Προς το περιεχόμενο

προβλημα με nvidia 8800 gts

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια,σημερα που πηγα να ανοιξω το pc μου, η καρτα γραφικων μου σταματησε να λειτουργει...εκανα update τους drivers αλλα παλι τα ιδια...δειτε και το snapshot απο το πως φαινεται η οθονη και το μηνυμα απο την διαχειριση συσκευων...τι λετε χρειαζομαι νεα καρτα γραφικων η κατι παιζει με τους drivers?

unledobb.png

Uploaded with ImageShack.us

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νέα κάρτα θα λεγα. Το κάνει και πριν μπει στα windows, πχ στο post ή στο BIOS; Άμα κάνεις boot με κανα live-CD τα ίδια;

Αν θες να σαι 100% βέβαιος, δοκίμασε την και σε κανα άλλο pc αν είναι δυνατόν.

Δημοσ.

ναι τα ιδια κανει παντου,μονο σε αλλο pc δεν δοκιμασα μεχρι τωρα,μεχρι και οθονη και καλωδιο τεσταρα αλλα τζιφος και παλι...

Δημοσ.

Απ όσο θυμάμαι, όποτε έχω δει τέτοια εικόνα, πήγε για αλλαγή η κάρτα. Απλά για να σαι απόλυτα ήσυχος πως φταίει η κάρτα πρότεινα την δοκιμή και σε άλλον υπολογιστή.

Δημοσ.

Αφού στο κάνει παντού όπως ειπε και ο φίλος antonl μάλλον πας για αλλη καρτούλα,πάντως δοκίμασε την και σε αλλο pc να εχεις το κεφάλι σου ύσηχο.

Edit : Μην την πετάξεις όμως :)

Δημοσ.

Αφού στο κάνει παντού όπως ειπε και ο φίλος antonl μάλλον πας για αλλη καρτούλα,πάντως δοκίμασε την και σε αλλο pc να εχεις το κεφάλι σου ύσηχο.

Edit : Μην την πετάξεις όμως :)

να σαι καλα ρε φιλε,βρηκα ειδα λυση

http://www.addictivetips.com/hardware/fix-your-graphics-card-by-baking-in-oven/

ειναι ακριβως το προβλημα που εχω!

Δημοσ.

λοιπον παρε αυτην και κρατα την αλλη για επιδιορθωση, επισκευη, δοκιμη ή οτι αλλο θες...

ουπς δεν ειδα οτι με προλαβες σορρυ.

Αν σκοπεύει να πάρει κάποια, γιατί ν αγοράσει μια πιο αργή απ την παλιά του;

Δημοσ.

ναι μια χαρα φαινεται η καρτουλα που προτεινεις και αρκετα οικονομικη για τα χαρακτηριστικα της.....θα δοκιμασω το τρικ πρωτα και αν δεν φτιαξει με αυτο την χτυπαω....

edit: ποιο αργη απο την παλια μου ε? αυτη που εχω τωρα ειναι η asus 8800 gts 640mb

Δημοσ.

Αν σκοπεύει να πάρει κάποια, γιατί ν αγοράσει μια πιο αργή απ την παλιά του;

πιο αργη δεν ειναι με τιποτα αλλα εγω εδωσα αυτη την λυση για προσωρινή χρηση μεχρι να αποκατασταθεί η ζημια... εαν ομως σκοπευει να αγορασει καινουργια καρτα εννοείται πως μπορουμε να βρουμε καλυτερες...

Δημοσ.

Είναι αρκετά πιο αργή για την ακρίβεια.

αφου η 4850 ειναι γρηγοροτερη (με βαση τον γουγλη) απο την δικια του δεν θα ειναι η 5450; αλλα οπως ειπα και πιο πανω αν ενδιαφερεται για αγορα καινουργιας παμε σε πολυ καλυτερη ενω αυτη που προτεινα ειναι για προσωρινα...

Δημοσ.

αφου η 4850 ειναι γρηγοροτερη (με βαση τον γουγλη) απο την δικια του δεν θα ειναι η 5450; [...]

Όχι δε θα είναι. Δεν βλέπω πως οδηγήθηκες σ αυτό το συμπέρασμα. Δηλ. όλες οι νέες κάρτες που κυκλοφορούν είναι ταχύτερες απ όλες τις παλιές.

Τέλος πάντων, αν ο lambroukos13 θέλει ν αγοράσει νέα κάρτα, ας μας πει τι απαιτήσεις, pc/οθόνη και budget έχει και βλέπουμε.

Δημοσ.

θελω κατι αντιστοιχο απο θεμα επιδοσεων με την παλια μου με τιμη οχι παραπανω απο 50-60 ευρω

η καρτα θα μπει σε mobo: asus p5n32-sli (οχι οτι παιζει ρολο απλα το αναφερω)

η οθονη ειναι η κλασικη 19αρα wide lcd της lg (L19WT-SF)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...