγκα" και το όνομα Google που το ακολουθεί. Η "θεια" που αγοράζει phone επειδή έχει μπροστά το i δεν είναι εν μέρει, θύμα του marketing; Εδω η samsung και το λειτουργικό της δεν το ξέρει ούτε η ίδια, και γιαυτο το γύρισε στο android.... Οσο για τα apps αυτά και αν δεν είναι θέμα marketing, γιατι πέρα από 5-10 πραγματικά χρήσιμα, ολά τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.... fwtonio, εμείς συμφωνούμε επειδή είτε είμαστε κοντά στην ηλικία, είτε έχουμε παρεμφερή τεχνική κατάρτιση.
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Καταλήγεις λοιπόν ότι μεταξύ ios, android, windows phone, windows mobile, blackberry os και symbian το symbian είναι το πιο ολοκληρωμένο, χωρίς περιττά features και πάτωσε γιατί δεν έχει σωστή προώθηση... ε;
fwtonio Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο... VHS vs Betamax, minidisk της SONY, ψηφιακή κασσέτα της philips. Αυτα μου ήρθαν στα γρήγορα! Δεν ξέρω αν είναι πιο ολοκληρωμένο από τα υπόλοιπα...σιγουρα όμως είναι ολοκληρωμένο σαν os.
digekas Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Καταλήγεις λοιπόν ότι μεταξύ ios, android, windows phone, windows mobile, blackberry os και symbian το symbian είναι το πιο ολοκληρωμένο, χωρίς περιττά features και πάτωσε γιατί δεν έχει σωστή προώθηση... ε; Πως ορίζεις το "πιο ολοκληρωμένο" και "περιττά features";;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα