repdien Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ενα απο τα γνωστα mail του πλαισιου εμφανιζεται στα εισερχομενα μου και ως συνηθως τα κοιταζω στα χαζα, μου τραβαει την προσοχη ενα 3d Acer laptop με τα εξης χαρακτηριστικα: Core i3 370M 2.4Ghz 4GB ram 500GB HDD 15.6" HD 3D Display 3D Stereoscopic Active Shutter Glasses Nvidia GT425 1GB Dedicated Ram στην τιμη των 499 ευρω! Το παραγγελνω κατευθειαν και απο κει και περα αρχιζει το γνωστο παραμυθακι απο το πλαισιο. Δυστυχως δεν υπαρχει, να σας προτεινουμε καποιο αλλο και τις γνωστες παπαριες... Μηπως μας δουλευουν??
Tmark Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μόνο και μόνο επειδή είναι Αcer δεν την βρίσκω εξωφρενική την τιμή.. Αλλά όντως το δούλεμα πάει σύννεφο!
vicky5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 να σε ρωτησω κατι? αμα πεις οκ θα περιμενω να το φερεται? εμενα μου ειχε τυχει με το Getitnow με κατι αναλογο..τους ειπα θα περιμενω..περιμενα μια εβδομαδα 2..και πηρα μετα και τους ειπα..θα σας κανω καταγγελια για παραπλανηση καταναλωτικου κοινου.εχω το email Που στειλατε και το email της προσφορας..εκανα αμεσως την παραγγελια και δν γινεται να ειχαν τελειωσει.την επομενη ημερα τσουπ μου το δωσαν
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 να σε ρωτησω κατι? αμα πεις οκ θα περιμενω να το φερεται? εμενα μου ειχε τυχει με το Getitnow με κατι αναλογο..τους ειπα θα περιμενω..περιμενα μια εβδομαδα 2..και πηρα μετα και τους ειπα..θα σας κανω καταγγελια για παραπλανηση καταναλωτικου κοινου.εχω το email Που στειλατε και το email της προσφορας..εκανα αμεσως την παραγγελια και δν γινεται να ειχαν τελειωσει.την επομενη ημερα τσουπ μου το δωσαν To getitnow ομως μολις ανοιξε (τον 1ο μηνα) και ειχε ξεμεινει απο αποθεματα σε μια τρελη προσφορα που ειχε βαλει (μια τηλεοραση), εδωσε μια το ιδιο καλη στα ιδια χρηματα σε οσους ειχαν κανει ηδη παραγγελια.. Και δεν ειπε τις γνωστες π@π@ριες.. Οτι δηλαδη τελειωσαν τα αποθεματα και δεν σας δινουμε..
repdien Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Το συγκεκριμενο laptop δεν το βρισκω κατω απο 700 ουτε απο εξωτερικο. Γνωριζα για τις μουφες του πλαισιου αλλα δεν περιμενα και στα mail που στελνουν να προμοταρουν ενα προιον που δεν το εχουν σε αποθεμα
Zeus_GR Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μου έχει συμβεί το ίδιο ακριβώς με έναν σκληρό. Είχαν βγάλει σε προσφορά τον world II με το ethernet σε εξευτελιστική τιμή και με το που μπήκα στο site να κάνω παραγγελία, συνεβη το ίδιο ακριβώς με τον φίλο. Πήρα τηλέφωνο ένα φίλο που δουλεύει εκεί κ μου είπε ότι ο σκληρός αυτός είχε τελειώσει 2 εβδομάδες πριν χωρις να υπαρχεί πληροφορία για το πότε θα έρθει. Συγνώμη παιδιά για το οfftopic αλλά μολις είδα την 2η καρτέλα του chrome στην φωτό.. είσαι το 3ο άτομο που γνωρίζω κ βλέπει Blue Mountain State.. μήπως ξέρεις εαν θα βγεί άλλος κύκλος?
repdien Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μου έχει συμβεί το ίδιο ακριβώς με έναν σκληρό. Είχαν βγάλει σε προσφορά τον world II με το ethernet σε εξευτελιστική τιμή και με το που μπήκα στο site να κάνω παραγγελία, συνεβη το ίδιο ακριβώς με τον φίλο. Πήρα τηλέφωνο ένα φίλο που δουλεύει εκεί κ μου είπε ότι ο σκληρός αυτός είχε τελειώσει 2 εβδομάδες πριν χωρις να υπαρχεί πληροφορία για το πότε θα έρθει. Συγνώμη παιδιά για το οfftopic αλλά μολις είδα την 2η καρτέλα του chrome στην φωτό.. είσαι το 3ο άτομο που γνωρίζω κ βλέπει Blue Mountain State.. μήπως ξέρεις εαν θα βγεί άλλος κύκλος? Εχει βγει ο 2ος κυκλος αλλα με ελληνικους υποτιτλους μονο τα πρωτα 3 επισοδεια, τα υπολοιπα μονο αγγλικους προς το παρον
pc_expert Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 To ΠΛΑΙΣΙΟ είναι αναξιόπιστο σαν "μαγαζί" Και οι πωλητές εκεί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Σε αυτό δεν φταίνε οι κακόμοιροι πωλητές βέβαια που είναι στην ορθοστασία από το πρωί μέχρι το βαδυ για 592 € αλλά ο Γεράρδος που με την αμερικανόφερτη φιλοσοφία του δημιούργησε ένα τέρας που καταβροχθίζει τους πωλητές ώς αναλώσιμο είδος με συνέπεια να μην έχει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στα μαγαζιά του. Αλλά αυτά είναι γνωστά σε όσους γνωρίζουν την πιάτσα του λιανεμπορίου πληροφορικής. Εν κατακλείδι δεν φταίνε τα πωλητάκια ότι τους λένε οι γραββατάκιδες κάνουν .
