lambroukos13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 καλημερα παιδια,σημερα που πηγα να ανοιξω το pc μου, η καρτα γραφικων μου σταματησε να λειτουργει...εκανα update τους drivers αλλα παλι τα ιδια...δειτε και το snapshot απο το πως φαινεται η οθονη και το μηνυμα απο την διαχειριση συσκευων...τι λετε χρειαζομαι νεα καρτα γραφικων η κατι παιζει με τους drivers? Uploaded with ImageShack.us
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Νέα κάρτα θα λεγα. Το κάνει και πριν μπει στα windows, πχ στο post ή στο BIOS; Άμα κάνεις boot με κανα live-CD τα ίδια; Αν θες να σαι 100% βέβαιος, δοκίμασε την και σε κανα άλλο pc αν είναι δυνατόν.
lambroukos13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 ναι τα ιδια κανει παντου,μονο σε αλλο pc δεν δοκιμασα μεχρι τωρα,μεχρι και οθονη και καλωδιο τεσταρα αλλα τζιφος και παλι...
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Απ όσο θυμάμαι, όποτε έχω δει τέτοια εικόνα, πήγε για αλλαγή η κάρτα. Απλά για να σαι απόλυτα ήσυχος πως φταίει η κάρτα πρότεινα την δοκιμή και σε άλλον υπολογιστή.
SPANK Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αφού στο κάνει παντού όπως ειπε και ο φίλος antonl μάλλον πας για αλλη καρτούλα,πάντως δοκίμασε την και σε αλλο pc να εχεις το κεφάλι σου ύσηχο. Edit : Μην την πετάξεις όμως
lambroukos13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αφού στο κάνει παντού όπως ειπε και ο φίλος antonl μάλλον πας για αλλη καρτούλα,πάντως δοκίμασε την και σε αλλο pc να εχεις το κεφάλι σου ύσηχο. Edit : Μην την πετάξεις όμως να σαι καλα ρε φιλε,βρηκα ειδα λυση http://www.addictivetips.com/hardware/fix-your-graphics-card-by-baking-in-oven/ ειναι ακριβως το προβλημα που εχω!
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 λοιπον παρε αυτην και κρατα την αλλη για επιδιορθωση, επισκευη, δοκιμη ή οτι αλλο θες... ουπς δεν ειδα οτι με προλαβες σορρυ.
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 λοιπον παρε αυτην και κρατα την αλλη για επιδιορθωση, επισκευη, δοκιμη ή οτι αλλο θες... ουπς δεν ειδα οτι με προλαβες σορρυ. Αν σκοπεύει να πάρει κάποια, γιατί ν αγοράσει μια πιο αργή απ την παλιά του;
lambroukos13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 ναι μια χαρα φαινεται η καρτουλα που προτεινεις και αρκετα οικονομικη για τα χαρακτηριστικα της.....θα δοκιμασω το τρικ πρωτα και αν δεν φτιαξει με αυτο την χτυπαω.... edit: ποιο αργη απο την παλια μου ε? αυτη που εχω τωρα ειναι η asus 8800 gts 640mb
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αν σκοπεύει να πάρει κάποια, γιατί ν αγοράσει μια πιο αργή απ την παλιά του; πιο αργη δεν ειναι με τιποτα αλλα εγω εδωσα αυτη την λυση για προσωρινή χρηση μεχρι να αποκατασταθεί η ζημια... εαν ομως σκοπευει να αγορασει καινουργια καρτα εννοείται πως μπορουμε να βρουμε καλυτερες...
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 πιο αργη δεν ειναι με τιποτα [...] Είναι αρκετά πιο αργή για την ακρίβεια.
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Είναι αρκετά πιο αργή για την ακρίβεια. αφου η 4850 ειναι γρηγοροτερη (με βαση τον γουγλη) απο την δικια του δεν θα ειναι η 5450; αλλα οπως ειπα και πιο πανω αν ενδιαφερεται για αγορα καινουργιας παμε σε πολυ καλυτερη ενω αυτη που προτεινα ειναι για προσωρινα...
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 αφου η 4850 ειναι γρηγοροτερη (με βαση τον γουγλη) απο την δικια του δεν θα ειναι η 5450; [...] Όχι δε θα είναι. Δεν βλέπω πως οδηγήθηκες σ αυτό το συμπέρασμα. Δηλ. όλες οι νέες κάρτες που κυκλοφορούν είναι ταχύτερες απ όλες τις παλιές. Τέλος πάντων, αν ο lambroukos13 θέλει ν αγοράσει νέα κάρτα, ας μας πει τι απαιτήσεις, pc/οθόνη και budget έχει και βλέπουμε.
lambroukos13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 θελω κατι αντιστοιχο απο θεμα επιδοσεων με την παλια μου με τιμη οχι παραπανω απο 50-60 ευρω η καρτα θα μπει σε mobo: asus p5n32-sli (οχι οτι παιζει ρολο απλα το αναφερω) η οθονη ειναι η κλασικη 19αρα wide lcd της lg (L19WT-SF)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.