Προς το περιεχόμενο

tv eshop ή saturn

kwstas_pap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδή είμαι άσχετος από τηλεοράσεις αλλά θέλω μια 32" που να καλύψει ότι ανάγκες προκύψουν τουλάχιστον την επόμενη διετία..

αυτή εδώ είναι καλή σαν τιμή/ποιότητα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169422 (LG 32LD350 32'' LCD TV 319euro)

ή υπάρχει σοβαρός λόγος να προτιμήσω την sony KDL 32" 600 από το saturn με 400euro ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή θα την βάλω στην κρεβατοκάμαρα.. περίπου 4m απόσταση tv - μαξιλάρι!

θέλω κάτι οικονομικό.. 1 ώρα κάθε βράδυ βλέπω tv ..δεν πολυαχολούμαι.

επειδή θα την βάλω στην κρεβατοκάμαρα.. περίπου 4m απόσταση tv - μαξιλάρι!

θέλω κάτι οικονομικό.. 1 ώρα κάθε βράδυ βλέπω tv ..δεν πολυαχολούμαι.

Για 4 μέτρα απόσταση χρειάζεσαι 50άρα B) . Αλλά αφού οι απαιτήσεις σου είναι τόσο μικρές , τουλάχιστον κοίτα κάποια 40άρα.

Δυστυχώς , αν και η καλύτερη αγορά θα ήταν μια Panasonic 42 plasma (κανένα 600 € το πολύ) , μάλλον είναι too much . Σαν ποιότητα/αξία βέβαια δεν τίθεται λόγος. Πάντως για διετία ούτε να το σκέφτεσαι. Σε λίγο οι 32άρες θα είναι αρκετές μόνο για την κουζίνα, ή για Playstation στο 1 μέτρο.

Για 4 μέτρα απόσταση χρειάζεσαι 50άρα B) . Αλλά αφού οι απαιτήσεις σου είναι τόσο μικρές , τουλάχιστον κοίτα κάποια 40άρα.

Δυστυχώς , αν και η καλύτερη αγορά θα ήταν μια Panasonic 42 plasma (κανένα 600 € το πολύ) , μάλλον είναι too much . Σαν ποιότητα/αξία βέβαια δεν τίθεται λόγος. Πάντως για διετία ούτε να το σκέφτεσαι. Σε λίγο οι 32άρες θα είναι αρκετές μόνο για την κουζίνα, ή για Playstation στο 1 μέτρο.

Σε μια διετια 32" θα ειναι οι οθονες του Η/Υ.

Για την κρεβατοκαμαρα η 32αρα ειναι υπεραρκετη. Ξεκοληστε πια απο αυτο το λουκι "4 μετρα αποσταση θες 50αρα, 60αρα, 200αρα κλπ". Στην κρεβατοκαμαρα για μια ωριτσα χαλαρωση πριν τον υπνο θα βαλεις την τιβι, δε θες εικονα μεγεθους κιν/γραφου. Καλα που δεν του συστησατε και κανενα ηχητικο 7,1 να το βαλει γυρω απο το κρεβατι.

Αν και ειμαι φιλος της LG, σε αυτη την περιπτωση με κλειστα ματια σου προτεινω την http://www.skroutz.gr/s/265254/Samsung-LE32C530-32%22.html

λοιπόν..

Αρχικά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους για τις συμβουλές σας.

θα μείνω με την επιλογή των 32" όχι μόνο για το οικονομικό του θέματος αλλά και γιατί πιστεύω ότι όντως υπεραρκετά..

έκανα και μια μικρομέτρηση και τελικά μιλάμε για 3.5 μέτρα..

φανταστείτε όμως ότι μέχρι σήμερα είχα 20ρα (οκ δεν έβλεπα άνετα τους υπότιτλους αλλά τα κατάφερνα (ίσως αυτό να με κοίμιζε και πιο γρήγορα!)..)..

τώρα νομίζω ότι πιο σωστή πρέπει να είναι αυτή http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10085101 .

τι λέτε;

τώρα ανοίγουμε άλλο θέμα. γιατί όχι LG;

offtopic:

για λόγους πολιτικής δεν θέλω SONY..

(εχω τσαντιστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όταν είχα αγοράσει πριν 5-6 χρόνια ένα DVD (για καλό) κάπου 100euro και ανακάλυψα λίγους μήνες μετά ότι δεν διαβάζει τα απλά cd/dvd με χύμα .avi,.mpg κτλ αρχεία (και έγραφε επάνω υποστήριξη divx και ένα σωρό άλλα) όπως κάνει ένα άλλο που πήρα με 30euro (noname)..κάποιοι μου είπαν ότι η sony τα κλειδώνει και να κάνω upgrade firmware κτλ..για αυτό δεν ασχολούμαι με sony πια)

τώρα ανοίγουμε άλλο θέμα. γιατί όχι LG;

offtopic:

για λόγους πολιτικής δεν θέλω SONY..

(εχω τσαντιστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όταν είχα αγοράσει πριν 5-6 χρόνια ένα DVD (για καλό) κάπου 100euro και ανακάλυψα λίγους μήνες μετά ότι δεν διαβάζει τα απλά cd/dvd με χύμα .avi,.mpg κτλ αρχεία (και έγραφε επάνω υποστήριξη divx και ένα σωρό άλλα) όπως κάνει ένα άλλο που πήρα με 30euro (noname)..κάποιοι μου είπαν ότι η sony τα κλειδώνει και να κάνω upgrade firmware κτλ..για αυτό δεν ασχολούμαι με sony πια)

Καλάααα και πάλι. Να σου πώ στις 32άρες ότι και να πάρεις δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Απλώς θεωρώ την Samsung σαν εταιρία με παράδοση στις LCD, όπως είναι η Pany στις plasma. Έχω μια 22άρα LG LCD για χρήση στην κουζίνα και για να πώ την αλήθεια δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της. Όχι ότι η LG δεν βγάζει καλές τηλεοράσεις. Αν το κριτήριό σου είναι μόνο τα χρήματα βρες την Samsung που ταιριάζει στο budget σου και σύγκρινέ την με την αντίστοιχη LG. Στο φινάλε κάνε τον κόπο να πας σ' ένα δυό μαγαζιά να δεις τις μάρκες δίπλα δίπλα και αποφάσισε.

ευχαριστώ Half Evil.

Θα κάνω μια γύρα και θα ξεμπερδέψω γρήγορα.

δεν θέλω να αναλώνω και πολύ τον χρόνο μου σε τέτοιες αγορές όσο η tv μας είναι σκουπίδι (γενικά δεν θέλω tv στο σπίτι (στο σαλόνι/τραπεζαρία δεν έχω)).

ευχαριστώ και όλους τους υπόλοιπους. ;) :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...