tel_sup Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα, Χρειάζομαι την εξής βοήθεια. Έχω ενα λαπτοπ HP με Windows 7 και θέλω να κάνω φορμάτ στον σκλήρο του δισκο! Επειδη δεν έχω καποιο dvd απο τα windows τι ακριβως πρέπει να κανω για να αρχισει η διαδικασια του format και κατ' επεκταση της επαναφορας αν βοηθάει o c: εχει ενα partition που το ονομάζει Recovery...! Ευχαριστω για τον χρόνο σας, Κωνσταντίνος
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Οταν ξεκιναει ο υπολογιστης με καποιο πληκτρο απο τα F1- F12 (δεν ειναι στανταρ ποιο αλλα αν εχεις βιβλιαρακι θα το λεει ή θα στο γραφει στις οθονες εκκινησης) μπαινεις στο partition που λες και ακολουθεις τις οδηγιες.Ειναι πανευκολο.Υπ οψιν οτι ο φορητος θα επανερθει στην κατασταση που τον αγορασες ακριβως και θα χασεις αν εχεις περασει οτιδηποτε μετα.
tel_sup Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εννοείς στο μενου του boot ετσι? (F11 νομίζω)! ΟΚ θα το δω αυτο που λες γιατι δεν την θυμαμαι την επιλογή, αλλα αφου λες οτι ειναι ετσι i trust you! Οποτε κάνω αυτο και τιποτε αλλο έτσι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ακριβως ετσι...Σε παει βημα βημα..Μερικα κλικ ειναι ολα κι ολα.Ενα απο τα καλα των φορητων ειναι το ευκολο format αν και δεν το πολυσυμπαθω γιατι θα πρεπει να ξανακανεις απεγκατασταση οποιο προγραμμα σου εχουν βαλει με το ετσι θελω σε δοκιμαστικη εκδοση.
tel_sup Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ευχαριστω αδερφε...! α Συνχαρητηρια και στην μπασκετικη ομαδα σου!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ευχαριστω αδερφε...! α Συνχαρητηρια και στην μπασκετικη ομαδα σου! Ααααα...Ευχαριστω πολυ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.