mikelamar Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οι πωλητές είναι για γέλια, βέβαια αυτοί που τους βάλανε φταίνε κ Όχι τα παιδιά που δε ξέρουν τη τυφλά τους(τα περισσότερα), στο service τη σώζουν λίγο την κατάσταση γιατί είναι γρήγοροι... Το θέμα είναι ότι παντού υπάρχει ένα πλαίσιο & οι πιθανότητες να βρεις αυτο που ζητάς είναι μεγάλες. Να πας να ψωνισεις απο ένα μικρομαγαζο που βρίσκεται στην άλλη άκρη της πόλης επειδή το εχει μισό € φθηνότερα...δύσκολο. Άντε κ σου έκατσε στραβη, τρεχα γύρευε τώρα που θα τρεχεις.
cortaN@ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ενα απο τα γνωστα mail του πλαισιου εμφανιζεται στα εισερχομενα μου και ως συνηθως τα κοιταζω στα χαζα, μου τραβαει την προσοχη ενα 3d Acer laptop με τα εξης χαρακτηριστικα: Core i3 370M 2.4Ghz 4GB ram 500GB HDD 15.6" HD 3D Display 3D Stereoscopic Active Shutter Glasses Nvidia GT425 1GB Dedicated Ram στην τιμη των 499 ευρω! Το παραγγελνω κατευθειαν και απο κει και περα αρχιζει το γνωστο παραμυθακι απο το πλαισιο. Δυστυχως δεν υπαρχει, να σας προτεινουμε καποιο αλλο και τις γνωστες παπαριες... Μηπως μας δουλευουν?? Για την ενημέρωσή σου και για να μην την ξαναπατήσεις με τις μούφες προσφορές της Πλαίσιο ΑΕ, διάβασε το παρακάτω thread: Προοχή στην πολιτική τιμών του Πλαίσιο
Tmark Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 To ΠΛΑΙΣΙΟ είναι αναξιόπιστο σαν "μαγαζί" Και οι πωλητές εκεί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Σε αυτό δεν φταίνε οι κακόμοιροι πωλητές βέβαια που είναι στην ορθοστασία από το πρωί μέχρι το βαδυ για 592 € αλλά ο Γεράρδος που με την αμερικανόφερτη φιλοσοφία του δημιούργησε ένα τέρας που καταβροχθίζει τους πωλητές ώς αναλώσιμο είδος με συνέπεια να μην έχει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στα μαγαζιά του. Αλλά αυτά είναι γνωστά σε όσους γνωρίζουν την πιάτσα του λιανεμπορίου πληροφορικής. Εν κατακλείδι δεν φταίνε τα πωλητάκια ότι τους λένε οι γραββατάκιδες κάνουν . Πως φαίνεται ότι έχεις δουλέψει στο Πλαίσιο..
telegamesvg Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 To ΠΛΑΙΣΙΟ είναι αναξιόπιστο σαν "μαγαζί" Και οι πωλητές εκεί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Σε αυτό δεν φταίνε οι κακόμοιροι πωλητές βέβαια που είναι στην ορθοστασία από το πρωί μέχρι το βαδυ για 592 € αλλά ο Γεράρδος που με την αμερικανόφερτη φιλοσοφία του δημιούργησε ένα τέρας που καταβροχθίζει τους πωλητές ώς αναλώσιμο είδος με συνέπεια να μην έχει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στα μαγαζιά του. Αλλά αυτά είναι γνωστά σε όσους γνωρίζουν την πιάτσα του λιανεμπορίου πληροφορικής. Εν κατακλείδι δεν φταίνε τα πωλητάκια ότι τους λένε οι γραββατάκιδες κάνουν . Eτσι ακριβως ειναι .. Δυστυχως μια τιμια ελληνικη προσπαθεια εχει καταντησει "γαλερα" για τους εργαζομενους νεους . Εμεις οι ιδιοι και ιδιαιτερα οι ποιο ενοι πρεπει να αντιδρασετε και να μην στηριζετε τετοιες πρακτικες ουτε ως προς την συμπεριφορα στους καταναλωτες αλλα ουτε και προς τους εγαζομενους .
kostasfalcon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πριν αρκετα χρονια 8 αν θυμαμαι καλα ειχα περασει συνεντευξη απο το ΠΛΑΙΣΙΟ για πωλητης σε καταστημα. Πριν απο μενα ο τυπος που ηταν υπευθυνος μιλουσε με μια κοπελα εντελως ΑΣΧΕΤΗ με την πληροφορικη και τις ελεγε συνεχεια "δεν πειραζει - δεν ειναι δυσκολα θα τα μαθεις...." οταν ηρθε η δικη μου σειρα προσπαθουσε να με στριμωξει με οτι μαμακια ερωτηση μπορειτε να φανταστειτε....για να μην μακρυγορω φυσικα και δεν με πηραν στην δουλεια.....το τελευταιο επιχηρημα τους ηταν οτι θελαν κατω απο 29 ετων! τελος για να ειμουν καλα με τον εαυτο μου και μονο, εφτασα τηλεφωνικα μεχρι και τον υπευθυνο προσληψεων στην αθηνα (γυναικα ηταν) η οποια απορησε για ποιο λογο δεν με δεχτηκαν για πωλητη (ειχα και 7 χρονια εμπειρια στις πωλησεις και πολυ καλη γνωση προιοντων πληροφορικης). Βεβαια το αποτελεσμα παρεμεινε το ιδιο....και φυσικα τους εκραξα με το γαντι οσο μπορεσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.