Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα γραμματοσειρών σε Corel Draw και αυτόματη διόρθωση

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το Corel Draw 13 κ περίπου στις 3.000 διαλεγμένες γραμματοσειρές (δηλ. είναι επιλεγμένες σχεδόν μια προς μια). Μετά από format κι επανεγκατάσταση, κ αλλαγή από office 2003 σε 2007 καθώς κ εφαρμογή όλων των ενημερώσεων των windows (όλο το λογισμικό που αναφέρω είναι αυθεντικό) άρχισε να κάνει τα εξής. Αν γράψω κάποια γαλλική λέξη στο Corel (πχ. Cafe) πάει αυτόματα στο τελευταίο έψιλον και μου βάζει τόνο. Αυτό δεν το έκανε πριν το Format. Eπίσης σε αρκετές γραμματοσειρές στο παράθυρο της προεπισκόπισης κάποια γράμματα τα βγάζει πέρα λάθος (δεν εννοώ τις μη συμβατές με ελληνικά που βγαίνουν τετράγωνα) Πχ έχω γράψει "Perpetuating" κι εκεί που έχω το "e" ή "a" μου το αντικαθιστά με ελληνικό "ι". Χρειάζομαι κάποια απάντηση από άτομα που γνωρίζουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αυτά σου τα κάνει μέσα στο office;

Είναι ελληνικό το office;

Μέσα στα office έλεγξες της επιλογές spell checking να είναι στα ελληνικά και στην σωστή κωδικοποίηση;

Ποια προεπιλογή έβαλες στα windows,δεν λέω ελληνικά-αγγλικά αλλά συγκεκριμένα ποια κωδικοποίηση.

Δημοσ.

Αυτά σου τα κάνει μέσα στο office;

Είναι ελληνικό το office;

Μέσα στα office έλεγξες της επιλογές spell checking να είναι στα ελληνικά και στην σωστή κωδικοποίηση;

Ποια προεπιλογή έβαλες στα windows,δεν λέω ελληνικά-αγγλικά αλλά συγκεκριμένα ποια κωδικοποίηση.

Την προεπιλογή πως την βάζω στις τοπικές ρυθμίσεις κ σε ποιά καρτέλα;

Δημοσ.

Εδώ θα έχει διάφορες επιλογές για ελληνικά και δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι η ποιο συμβατή δοκίμασε της δεν είναι και πολλές.

180.png

Δημοσ.

Εδώ θα έχει διάφορες επιλογές για ελληνικά και δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι η ποιο συμβατή δοκίμασε της δεν είναι και πολλές.

180.png

Στο πάνω πεδίο έχει τα ελληνικά, αλλά στο από κάτω έχει τικάρισμένες πάρα πολλές γλώσσες. Λες να φταίει αυτό; Πάντως χειροκίνητα εγώ ποτέ δε το πειράζω το συγκεκριμένο. Υπάρχει περίπτωση να το πείραξε ο πατέρας μου. Λογικά αν τα ξετσεκάρω όλα τα απο κάτω να αλλάξει τίποτα;

Δημοσ.

Ίσα-ίσα στο κάτω όσα περισσότερα έχεις τόσα μπορείς να απεικονίσεις σωστά,δηλαδή ψάξε τα καλά και δες αν είναι τικαρισμένα όλα όσα έχουν να κάνουν με τα ελληνικά αφού δεν είναι μόνο ένα.

Όλα αυτά βέβαια αν είδες πρώτα μην τυχών φταίει το office.

Δημοσ.

Ίσα-ίσα στο κάτω όσα περισσότερα έχεις τόσα μπορείς να απεικονίσεις σωστά,δηλαδή ψάξε τα καλά και δες αν είναι τικαρισμένα όλα όσα έχουν να κάνουν με τα ελληνικά αφού δεν είναι μόνο ένα.

Όλα αυτά βέβαια αν είδες πρώτα μην τυχών φταίει το office.

Οκ ευχαριστώ για τις πληροροφορίες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...